מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדנית26/08/2011
קיבלתי מחזור לפני 11 ימים ואני לפני ביוץ. כבר יומיים שיש לי מדי פעם בחילות האם זה נורמלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה26/08/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות שממש מטרידות אותי!שירה26/08/2011
אוקיי ישלי 2 שאלות שאני מתביישת לשאול את אמא שלי ואני ממש מתביישת וזהממש מטריד אותי לגבי העתיד מתי שאתחיל לעשות יחסי מין,
1. ישלי שערות מסביב לפטמות, ולא מעט, זה מפריע לי אז אני מוציאה עם פינצטה
2. השפתיים הפנימיות שלי גדולות יותר מהחיצוניות וזה מוזר כזה ואני חושבת שלא לכל הבנות יש את הצורה זהאת אני מפחדת שכשאני יהיה גדולה זה ימנע ממני או מבני הזוג שלי לקיים יחסי מין, זה משהו חריג? קראתי באינטרנט בכל מיני אתרים שזה משהו חריע ובנות עושות ניתוחים תענו לי בבקשה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות שממש מטרידות אותי! - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה26/08/2011אתמה שאת מתארת לא יפריע לך ביחסי מין , אך עדיף בבוא העת שתבדקי ע"י רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
שירה27/08/2011אך הדבר לא ירתיע גברים? האם יש צורה מסויימת בה האיבר צריך להראות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדירגלית23/08/2011
שלום, בתי בת 17, בדר"כ המחזור שלה סדיר אך בחודש האחרון, מופיע דימום קל וחום במשך יום-יומיים 3 פעמים בהפרש של שבוע בין פעם לפעם. עדיין לא מגיע מחזור כסדרו. בחודש שקדם הייתה תופעה כזו חד פעמית אולם אחרי שבוע הגיע מחזור מלא.
מה יכולה להיות הסיבה? מה צריך לבדוק? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה24/08/2011אם את מקימת יחסי מין תבצעי בדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי זה קרה
מיכל31/10/2012אני קיבלתי מחזור לפני שבוע והיום קיבלתי שוב , והדימום קל וחום כזה וקיימתי יחסי מין לפני 5 יום ואני לא יודעת אם זה קשור להריון ואני ממש אשמח אם תוכלי לעזור לי !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי זה קרה - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה01/11/2012כמובן שצריך בדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולהאורלי22/08/2011
האים פוסטינור באמת מונע הריון וניתן להיות רגועים?(לקחתי אותה לאחר 9 שעות בערך) ואיך זה משפיע לאחר הביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה24/08/2011היא יכולה לעזור במצבי אי ברירה , אך עלייך להשתמש בגלולה או קונדום לאמצעי מניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןאורלי22/08/2011
שלום רב, אים קיימתי יחסים עים קונדום בלבד והגבר גמר בחוץ? אני מוגנת מבחינת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה24/08/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה חומהמיכל22/08/2011
אני בת 17 וחצי ויש לי מאז שקיבלתי מחזור הפרשה חומה כזאת בתחתונים, אך אני שמה תחתוני מגן כאלווו של אלווויז אבל רציתי לדעת ממה זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה חומה - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה24/08/2011מוטב שתפני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חייבת לדעתמיכל22/08/2011
האם אחרי שקיימתי יחסי מין בפעם הראשונה יש אחרי זה תסמינים או משוו כי יש לי צריבה בשתן... ואני לוקחת גלולות נגד צ'יסטה של 3 ס"מ... צריך להיבדק או משו ? ואם הקונדום נקרע(לא בטוחה שהוא נקרע כי לפי מה שהבנתי מחבר שלי זה שהוא לא נקרע) ועדיין לקחתי גלולות, אז ישנן סכנות או משו ? לפי איך רואים שלבים של התפתחות הריון ? וגם בדיקת שתן תעזור בעניין זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חייבת לדעת - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה24/08/2011על מנת להיות רגוה תבצעי בדיקת הריון, אבל אם את נוטלת גלולות לציסטה הם בד"כ מונעות הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה בבקשה.חסויה22/08/2011
שלום,
יש לי בעיה שאני מודאגת ממנה בזמן האחרון,אשמח אם תענו לי (אם הפורום לא מתאים לשאלתי,בבקשה תפנו את השאלה לפורום המתאים).
והנה הבעיה:
אני בת 17 כמעט,בעבר סבלתי מבעיה של תסמונת שחלות פולציסטיות,שבמהלך הטיפול נטלתי גלולות מעל שנה,היו לי גם בעיות של זמן במחזור (לא סדיר) כד שלבסוף גם זה הסתדר.
היה חודש שבמהלכו שכחתי ליטול כמה פעמים את הגלולות ולכן עשיתי הפסקה ככה הגניקולוגית אמרה שלמעשה עד עכשיו אני לא משתמשת עוד בגלולות לצורך הטיפול.
כשעשיתי בדיקות דם,היה לי או חסר בפעילות בלוטת התריס או יתר פעילות (אני לא זוכרת,אבל היא אמרה שזה גורם לי לעלות במשקל מהר בגלל זה).
אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין עם אמצעי מניעה 1 - קונדום,אני רוצה לציין שהייתי בתולה,ולכן המקום היה צר מאוד,שבכל פעם הוא ניסה להרחיב לי את המקום עם האצבעות\איבר מינו,עד שהגענו להשערה שקרום הבתולים נקרע, כי יותר לא כאב לי בזמן יחסי מין והוא יכל לחדור באופן מלא ולא חלקי כמו לפני.
כרגע אני באיחור של 8 ימים של מחזור,עשיתי בדיקת הריון לפני 4 ימים והראה תוצאה שלילית.
אגב,אם בטעות השתן בא לכיוון המקל ופגע גם מעל החץ (כלומר לא במקום רק שצריך להיות השתן) זה משפיע על תוצאות הבדיקה? וגם ישר ניגבתי את השתן חוץ מהמקום שבו צריך להיות שתן.
השאלה שלי -אם בעקבות קריעת קרום הבתולים יכול להיות עיכוב במחזור? ושווה לערוך בדיקת הריון נוספת?
אני אציין שמאז שנאלתי גלולות לצורך תרופה לטיפול בשחלות פולציסטיות - המחזור נהיה סדיר,ועכשיו מאוד מאחר לי ואני מודאגת מהריון.
אשמח לעזרה,תודה רבה ושבוע טוב. (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה פרטים ששכחתי:
חסויה22/08/2011היו לי בימים מסוימים הפרשות צהובות וביומיים האחרונים טיפות של דם,אבל לא בצורת מחזור,אלא יותר כמו "שאריות כאלו".
יכול להיות שזה הדם שאמור לצאת מקריעת קרום הבתולים? כי כשהוא נקרע - לא יצא לי דם בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחופה בבקשה. - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה24/08/2011בצעי בדיקת דם להריון ואם הבדיקה שלילית מומלץ מאוד להשתמש בגלולות גם למניעת הריון וגם טיפולי לשחלות הפוליצסטיות והסדרת הוסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזרו ליי דחוף זה פשוט מלחיץ אותי !דנה22/08/2011
יש לי מחזור בפעם החמישית או הרביעית והפעם הוא נימשך מעל ל- 10 ימים !
מה אני צריכה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
דנה22/08/2011אני בת 12 וקיבלתי מחזור בפעם החמישית או הרביעית זה התחיל לי מהתאריך 10.8 עד עכשיו וזה לא הפסיק ! אני לא מקיימת יחסי מין אבל אני קצת מודאגת !
הדימום לא חמור (לא יוצא הרבה דם ) קראתי באתר אחד שמחזור יכול להימשך גם מעל 35 ימים , זה אפשרי שלנערה בת 12 יהיה מחזור מעל 10 ימים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזרו ליי דחוף זה פשוט מלחיץ אותי ! - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה24/08/2011מוטב להבדק ע"י רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מאחריובל21/08/2011
שלום
אני בת 17 , מקבלת מחזור מגיל 12.5 באופן סדיר (איחורים של יומיים גג).
המחזור האחרון שלי היה ב13.7 זאת אומרת שהוא מאחר נכון להיום כבר ב11 יום וזה מאוד לא רגיל אצלי.אני לא מקיימת יחסי מין אז למה פתאום המחזור מאחר ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מאחר - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה24/08/2011בגילך יתכן ומדובר בתופעה חולפת ,אם האיחורים ייהיו יותר תכופים וארוכים אז כדי להתיעץ ברופא מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי יום קבלת המחזוראלה18/08/2011
אני על גלולות ומתחילה כל חבילה ביום שני
ומסיימת אותה ביום ראשון (מפסיקה לקחת למשך 7 ימים )
ואת המחזור אני מקבלת ביום חמישי (3 ימים אחרי הפסקה של לקיחת הגלולות )
וזה די מפריע לחיי המין העובדה שאני מקבלת מחזור רק בסופ"שים
(החבר חייל וחוזר רק בסופ"שים....)
הייתי מעוניינת לדעת האם קיימת דרך לשנות את יום קבלת המחזור
על ידי "משחק" עם הגלולות
ואם כן כיצד ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי יום קבלת המחזור - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה21/08/2011פשוט תמשיכי לעוד חפיסה ללא הפסקה לעוד מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה חומה בהירה עם טיפה דימוםנערה מודאגת17/08/2011
היי כבר יומיים יש לי הפרשה חומה בהירה בעת הניגוב,אין סימן על התחתונית
ומדי פעם מתווסף להפרשה החומה בהירה גם טיפה דימום
אני בתולה ומעולם לא קיימתי יחסי מין
האם עלי לדאוג?ובמה מדובר?
(אני אמורה לקבל מחזור בעוד שבוע ובד"כ הוא דיי סדיר)
נערה בת 17* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה חומה בהירה עם טיפה דימום - תגובה
ד``ר דגנית סמואל18/08/2011קשה לענות ללא בדיקה אך יתכן שקשור לביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףנירה17/08/2011
שלום רב, האים ע"י זה שהגבר (עושה ביד) ויש לו קצת נוזל על היד אך אני לא יודעת אים הוא גמר ואז הוא מכניס את ידו לאיבר מינה של האישה יש מצב להיריון ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל18/08/2011אין מספיק מידע כדי לענות אבל אם את חוששת כדאי להמנע מלהגיע למצב כזה או להיות מוגנת מפני הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדגנית בבקשה
נירה18/08/2011המידע הוא שהגבר שיחק באיבר מינו אך כנראה לא גמר ואז החדיר לי אצבע מזה יכול להיות מצב להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור פתאומייםמיילי16/08/2011
שלום.
כשיש לי בדרך כלל מחזור אין לי כאבי מחזור או שיש לי ממש חלשים.
אבל כשקיבלתי מחזור בפעם האחרונה היו כאבים חזקים שבוע לפני המחזור,וגם במהלכו.
הייתי רוצה לדעת האם זה נורמלי, ואיזה תרופות אפשר לקחת כדי להקל על כאבי המחזור.
אני בת 15.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור פתאומיים - תגובה
ד``ר דגנית סמואל18/08/2011כאבי מחזור הם נורמאלים והטיפול יכול להיות עי אקמול אופטלגין נורופן אטופן ודומיהם. דרך אחרת להקלה היא עי גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוריאופלסמה חיוביזיוה14/08/2011
בת 21 .בצעתי בדיקות למחלות מיו וכן בדיקת STD בשתן ,על מנת להיות רגועה אחרי מערכת יחסים ,שהיתה לי.בבדיקות הכל תקין .פרט לאוריאופלסמה חיובי בשתן.יש לציין שאין לי סימפטומים או תלונות שאלתי:
1)האם יש צורך בטיפול למרות שאין לי תלונות?
2)מהו הטיפול?
3)האם הטיפול עוזר?
3)איני בהריון ,אך רוצה לשאול ,האם אוריאופלסמה חיובי ,לא מטופל עושה בעיות בפוריות
או סיבוכים בכלל לאשה ,או בעיות ליילוד, שנולד לאמא שיש לה אוריאופלסמה חיובי לא מטופל?
המון תודה על העזרה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוריאופלסמה חיובי - תגובה
ד``ר דגנית סמואל18/08/2011הטיפול הוא באמצעות אנטיביוטיקה והוא יעיל.
בד"כ אין פגיעה בפריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)