מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה!!מאי10/10/2011
כאשר בגלולות יאז כתוב שגלולה שלא נטלת הינה גלולה באיחור של יותר מ12 שעות. איחור של 12 שעות מהשעה בה לרוב את נוטלת גלולה? או לחשב מהשעה שנטלת את הגלולה בפעם האחרונה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה!! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל11/10/201112 שעות מהמועד בו היית אמורה לקחת את הגלולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה!!
מאי11/10/2011ביום שישי הייתי אמורה לקחת בעשר בלילה ולא לקחתי גלולה, ולקחתי בשבת ב08:00 (לא עברו 12 שעות)
אבל בשבת בערב שכחתי, ולקחתי רק בראשון ב11:30. בראשון לקחתי בערב שוב כרגיל.
האם עברו 12 שעות?? עליי לחשוש?? יכול להיות שאני בהריון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשהההרחל10/10/2011
לקחתי פוסטינור לפני 6 ימים בערך והיום התחיל לי דימום כזה חום . מה זה אומר? ומה יהיה בהמשך? אני מאוד לחוצה. תודה
יש לציין שמחזור אחרון היה ב 25.09 וב09.10 קיבלתי דימום כמו מחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשההה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל11/10/2011זה אומר כלום.
אם לא תקבלי וסת בזמן, בצעי בדיקת הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס!! בבקשה תעני לי כמה שיותר מהרחסוי10/10/2011
אני בת 15 וחצי ויש לי פצע כמו חצ'קון באיבר המין כבר 4 ימים .. לפני שהגיע הפצע היו לי גירודים באיבר המין.
האם זה הרפס ?
מה אני צריכה לעשות ?? אני לחוצה מאווד
האם יש סיכונים לגבי הבאת ילדים בהמשך חיי ?
האם זה עובר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס!! בבקשה תעני לי כמה שיותר מהר - תגובה
ד``ר דגנית סמואל11/10/2011זה לא נשמע כמו הרפס אולם תשובה ודאית היא רק לאחר בדיקה.
לא קשור לפריון. וכן, זה עובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחווווווף להיום !! בבקשהחסוי10/10/2011
אני בת 15 וחצי ואני חייבת להיבדק אצל רופא נשים בדחיפות בקשר לתופעה פתאומית אצלי. אני מתביישת מאוד להגיד לאמא שלי אז רציתי לשאול אם אני יכולה ללכת להיבדק לבד אצל רופא נשים בגילי ולקבוע תור לבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחווווווף להיום !! בבקשה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל11/10/2011את יכולה לתאם תור לבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בהריון??נויה10/10/2011
לאחר שנתיים בערך של מחזור לא סדיר המחזור שלי נהיה סדיר במשך כחצי שנה, לאחר שיצאתי לחופשה הגדולה לפני הצבא התחלתי לעבוד כל היום או לישון המון והארוחות שלי נהיו לא מסודרות עד מצב שלפעמים אני גם לא אוכלת כלום או ארוחה אחת. לאחר חודש כזה פתאום הפסקתי לקבל מחזור אבל גם בערך באותו זמן התחילה התקדמות בתחום המיני ביני לבין החבר שלי.
לא עשינו סקס אבל עשינו סקס יבש והוא לא ממש גמר אבל לפעמים הרגשתי מהתחתונים שלו רטוב והבנתי שזה זרע ונבהלתי וזזתי. אבל אני מפחדת שאולי הוא נגע בזה ואז נגע בי ולפעמים גם דחף אצבעות.
כל הזמן ישלי הפרשות לבנות ובכמויות יחסית גדולות מברגיל ובימים האחרונים אני גם רעבה לעיתים קרובות יותר.(אבל ניראלי שזה בגלל כיפור)
אני חוששת שאני בהריון ובמיוחד מתביישת ללכת ולקנות בדיקת הריון
הבחילות היחידות שיש לי זה אם אני לא אוכלת כלום באותו יום
השדיים שלי טיפה גדלו אבל זה ניראלי טבעי שהם טיפה גדלו, וגם הפטמות לפעמים טיפה רגישות אבל ממש טיפה
זה כבר זה החודש ה3 שלא קיבלתי מחזור
ורזיתי ב4 ימים 600 גרם אם זה קשור?!
יש סיכוי שאני בהריון???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת למה שרשמתי
נויה10/10/2011כשאמרתי שירדתי 600 גרם ב4 ימים התכוונתי להדגיש שבכל יום שאני שוקלת את עצמי מחדש אני פשוט יורדת במשקל למרות שבתקופה האחרונה חרתי לאכול..פשוט עדיין לא מסודר כמו בתקופת ביה"ס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בהריון?? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל11/10/2011לדעתי עליך לפנות לבדיקת רופא בהקדם. יש לך אחור משמעותי ואת יורדת במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה זה אומר??
נויה11/10/2011שיש סיכוי להריון או שיש לי בעיה אחרת??
קבעתי תור לגניקולוגית בעוד כחודש רק ישלה מקום את חושבת שכדאי שאלך מוקדם יותר למקום אחר או שאחכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בהריון?? - תגובה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל11/10/2011לאחר שתיבדקי ניתן יהיה לענות. לא הכל ניתן לפיתרון בשאלה לפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור המחזוראא09/10/2011
המחזור שלי לא סדיר ואני התחלתי לקיים יחסי מין בחודש האחרון, האם המחזור יכול לאלר בגלל זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
אא09/10/2011לאחר*
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור המחזור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל11/10/2011לא. המחזור עלול לאחר כי הוא אחר גם קודם או בגלל הריון אם לא נזהרתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להריוןמאי09/10/2011
אני נוטלת גלולת יאז בלילה סביבות השעה 22:00 23:00....
ביום שישי שכחתי ליטול בלילה את הטבליה כך שבשבת נטלתי אותה ב08:00 כשנזכרתי.
הבעיה היא שבשבת בערב הייתי צריכה ליטול טבליה, שכחתי, ונזכרתי רק בשעה 11:40 היום. (יום ראשון).
בתרשים של יאז כתוב שאם שכחתי ליטול טבליה ורודה אחת בעיכוב של יותר מ12 שעות
בימים 1-7 (ואכן אלה הימים) ובשבוע שקדם ליום בו שכחתי ליטול טבליה קיימתי יחסי מין (כן) יש סיכוי להריון.
האם נטלתי את הטבליה בעיכוב של 12 שעות? צריך לחשב מהשעה 08:00 הנטילה האחרונה, או לחשב לפי השעה שבד"כ אני נוטלת את הטבליה? מה עליי לעשות???
יכול להיות שאני בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש להריון - תגובה
ד``ר דגנית סמואל09/10/2011קיימי יחסים עם קונדום עד גמר החפיסה ואם לא תגיע הוסת, בצעי בדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש להריון
מאי09/10/2011תודה רבה על תגובתך המהירה!
אך עדיין אינני מבינה את הגדרתם "אם יש עיכוב של יותר מ12 שעות בנטילה- שכחת ליטול" עברו 12 שעות מהשעה שלרוב אני נוטלת? (22:00?) או מהפעם האחרונה שנטלתי? (08:00)
אם אשתמש בקונדום עד גמר החפיסה אני לא צריכה לחשוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינוררחל09/10/2011
לקחתי פוסטינור לפני 6 ימים בערך והיום התחיל לי דימום כזה חום . מה זה אומר? ומה יהיה בהמשך? אני מאוד לחוצה. תודה ואים לקחתי אותה לאחר 12 שעות אני יכולה להיות רגועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל09/10/2011דימום יתכן בהמשך לנטילת פוסטינור.
מוקדם לדעת מה יהיה בהמשך אבל לא הייתי סומכת על פוסטינור כאמצעי מניעה אלא רק במקרי חרום שכן כמות ההריונות לאחר פוסטינור היא משמעותית ולא זניחה.
במקרה של אחור בצעי בדיקת הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדגנית
רחל09/10/2011אז מה יכול להיות שלאחר 12 שעות זה לא עבד ואני בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדגנית - תגובה
ד``ר דגנית סמואל09/10/2011כמובן שרצוי לקחת אותו כמה שיותר מהר אך זה עדיין לא מבטיח מניעה מוחלטת של הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדגניתתתת דחוףף
רחל09/10/2011אז למה לוקחים אותה בכלל.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חייבת עזרה דחופה !!ענת09/10/2011
אני בת 15 , ויש לי מחזור כבר בערך שנתיים וחצי .
אני כל הזמן השתמשתי בתחבושות - עד עכשיו .
הרבה פעמים פיספסתי אירועים חברתיים עם בריכות ים וכל מיני כאלה בגלל המחזור .
אני יודעת שאני יכולה להשים טמפון אבל אני ממש ממש ממש מפחדת !
מה אני יכולה לעשות כדי להתגבר על הפחד ? אני ממש לא מסוגלת להכניס את הטמפון , גם אם אני מנסה אני ישר מוותרת כי אני מפחדת .
בבקשה תעזרו לי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חייבת עזרה דחופה !! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל09/10/2011תפני לקבלת הדרכה בהחדרת הטמפון אצל רופא/ת נשים בזמן הוסת הקרובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמישהי09/10/2011
אני בת 16 והשפתיים הפנימיות באיבר המין שלי בולטות ממש החוצה וכשאני בלי תחתונים אני אפילו מרגישה אותן.
האם זה משהו מוזר? אנ ילא יודעת איך איברים של אחרות נראים, אני מפחדת שזה משהו מוזר ושכשאני הייה גדולה אני לא אוכל לקיים יחסי מין.
תעזרו לי זה ממש מטריד אותי!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל09/10/2011נשמע נורמלי. ישנן תצורות שונות של אברי מין ומה שאת מתארת נמצא ביניהם. זה לא יפריע לך לקיים יחסי מין. אם בכל זאת את מודאגת, את יכולה להתייעץ עם רופא/ת נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךך...
מישהי13/10/2011כן אבל בכל זאת זה משהו לא בסדר? יש עוד הרבה בנות כמוני? יש צורה אידאלית? תענו לי בבקשה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשךסיון08/10/2011
אם הסיבה לאמנוריאה היא תזונה לקוייה וPCO ולחץ ומתח
האם הגוף יכול להתאזן לבד ?בלי גלולות?
האם זה מצב הפיך או בלתי הפיך?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך - תגובה
ד``ר דגנית סמואל09/10/2011השאלה מאד מורכבת ויש צורך בנתונים רבים נוספים. בעיקרון ניתן לטפל באמנוריאה והיא הפיכה לאחר טיפול בגורם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסיון08/10/2011
שלום, רציתי לדעת מהן הסיבות לאמנוריאה?
האם תזונה לקוייה ולחץ גורמים לאמנוריאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל09/10/2011ראה תשובה קודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות למניעת היריון, איך?חסוי08/10/2011
היי :)
אני בת 15,חבר שלי בן 16 ואנחנו שוכבים על בסיס קבוע, תמיד עם קונדום ותמיד בטוח כמה שאפשר
אבל בכל זאת אני רוצה להתחיל ליטול גלולות למניעת היריון
אני מובכת ללכת לגיניקולוג ואני לא יודעת מה לעשות כי אי אפשר לקבל את הגלולות בלי מרשם וקראתי שצריך לקבל התאמה לגוף לפי קריטריונים מסויימים..
רציתי לקבל עוד קצת מידע או עצות לגבי גלולות ממומחה ואם אפשר ללכת לגיניקולוג בדרך לא גלויה (שההורים לא יראו, אני ממש לא פתוחה איתם בקטע הזה..)
תודה רבה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
חסוי08/10/2011שכחתי לציין שקראתי שלא מומלץ ליטול גלולות לפני גיל 16 אבל למרות הגיל אני מפותחת (כל מי שרואה אותי חושב שאני בת 17 או 18..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות למניעת היריון, איך? - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה08/10/2011כל רופא נשים שתפני אליא יכדבד אותך ותקבלי את מבוקשך
אנחנו מעדיפים לתת גלולות מאשר הריון לא רצוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
אפרת16/10/2011תראי אני הלכתי לרופא נשים וספרתי לאמא שלי ככה שאני לא באמת מכירה את זה אישית אבל שמעתי שיש מרפאות של מתגברים ששם זה אמור להיות חסוי עד כמה שאני יודעת בכל מקרה... לגבי גלולות הרופא ישאל אותך שאלות לגבייך על הרגלים שלך, עישון, יחסי מין וכנראה ירצה לבדוק אותך למרות ששמעתי שזה לא תמיד, אני הלכתי לרופא והוא כן בדק אותי ושאל הרבה שאלות ואחרי זה קבלתי גלולות פליים עם מינון נמוך ואמר שהן יותר מתאימות למישהי בגילי (17). אני ממליצה לך אגב כן לדבר על זה לפחות עם אמא שלך לא חייבת עם אבא בכל זאת זה משהו נשי יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרדסיל ואנטיביוטיקהזיוה07/10/2011
בגלל כלמידיה חיובית אצלי אני אמורה לקבל אנטיביוטיק הדוקסלין ל-10 ימים. באותו זמן אני גם אמורה לקבל את חיסון הגרדסיל ה-3 האם זה מפריע ?האם ניתן לקבל חיסון זה , כשאני מטופלת באנטיביטיקה דוקסלין או אנטיביוטיקה כלשהיא ?המון תודה על העזרה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרדסיל ואנטיביוטיקה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל07/10/2011אין קשר בין הדברים. צום קל!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה וגלולת יאזקרין ג'סי06/10/2011
הייתי חולה מאוד ורשמו לי אנטיביוטיקה של 500 לתקופה של 7 ימים אוגמנטין
ושבוע לפני כן התחלתי לקחת גלולות של יאז YAZ וקראתי בכמה מקומות שיש הורמון שיחד עם אנטיביוטיקה הוא מונע מפעילות הגלולה החומר הוא אסטרוגן
ביום ה11 של לקיחת הגלולות , אני מסודרת בקביעות השעות ולא פיספסתי אבל לקחתי אנטיביוטיקה ובאותו היום קיימתי יחסי מין עם חבר שלי פעמיים והגמירה הייתה בפנים פעמיים.. אני מאוד מפחדת שבגלל האנטיביוטיקה הגלולה לא ''הגנה'' עליי
מה אני צריכה לעשות? בדיקת הריון ? או שאני לא צריכה לדאוג?
ואני מציינת שזאת הפעם הראשונה בנטילת גלולות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה וגלולת יאז - תגובה
ד``ר דגנית סמואל07/10/2011אני לא חושבת שיש סיבה לדאגה אולם אם המחזור יאחר, בצעי בדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)