מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי מחזורגילי11/08/2012
אני בת 14 קיבלתי מחזור לפני שנתיים ומאז יש לי כאבים נוראיים שאני במחזור אם אני לא יקח משככי כאבים אני יסבול נורא .. רציתי לדעת אם יש אפשרות להעלים את הכאבים האלה כי אני ממש לא רוצה לקחת כדורים כל חודש עד שאני יגיע לגיל שבו המחזור יגמר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
מאי12/08/2012אי אפשר להעלים אותם ככה, יכול להיות שעם השנים זה יכאב פחות מעצמו אבל כרגע האפשרויות שלך זה שיטות סבתא כל מיני תה שאני לא יודעת כמה זה עובד או משככי כאבים ויש לך גם אפשרות של לקחת גלולות ותצטרכי ללכת לרופא נשים שיתאים לך את הסוג המתאים. חשבת על גלולות? כי יש מינונים נמוכים של הורמונים שלא יעשו תופעות לוואי בד"כ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי מחזור - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה12/08/2012הטיפול שלך מקובל מאוד אך ישנם חלופות ,ממליצה שתתיעצי עם רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם הבת שלי סבלה עד לא מזמן.
שוש13/08/2012אוי, חמודה. מאי צודקת. גלולות יכולות לעזור להפחית כאבי מחזור. הבת שלי גם סבלה מזה, ממש. היום ימים ששכבה במיטה מקופלת עם כאבים איומים. הלכה לרופא נשים שהמליץ על גלולות שמיועדות לצעירות הכאבים פחתו. זה לא קסם וזה לא מעלים לגמרי את הכאבים אבל יש שיפור משמעותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי מחזור
שלי16/08/2012אני גם מסכימה עם קודמותיי, שווה לך לשקול לקיחת גלולות נגד היריון כמו שכבר נאמר יש גלולות עם מינון נמוך של הורמונים שגם בקושי עושות תופעות לוואי, אם בכלל.. כמו למשל, שיכולות להתאים לך ולעזור.
תקבעי פגישה אצל גניקולוג והוא גם יסביר לך על זה. חבל שתסבלי סתם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן רחם?הלחוצה09/08/2012
אני שמחה שמצאתי את הפורום הזה.
אני בת 23, פעילה מינית מגיל 16 וחצי, נוטלת גלולות מגיל 18. התחלתי כי היה לי חבר רציני. מאז שהתחלתי לקיים יחסי מין בלי קונדום אני סובלת מכאבים חזקים בזמן חדירה, צריבה נוראית אחרי שהוא היה גומר בפנים- הצריבות היו לפעמים ממשיכות כמה ימים אפילו במתן שתן, הפרשות לא נעימות ואפילו דימום קל מאוד אחרי יחסי המין- גם כשהוא לא היה גומר בפנים.
מגיל 18 ועד עכשיו, כל פעם שהייתי הולכת לרופא נשים- צבאי\אזרחי והייתי מעלה את הנושא, הרופא היה בודק ונותן מרשם לווגיסטן. בשלב מסויים הייתי זורקת את המרשמים לפח- זה פשוט לא היה עוזר ולפעמים אפילו מחמיר לזמן מה את ההפרשות.
דיברתי עם חברה שלי שהייתה קצת לחוצה ללכת לרופא נשים, החברה בגילי.
היא סיפרה לי שהיא סובלת מאותם הדברים שאני סובלת, ומבדיקה קודמת הרופאה שלה אמרה לה שיש חשש שזה סרטן צוואר הרחם, כי זה חלק מהתסמינים המקדימים וצריך לעשות בדיקות פאפ ועוד בדיקה כמו קולונוסקופיה.
מאד נבהלתי, אני סובלת מזה כבר 5 שנים ללא טיפול או אפילו ניסיון איבחון!
לא ייתכן שכל הרופאים שהלכתי אליהם (וגיוונתי דיי הרבה) היו כ"כ אטומים או לא מודעים שלא יכלו לחשוב על הרעיון- אז נכנסתי לאינטרנט לחפש תשובות לפני שאני באה בטענות לרופאים.
להלן התוצאות:
א. מיתוס הקונדום שמגן עליי מכל מחלה במאה אחוז נופץ לתמיד.
ב. אני מעולם לא עשיתי בדיקת פאפ- למרות ההמלצה על בדיקה כל שנה.
ג. אני לא לבד- יש עוד 75% מאוכלוסיית הנשים בארץ בדיוק כמוני.
ד. עוד תסמינים שיכולים להעיד הם כאבי גב ורגליים- שאני סובלת מהם באופן כרוני.
אני באמת לא יודעת מה לחשוב...
אני יודעת שצריך להגיע לרופא, אבל מה אני אמורה להגיד לו? אני חושבת שאני מפתחת סרטן רחם ואני צריכה בדיקת פאפ כי קראתי על זה באינטרנט? מניסיון שלי עם רופאים בכללי, אני פשוט אגיע בפניקה של "אני עומדת לאבד את הרחם שלי" אצליח למלמל את המילים "אני רוצה בדיקת פאפ" וכשהוא ישאל למה אני אתחיל לבכות ולהתעצבן שזאת זכותי בכלל ושהוא לא רופא טוב שהוא עצמו לא הציע לי לעשות אותה.
נכון שאתן שמחות שאני לא מטופלת שלכן? חח
הבעייה הכי גדולה, או יותר נכון החרדה הכי גדולה שלי-
ואם הבדיקה תחזור חיובית? זה אומר שיש לי כבר סרטן? כתוב כמעט בכל מקום שזאת מחלה של נשים מעל גיל 40 ואני רק בת 23.
יש טיפולים של אחרי הדבקה לפני שזה הופך לסרטן? זה כולל ניתוחים או הקרנות? מאוחר מידי לעשות את החיסון?
אין שום מקום שנותן תשובה ברורה! הכל עם דגש רק על החיסון ועל המחלה של נשים בגיל הבלות.
ואם יש טיפול לעצור את התפתחות הסרטן, הוא גם יטפל בכאבים? באמת שנמאס לי לסבול כבר. זה הורס את המערכת יחסים שלי, זה פוגע באיכות חיים שלי ואני כבר אובדת תקווה שיום אחד ימצא לי פתרון אמיתי לבעייה- אני מוכנה "לבלוע" את הסרטן אם זה אומר שיש למחלה שם וטיפול אמיתי סוף סוף.
אני בקבוצת סיכון- עם מעט פרטנרים למיטה אבל עם גלולות ומעשנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן רחם? - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה12/08/2012תפני שוב לרופא נשים ויש לך זכות להחליף את הרופא שלך
תבקשי משטח מצואר הרחם ותהיה במעקב של רופא נשים אחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן צוואר הרחם
הלחוצה15/08/2012תודה על העיצה.
אם הבדיקה תצא חיובית-
זה אומר שיש לי את הוירוס שגורם לסרטן או את הסרטן עצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל אחרי איחור בגלולותאני08/08/2012
שלום
ביום שישי לקחתח גלולה באיחור של 7 שעות (מינס) ומאז המשכתי ברגיל לקחת אותם, מאתמול הופיע אצלי דימום קל. ייתכן שזה מחזור?? ומה עליי לעשות עכשיו?? להתחיל חפיסה אחרת פשוט מהתחלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו
אני08/08/2012הדימום חלש מאוד ובצבע אדום בהיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה12/08/2012תמשיכי כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות...07/08/2012
שלום , התחלתי לקחת גלולות לפני חודש.
האם זה נורמאלי שיומיים יש לי דימום וכאבי בטן ?
בנוסף , רציתי לדעת על מעבר בין סוגי גלולות.
לקחתי גלולות שלוקחים גם בזמן המחזור , לא צריך לעשות הפסקה והרופא העביר אותי לגלולות שצריך לעשות שבוע הפסקה בזמן המחזור (מהסוג יאז לסוג פליים ).
מתי להתחיל לקחת את הגלולות החדשות ? ביום הראשון של המחזור או ישר אחריו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/08/2012תתאמי מול הרופא המטפל לפי סוג הגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהמיטל02/08/2012
האים בדיקת שתן ביתית (זה שקונים בסופר פארם) אמינה עשיתי אותה לאחר שבועיים ממועד המחזור המיועד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל03/08/2012בד"כ אמינה. הכי אמינה היא בדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדיראנונימית02/08/2012
שלום אני בת 15 וקיבלתי מחזור בתחילת השנה ואני יודעת שזה לא מסודר בהתחלה אבל בחצי שנה האחרונה יש לי הפרש מאוד קטן בין כל מחזור בערך כשבועיים וכל מחזור אורך בערך 9 ימים (זה היה גם לפני) ואני ממש פוחדת שזה לא נורמלי כי לכל החברות שלי זה לא קורה ואני לא יודעת אם אני צריכה לקחת גלולות כדי לסדר את זה וגם זה מאוד מציק אז בבקשה תענו לי מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר - תגובה
ד``ר דגנית סמואל03/08/2012גם אם זה נורמאלי וגם אם לא. זה בוודאי מציק ולכן כדאי לפנו לגינקולוג/ית לצורך ברור וטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה
דינה05/08/2012כל מי שיש לה מחזור לא מסודר יכולה לקחת גלולות ואם יש גלולות מיוחדות לטיפול בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל05/08/2012ראשית צריך לברר את סיבת השיבוש ורק אז לטפל בו. הטיפול תלוי בסיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדינה
שלי06/08/2012כמו שהד"ר אמרה, את צריכה קודם ללכת לרופא נשים כדי לבדוק ממה זה נובע.. אצלי גם היתה בעיה של מחזור לא סדיר וכן קיבלתי גלולות שהסדירו לי את המחזור, אז הכי טוב שתגשי לרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףאלמונית29/07/2012
אני בת 25. בעבר (בתקופת הצבא) אבחנו אצלי שחלות פוליציסטיות אבל זה היה מצב קל. אחרי שלקחתי הורמון או שניים קיבלתי מחזור ומאז אני לוקחת גלולות. חודש קודם שכחתי לקחת 4 ימים ברצף גלולות ובאותו החודש לא קיבלתי מחזור. עבר עוד חודש ולקחתי את הגלולות כרגיל היום אני אמורה להתחיל לקחת גלולה ראשונה בחפיסה החדשה ואני מתלבטת אם לקחת או לא. עדיין לא קיבלתי מחזור אולי כדאי לתת לגוף עוד יום? או להמשיך לקחת כרגיל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףףף - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה30/07/2012יתכן ולא יהיה דימום וסתי עם גלולות , אם לא קיימת יחסי מין אל דאגה
אבל בכל מקרא תפני לרופא נשים מטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר מאמילי ליאזטלי28/07/2012
רופאת נשים החליפה לי את הגלולות מאמילי ליאז ואמרה לי להתחיל את היאז ברגע שנגמר לי המחזור כלומר אחרי שבוע ההפסקה. התחלתי את גלולות יאז אחרי שבוע ההפסקה וקיימתי יחסי מין עם חבר שלי. האם אני מוגנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר מאמילי ליאז - תגובה
ד``ר דגנית סמואל29/07/2012ממליצה לך להתייעץ עם הרופאה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףף!!חסויי28/07/2012
היי אני בת 15 עוד חודשיים..כבר הרבה זמן שאני חושבת שיש לי זיהום בפות..השפתיים הפנימיות בצבע אפור והן מופרדות מהשפתיים החיצוניוץ..אני מץביישת ללכת לרופא או לדבר על זה לכן רציתי לראות אם אני יכולה לקבל יעוץ כאן...שמעתם על זה פעם? איך פותרים את זה? והאם זה יפגע בי כשאני אהיה גדולה מבחינת להיכנס להריון?
תודההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףף!! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל28/07/2012זה נשמע שלב נורמאלי בהתפתחות אולם ליתר ביטחון מומלץ להיבדק עי רופא/ת נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ראשון , שערות על החזהרחלי25/07/2012
ביתי בת 13 קיבלה מחזור ראשון לפני כארבע חודשים ומאז לא, בנוסף יש לה כמה שערות כארבע,מסביב לפיטמה , מה עלינו לבדוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ראשון , שערות על החזה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל26/07/2012בינתיים מעקב בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה הקודמת על מחזור ראשון ו
רחלי27/07/2012תודה על התשובה,אבל מעקב אצל מי רופא נשים, ילדים אנדוקרינולוג ,או מעקב שלי, וגם כמה זמן זה בנתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה הקודמת על מחזור ראשון ו - תגובה
ד``ר דגנית סמואל28/07/2012בשנתיים ראשונות המחזורים יכולים להיות לא מסודרים. אם מגמת גדילת השיער ממשיכה ניתן לפנות לאנדוקרינולוגית ובהמשך לאפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ,רבה
רחלי28/07/2012תודה רבה ניבדוק את העיניין, האם זה יכול כבר להראות סימנים לשחלה פוליצסטית, כי גם היה לה תופעה חזקה של אקנה והיא מטופלת בריאוקוטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ,רבה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל29/07/2012יתכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז האם חשוב כבר ליבדוק
רחלי29/07/2012אז האם יש חשיבות כבר לבדיקות בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומנם לא נערה אבלשני24/07/2012
בפורום של גניקולוגיה כללי אין מענה כלל כך שאודה מקרב לבי אם אקבל מענה בפורום זה.
אני בת 24 ועוד לא ביקרתי פעם אחת בחיי אצל גניקולוג. יש לי סוג של חרדה מרופאים מהסוג הזה ורציתי לדעת כמה זה קריטי שגניקולוג עוד לא בדק אותי.אני פעילה מינית מגיל 18.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומנם לא נערה אבל - תגובה
ד``ר דגנית סמואל24/07/2012חשוב להיבדק מידי שנה. יתכן
שכדאי שתלכי עם חברה או עם בן זוגך או לרופאה על מנת להפחית מהרתיעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדאוג?שושי23/07/2012
אני בת 13, קבלתי מחזור לפני שנה ומאז היה לי רק 3 פעמים. פעם אחרונה בחודש מרץ. אני צריכה ללכת לרופא נשים? לדאוג? או שזה נורמלי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדאוג? - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה23/07/2012אין לך מה לדאוג , המצב שכיח בגיל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור דחוףטל כהן22/07/2012
שלום יש לי כאבים נורא נורא חזקים בזמן המחזור אני לוקחת איבופן וזה משפיע לי רק עד 4 שעות ואח"כ חוזר לכאוב לי חזק
כל כמה זמן מותר לי לקחת תאיבופן וכמה פעמים ביום?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור דחוף - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה22/07/2012עד 5 פעמים ביום ,אבל אני מציעה לך בדיקה וייעוץ אצל רופא נשים שיתאים לך טיפול אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
עדי30/07/2012איבופן גם אני לקחתי האמת שזה השפיע ממש מעט אבל אחרי זה הרופא הציע שאני אנסה להתחיל גלולות כי יש בנות שזה עוזר להן עם הכאבי מחזור אז התחלתי גלולות וזה באמת עזר מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בגלולת היום שלמחרת נורלבורומי17/07/2012
היי, רציתי לשאול. אני וחבר שלי שכבנו ובסוף היה נדמה לנו שהקונדום החליק ובכל מקרה לא רצינו להסתכן והלכנו לבית מרקחת וקניתי נורלבו ולקחתי אותו. אחר כך היה קצת דימום אבל לא הרגשתי שום דבר חוץ מזה. רציתי לשאול אם לקחת את הגלולה הזאת זה פוגע בפוריות או משהו כי הייתה עוד פעם שיצא לי לקחת... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בגלולת היום שלמחרת נורלבו - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה17/07/2012לא פוגעת בפוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאנונימית15/07/2012
היי.. אני וחבר שלי לפני כמה הזמן התחלנו לקיים יחסי מין. ויחד עם זאת.. התחלתי לקחת גלולות. עכשיו.. שכבנו כבר כמה פעמים.. והפעם הראשונה כאבה לי בחדירה.. וזה ממשיך לכאוב לי כל פעם שהוא חודר. ואז זה עובד. זה נורמאלי שגם אחרי 4 פעמים הקרום ממשיך להיקרע? מה אני יכולה לעשות עם זה?
דבר נוסף, התחלתי לקחת גלולות ביום הראשון של המחזור.. ועברו כבר שבועיים פלוס, ואני עדיין מדממת. והדימומים מתגברים בזמן סקס ואחרי.. ואין לי כאבי מחזור וכאלה.. זה בסדר שאני ממשיכה לדמם בזמן סקס?
תודה מראש על העזרה.. חשוב לי להדגיש שאני לא חושבת שאני חולה במשהו כי אני כן שומרת על היגיינה ולא משתמשת בטמפונים ואין לי גירודים וכו במהלך היום..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר דגנית סמואל17/07/2012קשה לענות לך על תלונה של כאב ודמם ללא בדיקה. ממליצה לך לפנות לרופא אך באופן כללי דמם בתחילת נטילת גלולות אינו נדיר אלא שכיח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)