מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףףףרחל06/10/2011
שאלה דחופה: אים הייתי עים בן זוגי והוא הכניס את איבר מינו ממש רק בקצה לאיבר מיני והוציא לאחר כמה שניותף יש לציין שהוא גמר רק אחרי ש"עשה ביד". (אך כאשר הוא הכניס אותו הוא היה קצת רטוב). הייתי ביום ה-9 למחזור . האים יש מצב מכך להריון? תודה
ויש לציין שלקחתי פוסטינור לאחר 12 שעות בערך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל07/10/2011סיכוי מיזערי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור של עשרה ימים במחזור.משה05/10/2011
אני וחברה שלי קיימנו יחסי מין עם קונדום,ולא נקרע אף קונדום בוודאות ועכשיו מאחר לה כבר עשרה ימים,היא עשתה בדיקת הריון והיא קיבלה תשובה שלילית אבל עדין היא לא מקבלת,מה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור של עשרה ימים במחזור. - תגובה
ד``ר דגנית סמואל07/10/2011האם המחזור שלה בד"כ סדיר?
אם כן, יש מקום לביצוע בדיקת דם לפרופיל הורמונלי+בדיקת הריון.
אם לא, הרי שזה חלק מהאי סדירות.
בכל מקרה נראה לי נמוך מאד אפסי להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי 2 גלולות ברצף וקיבלתי מחזורחיילת במצוקה05/10/2011
שלום רב,
אני פונה אליכם בתקווה לקבל תשובה מהירה לחוסר ידע.
החיילת שלי משתמשת בגלולות למניעת הריון והיא פיספסה את הגלולה השלישית והרביעית. היום היום החמישי ובבוקר היא לקחת את הגלולה של אתמול (היא נוהגת לקחת את הגלולות בערב) אך בינתיים גם קיבלה מחזור.
אין לי ספק שהיא תיאלץ בחודש הקרוב להשתמש גם בקונדום כתוספת הגנה אך שאלתי היא האם להורות לה להפסיק את נטילת הגלולות או להמשיך?
תודה מראש
אמא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה להפסיק?
שניר06/10/2011פשוט שתמשיך רגיל ותשתמש בקונדום בזמן הקרוב כמו שאמרת.
באיזה גלולה היא משתמשת? אני נוטלת פליים ויש לה שירות כזה שנקרא מזכירונט, ששולחים הודעות לפלפאפון (בחינם ) בדיוק בשעה שצריך לקחת את הגלולה ואז זה ממש עוזר לא לשכוח.
היא חייבת למצוא גם דרך להקפיד ולקחת את הגלולות בזמן, אחרת באמת היעילות נפגמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי 2 גלולות ברצף וקיבלתי מחזור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל07/10/2011שתמשיך את נטילת הגלולות ולאחר נטילה רצופה של שבוע היא תהיה שוב מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בפתח הנרתיקאנונימית04/10/2011
אני מרגישה צריבה בפתח הנרתיק וזה לא עובר לי כבר 3 ימים ואני מתקלחת ואחרי כמה דקות אני מרגישה שוב את הצריבה וגם יש ריח לא נעים ... מה הסיבות לצריבה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בפתח הנרתיק - תגובה
ד``ר דגנית סמואל07/10/2011יתכן דלקת מסוג כלשהו. מומלץ לפנות לבדיקת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ממש דחופהחסויה03/10/2011
שלום רב,
ברצוני לשתף אתכן במקרה שקרה לי: הייתי אצל בן זוגי בבית שכבתי על המיטה שלו ללא חולצה אך עם לבוש תחתון מלא,ז"א הייתי עם טייטס צמוד ומעליו חצאית.
חבר שלי אונן על הבטן שלי,כשהוא הרגיש שהוא גומר מייד הוא קם ושם את התחתון,ואז ראיתי על התחתון שלו כתם של הזרע,עליי לא הרגשתי שום דבר רטוב,גם לא ראיתי רטיבוות ,אבל אני חוששת שמא לא שמתי לב ומשהו בטעות מהזרע שלו נגע לי בבטן ואז הוא יזלוג לאיבר המין שלי מתחת לטייטס והחצאית..יש אפשרות להכנס מכך להריון? אנייי בלחץץץץ אולי לקחת פוסטינורר??? אני לא יודעת מה לעשותתת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המך דחוף
חסויה03/10/2011ברצוני לציין שזה קרה יום לאחר סיום המחזור שלי,ואני מקבלת מחזור אחת ל33 יום בערך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ממש דחופה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל03/10/2011בעיקר להרגע. הסיכוי להריון נמוך ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותא02/10/2011
אני משתמשת בגלולות אורטו-סיקלן ואני צריכה לקחת אותם כל יום במשך 21 יום ולאחר לעשות הפסקה של 7 ימים ללא נטילת הגלולות, ואז להמשיך לקחת ככה שוב כל פעם
רציתי לשאול אם אני עדיין יכולה לקיים יחסים בזמן שבעה הימים האלה גם אם אני לא לוקחת גלולות?
ועוד דבר,
הייתי אצל רופאת נשים והיא לא אמרה לי על זה כלום אבל בדף המצורף עם הגלולות כתוב שב7 ימים אמור להיות לי דימום, הם מתכוונים למחזור?
אם כן ואני לא מקבלת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל03/10/2011מותר לקיים יחסי מין בשבוע ההפסקה.
לעיתים גם יתכן שלא תגיע וסת בשבוע זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור?ליטל01/10/2011
שלום,
איך אני יכולה לדעת אם הדימום שיש לי כרגע או מהמחזור החודשי או מדימום של הריון כפי שכתוב בכל מיני אתרים ?
המחזור שלי לא הגיע שבוע וקצת..ואני וחבר שלי מנהלים סקס יבש.
איך אוכל לדעת מהזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל03/10/2011מסקס יבש קשה להרות.
הדרך לאבחןהריון היא עי בדיקת הריון ביתית הנרכשת בבית מרקחת,או דרך בדיקת דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור מחזורליטל30/09/2011
שלום,
אני בת 16.
חבר שלי ואני לא מנהלים יחסי מין ,אך לפעמים יחסי מין יבשים ,
המחזור שלי בפעם האחרונה היה ב-21.8 ולפניו היה ב-13.7,
אני עם חום וכאבי בטן כבר כמה ימים ואני לא מקבלת,
האם אני צריכה להלחץ ? לעשות משהו ?
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור מחזור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל03/10/2011ראי תשובה קודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאחר המחזורליטל30/09/2011
שלום,אני וחבר שלי מנהלים סקס יבש כבר כמה זמן ,
המחזור שלי מאחר ב10 ימים , הוא אף פעם לא היה סדיר אבל לא היה עוד איחור של 10 ימים ,אני בת 15 .
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאחר המחזור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל03/10/2011לחכות.
מסקס יבש לא נכנסים להריון.
אם יהיה אחור מעל חדשיים-פני לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירן29/09/2011
יש לי צריבה וכואב לי מאוד, קניתי ערכת אגיסטן שכוללות משחה ו3 טבליות
ומרוב שכואב לי וצורב לי אי אפשר היה להכניס את הטבליה בכלל...
מה אני אעשה???
זה מסוכן???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל30/09/2011יתכן שלא מדובר בפיטריה. כדאי ש
תיבדקי אולם לא נשמע מסוכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותנילי29/09/2011
אני נוטלת גלולות מסוג פמינט
חיברתי שתי חפיסות ולקראת סוף החפיסה השנייה התחילו לי מעט
הפרשות חומות
יש לציין שבשבועיים האחרונים הייתי בתנאים לא נוחים (טירונות) ולקחתי את הגלולה
לא בשעה מדוייקת (לא יותר מ12 שעות כמובן)
מה הסיבה להפרשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל30/09/2011קורה בנטילה לא מסודרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסוכן? יש ממה לחשוש?
נילי30/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגיבה
גיא03/10/2011אם את לוקחת פמינט את יכולה להרשם חינם לשירות תזכורות שלהם (מזכירונט) הם יעבירו לך כל יום בשעה קבועה לנייד תזכורת לקחת את הגלולה וככה תשמרי על רצף מאוזן פחות או יותר של נטילת גלולות והתופעה תחלוף כמו שהרופאה כתבה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהכאבים26/09/2011
היי,
בעברי הייתי מאוננת..עד שפעם אחת ממש כאב לי בזמן האוננות..ומאז הפסקתי לאונן.
אני כבר 6 שנים לא מאוננת..אבל מהפעם הזו..אני סובלת מכאבים באזור הבטן התחתונה,ובאיבר המין-גם מגירודים..וכן מהפרשות (שנראות כמו ג'לי ..)
הייתי אצל רופאת נשים..היא בדקה אותי לקחה ממני אולטרסאונד גניקולוגי וגם משטח מהנרתיק..הכול יצא בסדר..אבל תחושת אי הנעימות מהאזור לא פוסקת..
אני ממש מתפדחת מכל הקטע של האוננות שלא סיפרתי לה דבר על זה..מלבד הכאבים וכו'..
הגיוני שכ"כ הרבה זמן כואב לי והכול בסדר?
האם זה שלא סיפרתי לה על האוננות משמעותי לכאבים ולהכול?
(אני בתולה...)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל28/09/2011לא קשור לאוננות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיספוס גלולהשירלי25/09/2011
שלום, אני בת 18 ולוקחת גלולות פמינט. פיספסתי את הגלולה הרביעית (מתוך 21) אתמול ולא קיימתי יחסי מין. אם אמשיך לקחת את שאר הגלולות בחפיסה כרגיל, אהיה מוגנת שוב ביום רביעי (גלולה שמינית)? אם לא, מתי אהיה מוגנת שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם פספסת גלולה
שרון26/09/2011הכי טוב זה להמשיך עם קונדום עד סוף החפיסה. (אגב את יכולה לקחת עד 12 שעות איחור גם אם שכחת) ועוד דבר, את יכולה לבדוק בגוגל על "מזכירונט" זה השירות של הגלולות שלך זה בחינם (שולח לך סמס יומי לנייד לקחת גלולה) רק תרשמי וזהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיספוס גלולה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל28/09/2011תהיי מוגנת כעבור 7 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה :Dמאי25/09/2011
אני בת 15 וחצי , ולפני שבוע קיבלתי, אבל שבועיים לפני התאריך . המחזור שלי נערך כבר יותר משבוע. האם זה סימן לחוסר בברזל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה :D - תגובה
ד``ר דגנית סמואל25/09/2011א. זה יכול להיות סימן לביוץ. אם יגיע מחזור כעבור שבועיים-זה סימן שאכן היה ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןמאיה25/09/2011
נטלתי גלולות במשך כמה שנים ובחודש שעבר הפסקתי לקחת גלולות (כי שכחתי להתחיל חפיסה חדשה) קיבלתי מחזור לאחר 37 ימים (אני בעלת מחזור לא סדיר) ולאחר 9 ימים מקבלת המחזור קיימתי יחסי מין ללא אמצעי מניעה (הבחור גמר בחוץ) לאחר שבועיים מקבלת המחזור התחלתי לקחת גלולות (אני יודעת שאני לא מוגנת ולכן לא מקיימת יחסי מין לא בטוחים)
אם התחלתי לקחת גלולות, האם דימום בעת ההפסקה של הגלולות מעיד על כך שאני לא בהריון? מתי אוכל לבצע בדיקה ביתית ע"מ לשלול הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד``ר דגנית סמואל25/09/2011בדיקה לגילוי הריון-שבועיים לאחר יחסי המין. הדימום מרמז להיעדר הריון אך אינו הוכחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)