מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהאנונימית03/09/2011
שלום
אני בת 19 ולפני כשבועיים בערך שכבתי בפעם הראשונה עם החבר שלי.
(אני מציינת כאן שדאגתי "לקרוע" את קרום הבתולים שלי לפני שנה בערך כי לא רציתי שירד לי דם כאשר כן ארצה לשכב עם מישהו.)
השתמשנו בקונדום אבל מאז לא קיבלתי מחזור ואני ממש בלחץ מזה.
בחודש יולי קיבלתי פעמיים- פעם אחת בשבוע הראשון של החודש ופעם שנייה בשבוע האחרון של החודש. שתי הפעמים היו כמו מחזור רגיל ונמשכו מספר ימים.
המחזור שלי סדיר בדרך כלל ואני מקבלת כל 28 יום אבל יצא שכל חודש אוגוסט לא קיבלתי מחזור.
זה ממש מלחיץ אותי ואני אשמח לקבל תשובה אם מישהו כאן יוכל להגיד לי מה לעשות אם לחכות או לעשות בדיקה או ללכת לגניקולוג.
אמא שלי לא יודעת על זה ואני ממש בפאניקה.
אשמח לתשובה מהירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה04/09/2011תפני לרופא נשים מטפל , קודם צריך לשלול הריון גם ערכה ביתית יכולה לעזור לך להפיג את המתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי לשאלה אפשר לדעת?
עחחימ04/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור משמעותי במחזורעחחימ03/09/2011
שלום!
אני בת 18 וחצי ולפני כחודש וחצי התגייסתי. לקחתי קשה מאוד את הטירונות והייתי כל הזמן בלחץ. חודש שעבר קיבלתי את המחזור בדיוק כמה ימים אחרי שהתגייסתי וזה היה ב 23 ביולי.
החודש, כבר התאריך 31.8 ועדיין לא קיבלתי ואני לא מרגישה שום סימנים שאני עומדת לקבל כמו שאני מרגישה כל חודש. אין ל י את הכאבים שיש לי תמיד ופשוט כלום!
אני יודעת שזה יכול להיות מהלחץ אבל האם הוא עוד יחזור?
אני לא בהריון אני בתולה.
וכמה זמן רצוי לחכות?
ובחיים שלי לא התעכב לי לכ''כ הרבה זמן. הוא יכל להתעכב אבל גג עד ליום ה 35 ובכלל בזמן האחרון הוא התחיל להגיע ביום ה32-35 .
יכול להיות שזה משהו ררציני? האם המחזור יחזור עוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות- התאריך כבר ה 3.9 ועדיין
עחחימ03/09/2011ועדיין לא קיבלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים?
עחחימ04/09/2011?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור משמעותי במחזור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל06/09/2011יכולים להיות שינויים בוסת בשל שינויים באורח החיים ולחץ. ממליצה לך להמתין עוד קצת ואם אין חשש להריון, הרי שהוסת תגיע בקרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה עדיין לא הגיע
עחחימ07/09/2011כמה זמן בערך צריך לחכות ? הוא מאחר לי כבר ב16 יום.
האם זה נורמלי?
האם הוא יגיע בכלל? או שיכול להיות מצב שאני כבר בחיים לא אקבל?
ויכול להיות מצב שבמשך חודשים הוא לא יגיע או שלא יכול להיות דבר כזה?
האם זה אומר שמשהו השתבש אצלי לתמיד או שאפשר להסדיר הכל?
בבקשה תעני לי אני נורא בלחץ ואני כבר משתגעת!
והאם בכלל זה רגיל שקורים דברים כאלה בזמן שבמך כל החיים מאז שקיבלתי הוא לא איחר לי ליותר מ5 ימים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ביחסיםצליל03/09/2011
שלום ברצוני לברר , אני בת 37 וחצי וילדתי לפני שנה וחמישה חודשים את בני הראשון, מאז קשה לי ביחים עם בעלי, כואב לי בחדירה, ומציק לי, דבר שלא היה לפני הלידה גם אם עושים תנוחה הפוכה הוא מעלי, (לא אנאלי)ממש מציק לי, אולי בגלל שאני סובלת מטחורים אז יש כאבים,מה הסיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ביחסים - תגובה
ד``ר דגנית סמואל03/09/2011קשה לענות ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לגלולותמאי02/09/2011
שלום
התחלתי להשתמש בגלולות לפני 4 חודשים , ז"א 3 קופסאות . את הרביעית כבר לא לקחתי כי הפסקתי לקיים יחסי מין . אתמול קיימתי יחסי מין עם חבר שלי ו'קרתה תקלה' , ליתר ביטחון השתמשתי בפוסטינור (לאחר שכבר לקחתי השנה פעם אחת) . השאלה היא איך לספור עכשיו את ימי המחזור , מתי ייחשב איחור של 4 ימים מהפוסטינור ? האם זה ספירה של 21 יום או ספירה של 28 יום שהייתה לי לפני לקיחת הגלולות ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לגלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל03/09/2011הספירה נשארת אותה ספירה אך מועד הוסת עלול להשתנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי גלולותשירלי31/08/2011
שלום, לא מזמן טסתי לחו"ל בעודי בהפסקה מהגלולות (הפסקה של שבעה ימים), שכחתי לקחת חפיסה חדשה שהייתי אמורה להתחיל עוד שם, ויצא שפספסתי 7 גלולות מתוך 21. אני יודעת שאם מפספסים גלולה אחת ממשיכים לקחת את שאר הגלולות כרגיל יחד עם שימוש באמצעי מניעה לא הורמונלי עד להתחלת חפיסה חדשה, השאלה היא מה עושים במצב של פספוס 7 גלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
נורית01/09/2011באמת חכי לתשובה של הד"ר או שאם זה דחוף לך פני לרופא שלך.. לא ציינת באיזו גלולה את משתמשת, אבל בגלולות שאני נוטלת (פמינט) יש שירות חינם שנורא עוזר לזכור לקחת את הגלולה בזמן וזה ממש מונע את כל הפספוסים והסרטים האלה.. זה נקרא מזכירונט (את יכולה לחפש בגוגל) את נרשמת ופשוט שולחים לך הודעות בדיוק בשעה שבה את אמורה לקחת את הגלולה.. אני אישית לא פספסתי אף גלולה מהרגע שהתחלתי להשתמש בזה.. אולי זה יכול להיות פתרון גם בשבילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת לא הבעיה
שירלי01/09/2011אני גם לוקחת את פמינט, אבל השכחה היא לא בעיה, יש לי אחלה אפליקציה שלא נותנת לי לשכוח יום. הבעיה היא ששכחתי חפיסה חדשה בבית, שהייתי אמורה להתחיל בחו"ל, ואני רוצה לוודא מה בדיוק עושים במצב של פספוס מספר גלולות יחסים גדול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל03/09/2011מתחילים חפיסה חדשה ובמשך שבוע משתמשים באמצעי מניעה נוסף כמו קונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי רציתי לשאול יש מסטיק למניעתאיזבל חורי30/08/2011
היי רציתי שלאול יש מסטיק לעיסה למניעת היריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רציתי לשאול יש מסטיק למניעת - תגובה
ד``ר דגנית סמואל03/09/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוריאופלסמה כלמידיה מיקופלסמה חיובינירה30/08/2011
בת 21 בריאה בדרך כלל.נוטלת גלולות.
לאחר מערכת יחסים עם חבר, שהיתה לי ,ללא אמצעי הגנה בצעתי בדיקות למחלות מין. הכל תקין ,פרט לבדיקת שתן STD בשיטת PCR שיצאה חיובית לכלמידיה ,אוריאופלסמה,מיקופלסמה.הרופאה נתנה לי דוקסלין פעמיים ביום ל10 ימים ואמרה, שאם זה לא יעזור ,ושוב הבדיקה תצא חיובית אקבל עוד טיפול נוסף של דוקסלין 10 ימים .שאלתי
1)האם דוקסלין אמור לטפל בהצלחה בכלמידיה ,אוריאופלסמה ומיקופלסמה
2)מדוע הרופאה חוששת ,שאולי אצטרך עוד טיפול של דוקסלין ?האם ככה מקובל אם הטיפול הראשון לא עוזר או שאולי נצריך לשקול טיפול אחר?
3)לא נעשתה לי בדיקה לזיבה .הרופאה אמרה ,שגם אם יש לי זיבה הדוקסלין מטפל גם בזיבה ,האם זה נכון ?אם דוקסלין לא מטפל בזיבה מה כן מטפל בזיבה?
המון תודה על הסבלנות והעזרה!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוריאופלסמה כלמידיה מיקופלסמה חיובי - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה30/08/2011קיבלת טיפול טוב מאוד מהרופאה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהשירה29/08/2011
חימצנתי את שערות הבטן שלי התכשיר ז'ולן והתכשיר ממש הבהיר לי את העור עד עדי כך שניהיה לי כתב בהרי כזה, על האריזה אין מס' שירות לקוחות מה עליי לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל30/08/2011לחכות. זה יסתדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלה- 2 שאלות שממש מטרידות אושירה29/08/2011
האם הדבר לא ירתיע גברים? יש צורה בה האיבר אמור להראות או שלכל אחת הוא נראה שונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה- 2 שאלות שממש מטרידות או - תגובה
ד``ר דגנית סמואל30/08/2011כמו הפנים והגוף כך גם כאן. המבנה הוא אישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדוםאורלי28/08/2011
שלום רב יש לי שאלה קצת מביכה:, אים הקונדום מחליק לנרתיק בעת קיום יחסים יש אפשרות שהאישה לא תרגיש שזה שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלומר האים לאחר כמה ימים שזה שם יית
אורלי28/08/2011כלומר האים לאחר כמה ימים שזה שם ייתכן שהאישה לא תרגיש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלי28/08/2011
אני בת 17 וחצי ולוקחת מינס כבר כמה שנים להסדרת המחזור..הגעתי למינס אחרי שניסיתי כל מיני סוגים וזו הגלולה שהתאימה לי הכי..אבל בכל זאת יש לי חודשים שאני מגיעה לכדוריות הלבנות ובכל זאת אין לי מחזור..שאלתי את הרופא והוא אמר לי שבגלל שמינון ההורמון בגלולה נמוך אז זה בסדר, אבל זה לא נשמע לי הגיוני כי הרי המטרה עם גלולות היא שיהיה מחזור כל חודש בזמן קבוע..אז שאלתי היא האם זה באמת בסדר?
וגם אני רוצה לדעת עד כמה הגלולות מינס שימושיות בתור אמצעי מניעה..זה שהמינון של ההורמון בהן נמוך לא פוגע ביעילותן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל30/08/2011המינס הינה גלולה במינון נמוך ויעילה. יתכן מצב שהוסת לא תגיע וזה לא מסוכן וגם לא מפחית מיעילות הגלולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף בבקשה..יסמין28/08/2011
שלום,
אני בת 18 וחצי ויש לי חזה מאוד מאוד מאוד מאוד קטן.. האם הוא עוד עשוי לגדול?
ועוד דבר שנורא מטריד אותי ומוזר: יש לי מלא מלא שערות על הבטן, על החזה ובאזור שבין החזה.. כמו גברים.. ממה זה נובע ומה אפשר לעשות?! זה נורא נורא מפריע לי ולא ראיתי עוד בנות שיש להן כ"כ הרבה שערות על הבטן ועל החזה..
אני נורא מתביישת ללכת לרופא..
תודה רבה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף בבקשה.. - תגובה
ד``ר דגנית סמואל30/08/2011נראה שאין מנוס מפניה לרופא/ה לצורך הערכה הורמונלי תלברור הסיבה לשיעור היתר שלך.
בנושא השדיים-בד"כ בגיל 18 הם כבר די בגודלם הטבעי אך מושפעים לפעמים לכוון של גדילה עי גלולות שיוכלו גם לטפל בנושא השערות שלך. פני לרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלטתי לבקש עזרה
ליאור18/10/2011אחרי שזה החמיר והחמיר והרבה שיחות עם אמא שלי וחברות החלטתי שאני צריכה עזרה.
אמא שלי גם מסכימה, אבל אנחנו לא בטוחות איזה סוג של עזרה תתאים למצב הזה.
פסיכולוגית? סקסולוגית? אני מתקרבת לגיל 17 ואני לא יודעת איזה איש מקצוע יקבל אותי בגיל כזה, ואם יש כאלה באזור כרמיאל-קריות..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו שאלה
ליאור18/10/2011המסמך "החלטתי לבקש עזרה"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו שאלה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל19/10/2011לדעתי כדאי להיעזר בסקסולוגית שבאה מתחום הפסיכולוגיה ולא ברופא/ה גינקולוג/ית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטראומה מהגניקולוגליאור27/08/2011
עברתי לפני חצי שנה בדיקה גניקולוגית ראשונה בגלל שיבושים במחזור (דימום כבד במיוחד וכאבים חזקים מאד). לא ידעתי מה מצפה שם. אמא שלי אמרה לי שזו תיהיה רק שיחה.
כשהגעתי אחרי כמה דקות של שיחה התבקשתי להתפשט ולעלות על המיטה הטיפולית.
בבדיקה שביצע הגניקולוג של אמא שלי (שהוא גבר בגיל 40-50) הוא החדיר לאיבר המין שלי מין מכשיר אולטרסאונד. הבדיקה היתה כואבת מאד בגלל רגישות של האזור ממחזור ולחץ נפשי.
מאז יש לי דחייה נוראית מהאזור התחתון של הגוף שלי, של איבר המין שלי.
אני לא מסוגלת להתסתכל לעבר המקום הזה. שלא לדבר על לגעת או לבחון במראה כמו שמומחים מציעים.
שיתפתי את החבר שלי והוא מנסה לעזור לי, אבל אני מרגישה לא נורמלית וחסרת אונים.
מה לעשות?? יש שם לתופעה הזו?? איך להתגבר עליה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו שאלה
ליאור01/09/2011התגובה בשם "טראומה מהגניקולוג"
שכתבתי היא שאלה, ואשמח אם תענו לי עלייה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטראומה מהגניקולוג - תגובה
ד``ר דגנית סמואל03/09/2011יתכן שכדאי להתייעץ עם פסיכולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי התגובה
ליאור04/09/2011דיברתי על זה עם אמא שלי ולא נראה שהיא בעד פסיכולוג (או שלא חשבה על זה)
אין דרך אחרת? זה עד כדי כך חמור??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי התגובה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל06/09/2011חמור או לא? רק את יודעת איך את מרגישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאללהה...חסוי26/08/2011
שלום ,
אני בת 16וחצי המחזור שלי עדין לא הכי סדיר והפעם האחרונה שקיבלתי מחזור הייתה ב28 ליולי עד ה31 והחודש עוד לא קיבלתי יש לציין שאני מקיימת עם חבר שלי סקס יבש עם בגדים יש מה להילחץ על זה שלא קיבלתי עוד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאללהה... - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה26/08/2011הבנתי שעוד אין לך אפילו איחור , נראה לי שאין חשש אם אין יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגילוטוןדפנה26/08/2011
שלום רב,
אני בת 21, גובהי 166 ושוקלת 49.
אני לא מקבלת מחזור מאז חודש אוגוסט שנה שעברה (שנה שלמה!). אחרי שעשיתי בדיקת אולטרסאונד שיצאה תקינה, בדיקות דם תקינות ובדיקת MRI תקינה- רופא הנשים הביא לי גלולות בשם פרוגילוטון שאני נוטלת כבר 9 ימים.. בנוסף הוא אמר לי להעלות את משקלי.. (יש לציין שאני שוקלת ככה כי מבנה גופי רזה.. אני ממש לא מרעיבה את עצמי )
השאלה שלי- האם עליי להתעקש ולנסות להשמין בכוח? מהן תופעות הלוואי של הגלולות האלו? יש לציין שבשבוע האחרון אני נעשית רעבה מכרגיל.. ואוכלת בהתאם.. אני חושבת שעליתי כבר בקילו-קילו וחצי..
תודה! וסופש נעים =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגילוטון - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה26/08/2011הפרוגילוטןן יסדיר לך את הוסת אך אינו גלולה למניעת הריון
הרופא צודק ויפה מאוד אם תעלי קצת במשקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל
דפנה27/08/2011כן אני יודעת שאלו לא גלולות למניעת הריון
יש תופעות לוואי לגלולות האלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)