מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום במהלך יחסי מין:|27/04/2011
היי (:
אני בת 15 וחצי, אני חבר שלי קיימנו יחסי מין ,שניינו היינו בתולים.. בפעם השלישית ניסינו תנוחה אחרת,שאני מעליו ..טיפה כאב בחדירה הראשונה ואז הכאב עבר והמשכנו... ואחרי כמה דקות שמתי לב שהתחיל לרדת לי דיי הרבה דם... (בחדירה לא ירד דם..) ואז הפסקנו..
חשבתי שאני במחזור כי יום אחרי זה התחיל החום של הלפני מחזור .. אבל אצלי זה יום\כמה שעות לפני , עברו בערך שלושה ימים והמחזור לא התחיל.....
והחום הפסיק.. אז ניסינו שוב , כי חשבנו שאולי זה הקרום, אבל שוב ירד דם .... קצת פחות .. ושוב החום של הלפני מחזור.. ואחרי שזה עבר ניסינו שוב .. וירד דם , אבל פחות מפעם קודמת.. ושוב החום של הלפני מחזור.... זה לא ממש מתקדם.. וזה ממש מתסכל שאני לא יודעת מה יש לי..:\
מה זה יכול להיות? זה קורה לעוד בנות חוץ ממני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום במהלך יחסי מין - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה27/04/2011אם הדימום לא בכמות גדולה אל דאגה יתכן וישנו שפשוף בנרתיקאו באיזור קרום הבתולים , בכל אופן אני ממליצה להמנע מסםר ימים מיחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום במהלך יחסי מין
:|28/04/2011היה בערך כף דם (חחח סליחה על הדימוי:$)... זה נחשב קצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבערך כפית תיקון
:|28/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת16.5 דחוף דחוף דחוף!!!! פוסטינורמתחננת לעזרה!27/04/2011
שלום, [דחוף דחוף דחוף!! אני בלחץץץ!!] - בבקשה תענו לי!!
בחודשיים האחרונים יצא לי לקחת 2 כדורי פוסטינור.
אחרי הכדור הראשון קיבלתי מחזור כמו שצריך במועד הנכון : 23/03/2011
את הכדור השני יצא לי לקחת בערך בתאריך 08/04/2011, היו לי כל מיני תופעות לוואי, כמו כאבים בחזה.
בתאריך 17/04/2011 יצא לי דם (אולי הפרשה) בכמות יחסית גדולה אבל עדיין לא כמו במחזור, כמה ימים קודם ואולי יום אחד אחרי אז גם היו הפרשות ממש אבל ממש קטנות.
חשוב לציין שלא זכור לי כאבים, בטח לא של מחזור.
לפי התאריכים אני הייתי אמורה לקבל את המחזור החודשי בתאריך: 21-23 לחודש, עד היום לא קיבלתי ואני ממש בלחץ!!
היו לי כאבים חולפים למטה וקצת בחילות חולפות ביומיים האחרונים, אבל זה לא נראה לי כמו מחזור בדרך...
מה עובר עלי? יש חשש להריון ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת16.5 דחוף דחוף דחוף!!!! פוסטינור - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה27/04/2011תבצעי בדיקת הריון , אני ממליצה לך להשתמש באמצעי מניעה קבועים ולא לסמוך
הפרוסטינור אינו תחליף לאמצעי מניעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו שנראה כמו הרפסלילי27/04/2011
יש לי בן זוג חדש וקיימנו יחסי מין ללא אמצעי מניעה שלוש פעמים (לצערי).
זה היה לפני שבוע וחצי ולפני חמישה ימים קיבלתי מחזור.
במקביל הופיעה לי מין בליטה מגרדת קצת מעל השפתיים החיצוניות.
בעבר נדבקתי הרפס ובהתחלה חשבתי שמדובר בהרפס, אבל היום שמתי לב שמעל הבליטה יש מין כתם אדום בהיר, בקוטר 5 מ"מ בערך.
בנוסף זה נהיה יותר מגרד.
יכול להיות שזה לא הרפס אלא משהו אחר? כמו מה זה נשמע?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו שנראה כמו הרפס - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה27/04/2011עדיף לפנותלרופא נשים לבדיקה ,תקפידי על שמוש בקונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור פעמייםאיריס26/04/2011
כמעט בת 16, קיבלתי מחזור ביום שישי וזה נמשך עד ראשון. ביום שני לא היה כלום ופתאום אחר הצהריים ביום שלישי שוב התחיל דימום קל.
האם התופעה הזאת בסדר? יכול להיות שיש לי שוב מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור פעמיים - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה27/04/2011דבר כזה יכול להתרחש , אך עדיף לבצע בדיקת הריון אם היו יחסי מין בחודש הקודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום,רותם26/04/2011
אתמול קיימתי עם חבר שלי יחסי מין בפעם הראשונה ללא אמצעי מניעה..
הוא גמר בחוץ אך למרות זאת אני לחוצה..קבעתי תור לרופא נשים בשבוע הבא
מה את מציעה לעשות כרגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה27/04/2011צריך להשתמש באמצעי מניעה בכל צורה של יחסי מין
במקרא שלך את יכולה להיות רגועה , אך לעתיד תזהרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה27/04/2011צריך להשתמש באמצעי מניעה בכל צורה של יחסי מין
במקרא שלך את יכולה להיות רגועה , אך לעתיד תזהרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חידוש מחזור אחרי הפסקהחסוי26/04/2011
שלום,
אני בת 14, קיבלתי מחזור אחרי עשרים ושלושה ימים, המחזור נמשך 5 ימים.
ולאחר שלושה ימים שלא היה דימום, המחזור התחדש.
האם זאת תופעה נורמאלית או שאני צריכה לעשות בדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חידוש מחזור אחרי הפסקה - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה28/04/2011יתכן שבוש במחזר בגילך ואל דאגה אך אם את קימת יחסי מין בחודש האחרון מומלץ לבצע בדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה מדאיגהעדן26/04/2011
היי אני בת 18 וכבר כמה שנים שיש לי בעיה שאני לא יודעת איך לפתור רותה כי לא נעים לי לפנות לאף אחד. בערך בכתה ז' התחלתי לשים לב לשינוי באיבר המין שלי-בין השפתיים, כמו לשונות שתווספו שם ועם הזמן הם מתפתחים וגדלים. הבעיה מציקה לי כבר זמן רב אך לא נעים לי לגשת לאף אחד ולשאול, ולכן אני כבר ממש מסוייטת מהבעיה. אשמח מאד אם תוכלו לסייע לי. תודה, רננה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה מדאיגה - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה28/04/2011כל רופא נשים ישמח לעזור לך ועדיף שתבדקי . אל דאגה יתיחסו אלייך בכל הכבוד הראוי ואין לך ממה להתביש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעה מדאיגה
עדן09/05/2011אין לך איזה רעיון\השערה מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקלה מדאיגהאושרת25/04/2011
שלום רב,
כרגיל קיבלתי את המחזור שלי בסוף החודש,לאחר שהוא נגמר סופית קיימתי יחסי מין עם הבן זוג שלי אך לצערנו ניקרע לנו בסוף הקונדום.
יום למחרת הלכנו ליקנות את הגלולה ליום שאחרי, אחרי ימים ספורים התחיל לי שוב המחזור אבל הבנתי שזה ביגלל הכדור ששתיתי.
הכל היה טוב ויפה, המחזור היה בערך 5 ימים (ברגיל הוא שבוע) ואז ניהיה לי ההפרשות השקופות הרגילות. אחרי יום הבטן התחתונה התחילה לכאוב לי וניהיה לי כמו הפרשות דם כאלה בצבע שחור, חשבתי יעבור וזה אבל טעיתי, ההפרשות התחילו להתגבר והנה אני מוצא את עצמי שוב במחזור. מה זה יכול ליהיות? זה מסוכן?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקלה מדאיגה - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה28/04/2011יתכן מאוד שזה המחזור אך מומלץ לבצע בדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור המחזורליר25/04/2011
הייי,
אני נוסעת עוד 10 ימים לאילת ובדיוק ביום שאני נוסעת אני צריכה לקבל
יש למישהו שיטה טובה לאיחור המחזור?????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור המחזור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל29/04/2011ישנם כדורים לדחיית הוסת. התייעצי עם רופא/ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת מחזורמרגרט23/04/2011
אני בת 20 ולא קיבלתי מחזור כבר 4 חודשים.
אני בטוח לא בהריון כי לא עשיתי את זה עם אף אחד.
יש סיבה מסויימת שזה קרה? והאם יש משהו שאוכל לקחת בלי לפנות לרופא כי אני מתביישת נורא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קבלת מחזור - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה27/04/2011אני כן מעדיפה שתפני לרופא על מנת לבצע בדיקה הכוללת אולטראסאונד ובירור הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתוליןאנונימי23/04/2011
שלום,
רציתי לשאול על הדברים שקורים בקיום יחסי מין ראשונים עם בתולה מאחר והבנתי כי עלול לרדת דם..ורציתי לדעת לאילו דברים עלי להתכונן כי אני לא רוצה להיבהל או להרתע באמצע..
מה עלי לדעת בקיום יחסי מין ראשונים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתולין - תגובה
ד``ר דגנית סמואל29/04/2011הכי חשוב-סבלנות ורגישות. השאר יבוא לבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי השתןלילך22/04/2011
שלום רב שמי לילך אני בת 22יש לי דלקת בדרכי השתן (דלקת חריפה אמר רופא הנשים שלי) הוא נתן לי לשתות "זינט טבליות 500 מ"ג" ו"סדורל " ..שכחתי לשאול אותו שאלה מאוד חשובה , מכיוון שאני מקיימת יחסי מין באופן קבוע עם בן זוגי האם הדלקת שלי יכולה להדביק אותו במחלה מסויימת או משהו כזה, האם כדאי להפסיק את קיום יחסי מין לזמן מסויים עד שהמחלה תעבור?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בדרכי השתן - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה22/04/2011את לא תדביקי אותו , אך כעיקרון לא מומלץ לקיים יחסי מין כשיש דלקת באזור האגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום במהלך יחסי מין:)21/04/2011
אני נוטלת גלולות כבר כמעט שנתיים ואני כרגע בשבוע הראשון לחפיסה לאחר מחזור.
זו לא הפעם הראשונה שאנחנו מקיימים יחסי מין ועשינו זאת כבר פעמים רבות.
אני וחבר שללי קיימנו יחסי מין והרגשתי קצת כאב אבל לא משהו שגרם לי להפסיק את הפעולה ואז לאחר שסיימנו את העיניינים הופיע לי דימום ואני חשב כאב.
מה יכולה להיות הסיבה לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום במהלך יחסי מין - תגובה
ד``ר דגנית סמואל22/04/2011מחייב בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני יכולה לקיים יחיסי מין?
:)22/04/2011עדיין לא הלכתי להיבדק האם מומלץ להמנע מיחסי מין עד שאני יערוך את הבדיקה?
לא ניסינו לשכב מאז האם זה מסוכן לנסות?
והאם עשיית הבדיקה צריכה להיות דחופה עד כדי פניה לבית חולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני יכולה לקיים יחיסי מין? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל23/04/2011קרוב לודאי שמדובר בפציעה בשל חיכוך אך דמם לאחר יחסי מין גם יכול לנבוע מדברים אחרים. אם לא כואב לך את יכולה לנסות לקיים יחסי מין אך בכל זאת גשי לראות רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן במקום מוזראנונימית21/04/2011
שלום,אני בת 14 ויש לי דיי הרבה נקודות חן,על הפנים בעיקר אבל לאחרונה שמתי לב לנקודת חן באיבר המין,אני מתכוונת ממש בפנים בתוך השפתיים.
אני ממש מתביישת ומעדיפה שלא לדבר עם ההורים או אפילו ללכת לרופא כי זה ממש מביך כי המקום אינטימי...
אני דיי לחוצה שהיא מסרטנת ולא יודעת מה לעשות.
אני לא יודעת עם זה המקום הנכון לשאול אבל אני מיואשת...
בבקשה תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן במקום מוזר - תגובה
ד``ר דגנית סמואל22/04/2011נקודות חן בכל הגוף מחייבות מעקב רופא עור לפחות פעם בשנה. מיקומן אינו משנה היות והן זהות בפוטנציאל הנזקגם אם הן במקומות אינטימיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותR1120/04/2011
היי, אני בת 16 ויש לי כמה שאלות לגבי גלולות:
-אני צריכה ללכת לרופא נשים/גניקולוג כדי לקבל גלולות?
-אני צריכה שאמא תבוא איתי לרופא בשביל זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
צליל20/04/2011את צריכה ללכת לגניקולוג בשביל שיבדוק ויתאים לך גלולות, זה ממש לא כזה לא נעים כמו שמדמיינים.. אני הלכתי חודש שעבר והוא נתן לי גלולות פליים שהבנתי שמתאימות לנערות בגילנו (אני בת 17) כי המינון ההורמונלי נמוך אבל זה תלוי כל אחת ומה שמתאים לה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל22/04/2011את יכולה לפנות לרופא עם /בלי אמא ואם זו בעיה , ניתן לפנות ל"דלת פתוחה" לקבלת עזרה והדרכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)