מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטרייה בנרתיקמעיין19/04/2011
ישלי פטרייה בנרתיק והרופא הביא לי ספורנוקס 4 כדורים במשך 24 שעות כל 2 כדורים כל 12 שעות. ולבן זוג הוא הביא גם כדור כלשהו .
כחצי שעה ביצענו מין אנאלי והתחכחכות עם איברי המין בשפתיים וזה היה מין לא מוגן.
האם ההשפעה של הכדור כבר לא טטובה? צריך לקחת כדור נוסף? להתייעץ עם רופא?
*יש לציין שזה היה כחצי שעה לאחר לקיחת 2 הכדורים הראשונים.
*והרפוא הביא לי גם נרות אך השתשמתי בבנר הראשון רק לאחר 12 שעות אחרי ביצוע המעשה.
מחכה לתשובה תודה מעיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה בנרתיק - תגובה
ד``ר דגנית סמואל22/04/2011השפעת הכדורים קיימת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה אם שוכחים גלולה ושוכבים..rinat17/04/2011
באותו היום?? פשוט קראתי ברגע שעוברים להם 12 שעות מהזמן שאני צריכה לקחת אז אני מדלגת עליה..אבל אז יוצא לי שפספסתי גלולה החודש וזה מסכן לי את כל החודש?? אפשר להיכנס ככה להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קורה אם שוכחים גלולה ושוכבים.. - תגובה
ד``ר דגנית סמואל17/04/2011הסיכוי נמוך. אך את פחות מוגנת. כדאי קונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לגלולות...
yael21/04/2011טוב שדילגת עליה כי זה מה שאמורים לעשות :) בנוגע להריון-כמו שהרופאה אמרה לך יש סיכון, כשאני שכחתי גלולות אני השתמשתי גם בקונדום עד שקיבלתי מחזור (זה מבאס אבל מה לעשות..) בכל מקרה אם יוצא לך לשכוח די הרבה או אפילו אחת זה ממש מסוכן ולא כדאי.רק שתדעי שיש היום גלולות שיש להם שירות תזכורת כזה חינם לפלאפון שמזכיר לך לקחת כל יום וגם בתחילת חפיסה...אני יודעת שלפמינט יש וזה נקרא מזכירונט אצלהם...אז אולי שווה לך לברר עם הרופא שלך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמאיה16/04/2011
לפני כשבוע קיימתי יחסי מין עם בן זוגי בחוסר אחריות ללא אמצעי מניעה
זו הייתה הפעם הראשונה שלנו והוא גמר בחוץ
כעבור פחות מ72 שעות לקחתי פוסטינור
המחזור שלי סדיר בדר"כ. הייתי אמורה לקבל אתמול ועדיין לא קיבלתי...
אין לי תופעות לוואי שונות וחוץ מזה החודש לקחתי אנטיביוטיקה
אני מאוד לחוצה מה לעשות ? :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר דגנית סמואל17/04/2011בדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מאיה19/04/2011בעקבות המלצתך עשיתי בדיקת הריון והתשובה הייתה שלילית
עשיתי את הבדיקה כשבוע לאחר כיום יחסי המין, האם הבדיקה וודאית ? (ארבעה ימים לאחר האיחור במחזור)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר דגנית סמואל22/04/2011בדיקת הריון כדאי לבצע בדם 8-10 ימים אחרי הסקס.
ניתן גם לבצע בדיקה ביתית כעבור כ 12 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מתאחרדנה16/04/2011
שלום רב,
המחזור שלי סדיר בשנתיים האחרונות. אני לא נוטלת גלולות. הייתי אמורה לקבל ב12.4.11. ראיתי הפרשה לבנה גדולה ב11.4 ( האם זה מעיד ביוץ מאוחר?)קיימתי החודש יחסי מין לא מוגנים וחבר שלי גמר בחוץ. אם הביוץ התאחר האם עדיין יש חשש להיריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מתאחר - תגובה
ד``ר דגנית סמואל17/04/2011רק בדיקת הריון תיתן מענה. אם הביוץ איחר, המחזור יאחר גם כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש מוזר...חסוי15/04/2011
שכבתי אתמול עם חבר שלי (הוא היה עם גופיה לבנה הוא לא הוריד אותה) ובבוקר שדיברנו הוא אמר לי שהיה לו דם על הגופיה למטה, השאלה אם זה ממני כי בתחתון שלי לא היה שום דבר...זה לא פעם ראשונה שאנחנו שוכבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש מוזר... - תגובה
ד``ר דגנית סמואל17/04/2011אין לי דרך לדעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש מוזר...
חסוי18/04/2011לפחות כיוון מזה יכול להיות?
אם זה לא הופיע לי אפילו טיפה בתחתון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- US לתינוקתמאיה14/04/2011
שלום, מקווה שזה הפורום הנכון.
ביתי בת שנה ושלושה חודשים,
בגיל 9 חודשים נאמר לנו שפתח הנרתיק סגור ושהוא ייפתח מאוחר יותר.
פנינו לרופא הילדים שנתן משחה, המשחה ריככה את האזור אך לא הצלחנו לפתוח ממש.
לאחר 5 ימים שמרחנו את המשחה היינו אצל כירורוג אשר ניסה לפתוח וכמעט הצליח,
אך ביקשתי שזה לא יעשה כך מאחר וביתי בכתה ואין ברצוני להכאיב לה אם יש אפשרות להקל על הכאב.
הרופא הדריך למרוח את המשחה שבוע נוסף ולחזור אחרי שוב, לפני הביקור למרוח משחה מאלחשת.
רופא הילדים נתן הפנייה למכון US לבדיקת "ם "סונאר אגן קטן בחלק מבירור לביות גדולות דבוקות חיפוש אחרי שחלות ורחם".
בחיפוש אחרי מכון שמבצע את הבדיקה, נאמר לי שהבדיקה מצריכה שלפוחית שתן מלאה, רק כך ניתן יהיה לראות משהו.
אז מכון אחד אמר שזה אפשרי ומכון אחר אמר להמתין עם הבדיקה לגיל מאוחר.
אז...
האם באמת ניתן לבצע אותה בגיל הזה?
אשמח לקבל תשובות, די מלחיץ אותנו.
תודה
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר US לתינוקת - תגובה
ד``ר דגנית סמואל17/04/2011הכל נכון. ניתן לבצע את הבדיקה ולצורך כך יש למלא שלפוחית. אולם אין מה למהר עם הבדיקות האלה.
יש לבדוק את הילדה ואם מתרשם הבודק כי מדובר רק בשפתיים דבוקות יש למרוח את קרם האובסטין פרקי זמן ארוכים בהרבה כדי להשיג הפרדת השפתיים. בשום אופן אין לבצע פעולות הפרדה בכוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות במקום מחזור.אנונימית13/04/2011
שלום, אני בת 16 והחודש הופיעו לי הפרשות חומות במקום המחזור.
זה היה מלווה בכאבים אבל פחות חזקים מכאבי מחזור, ההפרשות נמשכות כבר 5 ימים ואני לא יודעת מתי זה ייפסק, זה לא נותן סימנים בכלל.
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות במקום מחזור. - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה13/04/2011את יכולה לבצע בדיקת הריון ביתית או לפנות לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות יכולות לסדר את המחזור?בתאל13/04/2011
נתנו לי גלולות פליים בשביל להסדיר אצלי את המחזור כי פעם אני מקבלת ופעם אני מקבלת בשלושה חודשיים וזה עושה לי ממש כאבי בטן...רציתי לדעת אם הגלולה באמת משפיעה על זה ותוך כמה זמן זה צריך להסתדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות יכולות לסדר את המחזור? - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה13/04/2011גלולות כן מסדדירות את הוסת , אך אם כאבי הבטן כשורים לגלולות אני מיעצת לך לפנות לרופא מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שאמרו לך גלולות באמת מסדירות את
ריקי14/04/2011המחזור, גם לי הייתה בעיה דומה שפעם היה מגיע לי ופעם לא ..וזה היה משגע אותי כי כל פעם הייתי ממש מפחדת שאני בהריון...נתנו לי גלולות פליים בשביל להסדיר..אז תשאלי את הרופא שלך לגבי זה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאת נשיםאדי12/04/2011
אודה לכן אם תמליצו לי על רופאת נשים טובה מאד המטפלת בגיליי 20+ באזור ראשון לציון או ת"א והסביבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאת נשים - תגובה
ד``ר דגנית סמואל13/04/2011ישנן רופאות מעולות באזורכם. אנו מנועים מהמלצות שמיות. פנו לקופת החולים שלכם ובקשו מידע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה בבקשה .. הנושא קצת מפחידאנונימית12/04/2011
היום גילתי פצע פנימי בפות ... בשפה הימנית ,
הפצע ממש נפוח אך לא הבחנתי בו לפני כן ,
רק כאשר נגעתי בו ,הוא ממש נפוח
ואם חשוב לציין אני בזמן מחזור ואני בתקופה של גלולות ומקיימת יחסי מין .
לקחתי לפני כמה ימים טמפונים ( זו לא פעם ראשונה שאני במחזור ומשתמשת בהם )
אך הרגשתי גירוי וגירוד לפני יומיים וממש גירד לי איפה שעכשיו יש לי פצע ...
בחיים לא היה לי שם למטה פצעים ובטח שלא מהסוג הזה .. עזרה דחוף . תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה בבקשה .. הנושא קצת מפחיד - תגובה
ד``ר דגנית סמואל13/04/2011מבינה את החשש אך לצערי האבחנה והטיפול ייעשו רק תוך בדיקה שלך. ממליצה לך לפנות לרופא/ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מודאגתאורטל12/04/2011
אני בת 14.5 עוד לא קיבלתי מחזור ובזמן האחרון אני רואה נוזל סמיך בצבע לבן בכמויות בנוניות על התחתונים ( אף פעם לא קיימתי יחסי מין) אין לי כאבים באיבר המין אני פשוט רואה את זה בתחתונים ואני גם לא מרגישה שזה יוצא.
מה הנוזל הזה בכלל ולמה יש לי אותו ? בבקשה תעזרו אני מפחדת שזה לא חמור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מודאגת - תגובה
ד``ר דגנית סמואל13/04/2011אלו הפרשות טבעיות המעידות על כך שהמערכת אצלך עובדת נכון ובזמן הקרוב תוך מספר חדשים תקבלי את המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבת 1312/04/2011
שלום.
קיבלתי מחזור לפני שנה, ואחותי הגדולה אמרה לי שיש קשר בין זמן קבלת המחזור שלי ושלה בגלל שאנחנו הרבה ביחד ואנחנו גרות ביחד.
האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל13/04/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות בבטן תחתונהחסוי12/04/2011
בת 21, לא בתולה,לא עברתי הריונות או הפלות אף פעם!
לוקחת גלולות.
יש לי בדיוק בפס של התחתון מן דקירות קטנות כאלה....ממה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות בבטן תחתונה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל13/04/2011אין מספיק נתונים כדי לענות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקירות בבטן תחתונה...
חסוי13/04/2011מה עוד את רוצה לדעת בשביל להבין מה זה?
אני הייתי אצל גניקולוג בדק לי כלמידיה, זיבה, אורופלסמה, ועוד משהו ששכחתי את השם שלו....והכל יצא שלילי חוץ מאורופלסמה וטופלתי עם נרות, משחה, ואפליקטור לנרתיק ג'ל...
חשבתי שהדקירות בבטן יעברו לי אבל זה לא עבר זה בדיוק בפס התחתון,יש לי המון פיפי כל שעתיים שלוש אני נכנסת לעשות פיפי...וקמה בלילה לפחות פעם אחת לעשות פיפי עשיתי תרבית שתן ובדיקת שתן הכל תקין...
בקיצור מיואשת כבר....אולי תנסי לומר לי את מה זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים לאחר קיום יחסי מיןאירן11/04/2011
אני בת 25,נמצאת בזוגיות ארוכה ומקיימת יחסי מין.לאחר קיום יחסי מין מופיע לי דימום ולפעמים גם בלי קשר.הלכתי לבדקה גניקולוגית,עשיתי גם בדיקת פאפ,הכול תקין.לאחר מכן שרפו לי פצע קטן שנמצא בצוואר הרחם ועדיין זה ממשיך,בעיקר אחרי קיום יחסי מין(פעם היה מופיע גם בלי קשר)אני לא לוקחת גלולות והמחזור שלי סדיר מאוד,אין לי עבר של הפלות או כל התערבות בתחום זה ,אין לי כאבים אבל התופעה מדאיגה.לרופאים לא כל כך יש תשובות.מה זה אומר?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים לאחר קיום יחסי מין - תגובה
ד``ר דגנית סמואל13/04/2011קשה לענות ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהבת בת11/04/2011
שלום אני בת 20 בתולה
אני וחבר שלי מענגים אחד את השני
אתמול הוא החדיר רק את הכיפה שלו לויגאנה שלי,בלי שהוא או אני אזוז כלל.
לא חשתי כאב או ירד דם,אני עדיין בתולה?
דבר נוסף- הוא התפרק עלי[גמר] שהוא שוכב עלי עם הראש שלו לכיוון הרגליים שלי גמר על ירכיי ו......
האם יש סיכוי להריון[יודעת שצריך חדירה אבל טיפה סוררת....]יש לי סיבה לדאגה:?צריכה פוסטינור??אני אמורה לקבל עוד מספר ימים.
אני מודאגת מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו דחוף...
בת בת12/04/2011האם מעצם היותו בפתח של הויגאנה שלי,אפילו שזה רק עם הכיפה שלו-יש מצב שברחה לה טיפה ויש כניסה להריון?
אני ממש מודאגת כל עצה והבהרה יתקבלו בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל13/04/2011אם את בתולה לא ניתן לומר.
הסיכוי להריון נמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)