מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום פתאומיגלית27/10/2011
היי,
היום בבוקר התחיל לי דימום פתאומי- ככל הנראה מחזור, זאת לאחר שבלילה הייתי עם החבר שלי וקיימנו יחסי מין.
אני על גלולות יסמין כבר המון זמן, ואני בחפיסה השלישית רצוף, ביום שני הקאתי אחרי נטילת הגלולה ולא יחסתי לזה רצינות...
מה שאני מנסה להבין האם הדימום זה מחזור- הוא מאוד חזק ולא כואב לי - אז נראה לי הגיוני שזה מחזור.
והאם אני הייתי מוגנת אתמול בלילה או ללכת לקנות פוסטינור וגם מה לגבי המשך קיום יחסי מין- אמצעי הגנה נוספים?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום פתאומי - תגובה
ד``ר דגנית סמואל27/10/2011יתכן שהדימום נובע מהגלולה שהקאת.כדאי להשתמש באמצעי מניעה נוף בדכ למשך שבוע אחרי גלולה שלא נלקחה כמו שצריך.
אין תשובה מוחלטת ממה הדמם אולם אם יהיה לך אחור . בצעי בדיקת הריון. בדכ לא נכנסים להריון אחרי גלולה אחת שנשכחה אולם היו דברים מעולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ממושךעופרה26/10/2011
שלום רב,
ביתי בת ה11 קיבלה ווסת פעמיים בחודש ותשובתך הייתה שהדבר טבעי
אולם הדימום ממשיך למעלה מ 10 ימים האם הדבר טבעי גם .
אשמח לתשובה שכן היא בסך הכל ילדה בת 11 מבולבלת מאוד ומשך הדימודם הארך מדאיג גם אותי
אודה לתשובתך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום ממושך - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה26/10/2011בגיל הזה זה טבעי הבעיה היחידה שהיא צריכה לבדוק הימוגלובין ולכן עדיףלגשת לרופא מטפל ועדיףרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בזמן יחסי מיןאפרת26/10/2011
שלום רב.
אני בת 18 וחצי ויש לי בעיה שנמשכת כבר כמה חודשים,יש לי חבר שאני שוכבת איתו וכל פעם שאנחנו שוכבים אני מדממת תוך כדי ולפעמים אחרי,זה מגיע עם כאבים חזקים תוך כדי עד שאני כבר לא יכולה להמשיך,הכאבים נמשכים הרבה זמן לפעמים אחרי יום יומיים.
אין לי בעיה של יובש בנרתיק.
ההיתי אצל הרופא לפני כמה חודשים והוא לא מצא כלום למרות שעד היום אני סובלת מזה.
אני מאמינה שיש משהו שהוא לא מצא,ואני לא יודעת מה זה כבר יכול להיות.
מקווה שתוכלו לעזור לי או להגיד לי לפחות מה זה כבר יכול להיות כי אני כבר ממש מתוסכלת מזה מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בזמן יחסי מין - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה26/10/2011יתכן וישנו שפשוף קל בנרתיק או איזור הקרום , כדאי להבדק בסמוך לאירוע וכך הרופא יכול לבדוק אותך שוב .לא נראה לי שמדובר בבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת וצריכה עזרהאוסנת25/10/2011
שלום רב, התחלתי ליטול גלולות (לודן) ביום הראשון של הווסת לפני כ11 ימים ומאז הדימום לא פוסק וזה מפריע ומלחיץ אותי
אשמח אם תוכלו לעזור לי הם זה נורמלי מה הסיבה לכך ואיך אני אמורה לדעת אם הגלולות מתאימות לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת וצריכה עזרה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל26/10/2011בחדשים הראשונים לנטילת גלולות יתכנו דימומים מתמשכים שבהמשך ירגעו.
המשיכי נטילת הגלולות. כעבור 3 חדשים, תופעות הלוואי כולן בדכ נעלמות ואם אז את עדיין לא מרוצה, ניתן להחליף את סוג הגלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אוסנת26/10/2011תודה רבה רבה לך עזרת לי מאוד והרגעת אותי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולותנוי25/10/2011
היי,אני בת 18 ולוקחת גלולות פמינט כבר שנתיים וחודש, בעקבות מחזור עם דימום כבד שהקשה עליי, והגניקולוג שלי הרשה לי לחבר כל פעם 3 חפיסות כך שהיה לי מחזור פעם בחודשיים וחצי. אני שוקלת לנסות להפסיק את הגלולות כדי לראות איך המחזור שלי כעת.
האם הוא צפוי להיות קשה כמו בעבר? אם אני רואה שהוא קשה בימים הראשונים אפשר ישר לחזור לקחת גלולות? מה צפוי לי? תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
שירז25/10/2011לדעתי ברגע שתפסיקי עם הגלולות המחזור יחזור להיות כמו פעם, ככה לי זה קרה בכל אופן..
בכל מקרה תמיד תוכלי לחזור לקחת את הגלולות מההתחלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל25/10/2011קשה לצפות מראש כיצד יהיההמחזור הבא אולם אחרי הפסקה של שבוע תוכלי שוב להתחיל לקחת את הגלולות מחדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגיסטןאנונימי25/10/2011
בת 17: קיימתי יחסי מין לראשונה לפני שבוע ומאז יש לי גירודים ועיקצוצים בפות, כשהתסכלתי ראיתי שקרוב לשפתי הפות יש מין נקודה לבנה קצת בולטת לפי מה שקראתי זוהי פטריה. האם מותר להשתמש באגיסטן ללא התייעצות רפואית אלא על דעת עצמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגיסטן - תגובה
ד``ר דגנית סמואל25/10/2011מותר. את יכולה לנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי דימוםגינוש24/10/2011
היי אני בחורה בת 22 עשיתי הפלה ב20.9.11 וקיבלתי מחזור ב18.10.11 פשוט זאת הפלה פעם שנייה ואני יודעת שמקבלים מחזור אחרי 6 שבועות לפחות והתחלתי לקחת גלולות למניעת הריון של מילאן אני ימשיך בזה וזה טוב? אני מבולבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי דימום - תגובה
ד``ר דגנית סמואל25/10/2011תמשיכי את הגלולות שהתחלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותשקד24/10/2011
שלום, אני בת 17.5 ובחודשים האחרונים יש לי הפרשות לבנות דביקות וגבשושיות.
הבנתי שיש הפרשות נורמליות בגילי, איך אני אמורה לדעת אם זה נורמלי?. בנוסף היום כאבה לי הבטן התחתונה (כמו לפני מחזור) רק שלא קיבלתי מחזור, זה מעיד על משהו לא תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל25/10/2011ההפרשות שאת מתארת יכולות להתאים לפטריה, בעיקר אם זה מגרד. נסי נרות אגיסטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודיםזינה24/10/2011
שלום רב,
בת שלי, בת 12.5 כבר כשבוע מתלוננת על גירודים חזקים בפות וגם בפי טבעות.
אני ניסיתי כמה פעמים להסתכל מקרוב, לא מצאתי שום דבר חריג. היא אומרת שזה מגרד לה מצד החיצוני ולא מבפנים.
מה זה יכול להיות? ואיפה כדאי לבדוק? אמרתי לה שאולי נקבע תור לרופא משפחה, אך היא מאוד מתביישת. מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירודים - תגובה
ד``ר דגנית סמואל25/10/2011יכול להתאים לתולעים. פנו לרופא משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש ממש דחוף!ספיר24/10/2011
שלום,
בחודש שעבר שכחתי ליטול גלולה אחת (יאז), ביום שלמחרת לקחתי שתי גלולות ביחד והמשכתי בחפיסה כרגיל. כשהגעתי ל4 הגלולות הלא פעילות זרקתי אותם והמשכתי ישר לחבילה החדשה ע"פ ההוראות. באותו חודש היה לי דימום למשך שבועיים אך לא קיבלתי מחזור.
החודש, כשסיימתי עם חפיסת הגלולות של יאז, החלפתי למליאן ושוב לפי ההוראות שכתובות בחבילה, זרקתי את ה4 הלבנות והמשכתי ישר בחפיסה החדשה מהסוג החדש.
כרגע אני באמצע החפיסה של המליאן והייתי אמורה כבר לקבל מחזור לפי חישוב מוערך שלי (למרות שבחודש שעבר לא קיבלתי) אך עדיין לא קיבלתי.
מה זה אומר? האם פעלתי נכון כשהמשכתי בחפיסות ללא ההפסקה או שזו הסיבה לאיחור במחזור? האם אני אקבל מחזור רק בסוף החבילה הזו?
נוצר לי בלאגן שלם ואני כבר לא יודעת מה לעשות.. אודה לתשובה בדחיפות.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש ממש דחוף! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל25/10/2011אם דילגת על הלבנות והתחלת ישר מליאן, תקבלי וסת רק אחרי גמר המליאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשות בדיקה דחוףףףףףףףרחל23/10/2011
תשובת בדיקת דם להריון יצא 5> מה זה אומר?ויש לציין אבל שעשיתי אותה יומיים לפני המחזור? ו20 יום לאחר קיום היחסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשות בדיקה דחוףףףףףףף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל25/10/2011אם זה קטן מ 5 זה נשמע שלילי כלומר לא בהריון. אם הוסת תאחר תחזרי על הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לא זוכרת מתי הפסקתי עם החפיסה הדואגת22/10/2011
אני לא זוכרת מתי הפסקתי עם החפיסה הקודמת ביום שישי או בשבת.
מה עליי לעשות חזרתי לקחת שבוע אח"כ ביום שישי ליתר בטחון אבל אני דואגת מה לעשות?
אני לוקחת גלולה בשם אורטו סיקלן לצורך מניעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא זוכרת מתי הפסקתי עם החפיסה ה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל23/10/2011קחי כאילו הפסקת ביום שישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
ליהי23/10/2011עדיף לקחת יום לפני בכל אופן, אני חושבת שאם את מתבלבלת ושוכחת כדאי לך לעשות איזשהו תזכורת לעצמך תרשמי איפשהו, אני רשומה למזכירונט שאני מקבלת סמס חינם עם הגלולות שאני לוקחת (פליים) אני מקבלת כל יום הודעת SMS וככה אני זוכרת מתי לקחת ומתי לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות יאז ותרופות אחרותבתאל22/10/2011
שלום, ראיתי כאן בעבר הודעה שכוונה בדיוק לשאלה לשמה נכנסתי לפורום- לקיחת אקמול ו/או אופטלגין אינה משפיעה על יעילות הגלולה, ונרגעתי.
רציתי לשאול אם כך לאלו תרופות יכולות להיות השפעה על יעילות הגלולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות יאז ותרופות אחרות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל23/10/2011סוגים נדירים של אנטיביוטיקה, כדורים לאפילפסיה וכדורים נוספים המשפיעים על פעילות הכבד.
כשרופא רושם לך טיפול בתרופות, צייני בפניו תמיד שאת נוטלת גלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתחות החזה ...עמית ספיר21/10/2011
הייי.....
אני בת 13 ואין לי חזה באו נגיד שאין לי חזה בכלל.....אני מבינה את זה שלא לכול הבנות בגיל הזה מתחיל ליגדול החזה אבל כשאני מסתקלת סביבי אני רואה שלכולם סביבי יש חזה ואנחנו באותו גיל, סמתי לב שהתפתחות החזה לא קשורה לגוף עצמו(שמנה , רזה,נמוכה,גבוה)כי אני רואה בנות בגילי שרזות יותר ממני בהרבה וגם שמנות יותר ממני ועדיין יש להם חזה....אני לא מבינה את זה....רציתי לישאול עם יש איזו דרך לגרום לחזה שלי ליגדול מבלי לעשות ניתוח(למרות שבחיים שלי גם לא הייתי עושה ניתוח גם עם זאת הייתה האופציה היחידה...)השמח לקבל תגובה במהירות האפשרית , תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתחות החזה ... - תגובה
ד``ר דגנית סמואל23/10/2011בשלב זה הפיתרון הוא סבלנות או חזיה מרופדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי הפרשות חומות כהותחסוי20/10/2011
אני בת 12 וחצי עוד כמה חודשים 13 ועוד לא קיבלתי מחזור.
עד עכשיו ההפרשות היו בצבע לבן\שקוף בימים האחרונים ההפרשות נהיו בצבע חום כהה. האם זה סימן שהמחזור מתקרב? האם אני צריכה לדאוג? אני ממש לחוצה! אשמח עם תעזרו לי!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה אומר שהמחזור מתקרב
חסוי22/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי הפרשות חומות כהות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל23/10/2011אכן המחזור מתקרב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)