מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעותמיטל21/03/2011
האים חלק מתופעות של הריון: רגישות וגודש בחזה וקצת כאבים לאחר 3 ימים לאחר קיום יחסים נורמלי? לאחר כמב שמן לאחר קיום יחסים יש תופעות אלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל21/03/2011קצת מוקדם מדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לדגנית
מיטל21/03/2011אחרי כמה זמן בערך יש תופעות?
והאים אלו יכולה להיות תופעות שלפני המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לדגנית - תגובה
ד``ר דגנית סמואל22/03/2011אכן כן. אלו יכולות להיות תופעות שלפני מחזור או תופעות שסביב ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח אם תענוחיילת21/03/2011
חיילת בת 19, לוקחת גלולות באופן קבוע, מקיימת יחסי מין עם חבר קבוע.
כבר לא מעט זמן שיש לי הפרשות מרובות בגוון אפרפר מהנרתיק, ללא כל תחושת גרד או עיקצוץ. עקב כך שאני חיילת ומשרתת במחלקת הרפואה (משמע בקשר קרוב עם הרופא) לא רציתי להיבדק אצל הרופא ולקבל איזה סוג של הפניה ונטלתי על דעת עצמי אגיסטן.
מאז הנטילה לפני 5 ימים הפרשות מרובות בצבע חום\כתום בהיר (יש לציין כי הבחנתי בחלקים של הכדור\נר שגם כן הופרשו החוצה).
אני יודעת שזה נשמע מטופש אבל אני לא ממש יודעת מה אמור להיות הריח הטיבעי באזור אך הריח של ההפרשות מעט חמוץ.
אני חיילת קרבית שלא יוצאת הרבה הביתה והדרך היחידה לראות רופאת נשים היא דרך רופא היחידה שאני לא רוצה שיראה מה הרופאה תכתוב אחרי הפגישה.
האם מדובר בפטריה או משהו חמור יותר? והאם יש איזה טיפול ביתי שניתן לטפל?
ועוד שאלה קטנה.. הם ישנם תכשירים כלשהם שניתן לקנות על מנת שיהיה שם למטה ריח יותר טוב?
המון המון תודה וסליחה על ההטרחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח אם תענו - תגובה
ד``ר דגנית סמואל21/03/2011לדעתי יש בכל זאת מקום לבדיקת רופא כולל בדיקת צוואר הרחם.
הפרשות חומות / כתומות יכולות להעיד על דמם קל ולכן מומלץ להיבדק.
אני מבינה את אי הנעימות אך כגורם מקצועי, עליו לטפל בנושא באופן עינייני מעבר לקשרי העבודה ביניכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתןקרן21/03/2011
שלום, נטלתי פוסטינור לפני כיום. בעוד כשבועיים אני אמורה לערוך בדיקת שתן, האם בתוצאות תראה נוכחות להורמון המצוי בפוסטינור?
תודה מראש
גילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שתן - תגובה
ד``ר דגנית סמואל21/03/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקה בגלולותנופר20/03/2011
רציתי לשאול למה לא רצוי להתחיל חפיסת גלולות אחרי 5 ימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקה בגלולות - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה20/03/2011זה אפשרי ואפשר גם לקחת גלולות ברצף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקה של 5 ימים בגלולותנופר20/03/2011
אני לוקחת כבר 3 חודשים גלולות תמיד באופן סדיר
החודש התפקשש לי והתחלתי אחרי 5 ימים את החפיסה במקום אחרי שבוע..
יש לזה תופעות לוואי כלשהן?
וממתי אני מוגנת? .. זה מסוכן לא לעשות הפסקה של שבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקה של 5 ימים בגלולות - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה20/03/2011את מוגנת ולא לחשוש כלל את החפיסה הבאה תתחילי כמקובל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרימריה19/03/2011
הרבה פעמים אחרי שאני וחבר שלי מתמזמזים ("יבש"), אני לא מצליחה לגמור וכתוצאה נהיים לי כאבים חזקים באיזור. כמו כאב שיש אחרי מכה כחולה חיצונית כזו...האם זוהי התכווצות שרירים? האם הדבר אולי כלל אינו קשור לכך שאני לא מצליחה לגמור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה19/03/2011הכאבים לא בגלל שאתלא מצליחה לגמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזורדלית17/03/2011
אני בת 17 וכל פעם לפני ובזמן המחזור יש לי כאבים דיי חזקים.
לפני שבוע קיבלתי גלולות פליים בשביל אמצעי מניעה כי אני וחבר שלי רוצים לשכב וחברה שלי אמרה לי שגלולות גם יפסיקו לי את הכאבים מהמחזור.
רציתי לדעת אם זה באמת נכון ואם כן אז מתי זה מתחיל להשפיע? כבר במחזור הקרוב? (התחלתי לקחת לפני שבוע...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה18/03/2011עם גלולות את תשיגי שני דברים הגנה מהריון וגם הפחתה ניכרת בכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולה שנאבדהבלה16/03/2011
אני משתמשת בגלולה הרמונט
ונפלה לי הגלולה האחרונה מהחבילה (היא הראשונה שלי)
הגניקולוגית שלי הביאה לי בנוסף להרמונט
חבילה אחת של גלולה בשם פליים והגדירה אותה כ"למקרה חירום"
האם לקחת ביום שבו חסרה לי הגלולה המקורית של הרמונט
גלולה של פליים ?
אם אקח אותה עדיין אהיה מוגנת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה שנאבדה - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה16/03/2011תקחי גלולת הרמונט מהחבילה השניה
או ממה שנתנה לך הרופאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי 2 גלולותחן16/03/2011
שכחתי גלולה של היום 20 ו21 וקיימתי יחסים והוא לא גמר בפנים יש ממה לחשוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי 2 גלולות - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה16/03/2011כשנוטלים גלולות צריך בהחלט לקחת את הגלולוה בצורה סדירה ,אחרת חבל גם לקחת גלולות ולא להפיק את התועלת שלהם אבל בכל זאת נזהרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת נובורינג שבוע לפני הזמןסיוון16/03/2011
שלום רב,
ברצוני לדעת האם אפשר להוציא את הטבעת שבוע לפני הזמן (לאחר כשבועיים ולא שלושה) ועקב כך לגרום להקדמת המחזור בשבוע.
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת נובורינג שבוע לפני הזמן - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה16/03/2011כן אפשרי אך תאבדי את ההגנה מהריון לא רצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת מהריון לא רצויהודיה14/03/2011
אני לוקחת גלולות כבר 3 חודשים והכל תקין ללא תופעות לוואי.
הייתי אמורה לקחת את הגלולה האחרונה ביום שישי
אבל יצאתי לסופ"ש עם בן הזוג שלי ולא לקחתי איתי את חפיסת הגלולות ולא לקחתי את שני הגלולות האחרונות (לא הגלולה של יום חמישי ולא של יום שישי)
וקיימתי עם חבר שלי יחסים ללא הגנה ביום שישי ,לפני זה לקחתי בהקפדה את הגלולות..
אני אמורה לקבל מחזור? כי אני בשבוע הפסקה בין הגלולות או שיש מצב להריון לא רצוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי הודיה
שני14/03/2011הי הודיה, בעקרון נראה לי שאין לך מה לדאוג, אבל אני הייתי הולכת לעשות בדיקת הריון רק בשביל השקט הנפשי ולהיות רגועה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפחדת מהריון לא רצוי - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה15/03/2011המחזור יגיע יומיים קודם אך את החפיסה הבאה תתחילי יותר מוקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה עם החברה - גיל 18בעיה עם החברה14/03/2011
חברה שלי חושבת חושבת שהיא בהריון והיא משתמשת בגלולות מינס, ברטלין באופן קבוע והיא גם לקחה אנטיביוטיקה, השאלה אם נגרם נזק כלשהו במידה והיא בהריון?
אשמח לתשובתכם המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
בעיה עם החברה14/03/2011היא חושבת שהיא בהריון בגלל שהיא בדיוק סיימה את החפיסה לפני יומיים ולא הגיע המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל14/03/2011מחזור מגיע 4 ימים מסוף חפיסה בדכ. במינס זה יכול להיות מעט אחרת.
לא כדאי לעשות בדיקת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני
שני14/03/2011הייתי עושה בכל מקרה בדיקת הריון..
לא יודעת, אני לוקחת פליים ואף פעם לא היו לי בעיות כאלו, אבל אם זה היה קורה- הייתי הולכת לבדוק
אז בהצלחה! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה עם החברה - גיל 18 - תגובה
ד``ר דגנית סמואל14/03/2011ממליצה לברר במכון לטרטולוגיה בטלפון:02-6243669
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן תוך רחמינערה14/03/2011
היי.
יש לי בעיית כולסטרול, אני בת 19 והרופא המליץ לי להפסיק עם הגלולות ולעבור להתקן תוך רחמי לנערות.
מה הסיכונים?
האם זה יפגע לי בפוריות?
אשמח לתשובה בהקדם האפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגלולות הן אורט ציקלון...
נערה14/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגלולות הן אורט ציקלון... - תגובה
ד``ר דגנית סמואל14/03/2011התקן לא יפגע בפוריות כשם שגלולות לא פוגעות בה.
הסיכונים הם מאד לא שכיחים וכוללים בעיקר החדרת זיהום לחלל הרחם תוך כדי החדרת ההתקן , והחדרת ההתקן דרך דופן הרחם לחלל הבטן. שוב אני מדגישה-לא שכיח ובד"כ לא קורה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקן תוך רחמי - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה15/03/2011במקרא שלך גם גלולות מסוג הפרוגסטרון בלבד מתאימות
תפני שוב לרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות במקום מחזורליאורה13/03/2011
במקום מחזור שהיה אמור להיות לי בימים האחרונים יש לי דימום חלש יחסית
מה זה יכול להיות?
(הפעם האחרונה שקיימתי יחסי מין הייתה לפני כחודש וחצי ומאז קיבלתי מחזור תקין לפני כחודש)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות במקום מחזור - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה14/03/2011כנראה שמדובר בדימום וסתי אך על מנת הסר ספק תבצעי בדיקת הריון ביתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףאור13/03/2011
אני לוקחת גלולות כבר 4 חודשים ברציפות .. והכל תקין
החודש אני אמורה לקבל מחזור ביום שני רציתי לשאול אם אני יכולה להמשיך לקחת עוד חצי חפיסה של גלולות כדי לאחר קצת את המחזור?
אני לא רוצה לקחת חפיסה שלמה ולקבל חודש הבא אני רוצה רק לאחר בכמה ימים את המחזור..
במידה וזה אפשרי אחרי הפסקה של שבוע בגלולות אני צריכה להמשיך מאיפה שהפסקתי או שאני צריכה להתחיל חפיסה חדשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה14/03/2011את צריכה חפיסה חדשה מהתחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)