מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות יום אחרוןעזרה דחווףף30/03/2011
רציתי לדעת אם זה בסדר לעשות סקס ביום האחרון של הגלולות (ביום של בגלולה האחרונה) ואם יש סיכוי להכנס להריון?
וגם האם בטוח לקיים יחסים כאשר יש הפסקה בין הגלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות יום אחרון - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה01/04/2011בימים האלה את מוגנת לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות יום אחרוןעזרה דחווףף30/03/2011
רציתי לדעת אם זה בסדר לעשות סקס ביום האחרון של הגלולות (ביום של בגלולה האחרונה) ואם יש סיכוי להכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות יום אחרון - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה01/04/2011ימים אלה בטוחים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקנות את גלולת יום המחרת צריך מרשם?ברבור30/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לקנות את גלולת יום המחרת צריך מרשם? - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה01/04/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקנות את גלולת יום המחרת צריך מרשם?ברבור30/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לקנות את גלולת יום המחרת צריך מרשם? - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה01/04/2011בודאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות יום אחרוןעזרה דחווףף30/03/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות יום אחרון - תגובה
ד``ר דגנית סמואל02/04/2011זה בסדר ואין סכנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגביי מדבקות אוורה,S27/03/2011
שלום,
יש לי חבר קבוע ואנחנו מעוניינים להתחיל לקיים יחסי מין- אני בת 17.
התחלתי בשימוש במדבקות "אוורה" לאחר התייעצות עם רופאת המשפחה, היום הדבקתי את המדבקה הראשונה בישבן ביום הראשון של המחזור.
אני לא רוצה לקבל מחזור בשבוע הרביעי בידיוק שזה יוצא השבוע שאני אמורה להיות בלי המדבקות שבוע למחזור, אני יכולה לשחק עם זה ופשוט לשים ישר מדבקה אחרת? כמובן שזה עיינין חד פעמי. אך מכוון שזה הפעם הראשונה שאני משתמשת.
והאם וממתי אני יכולה לקיים יחסי מין בלי קונדום רק עם האוורה וזה יהיה בטוח לחלוטין?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגביי מדבקות אוורה, - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה28/03/2011את יכולה להמשיך בחפיסה השניה ללא הפסקה (כמו שהשתמשת בראשונה )
אחרי השימוש בחפיסה הראונה את מוגנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהל27/03/2011
אני בת 18. ביום רביעי ה16/3 קיימתי יחסי מין עם חבר שלי בפעם הראשונה שלנו ביחד (בעבר קיימתי יחסי מין עם מישהו אחר). יום למחרת לקחתי פוסטינור כיוון שזה לא היה מוגן. ביום שישי שתיתי אלכוהול. מיום רביעי מגרד לי מאוד ויש לי הפרשות בצבע חום בערך מהתאריך שהייתי צריכה לקבל את המחזור החודשי שלי שזה בסביבות ב23.3 , אולם עד עכשיו לא קיבלתי וההפרשות התחזקו. ההפרשה בצבע חום אבל לא כהה. עשיתי בדיקת הריון ביתית פעמיים, ביום ראשון ה20.3 וביום שישי ה25.3 ויצא שאני לא בהריון. האם יש סיכוי שאני בכל זאת בהריון? ומה זה ההפרשות האלה? והאם יכול להיות שלא קיבלתי כי שתיתי אלכוהול? תודה ואשמח לקבל תשובה בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה28/03/2011לבי ההפרשות יתכן ויש זהום , אני מעדיפה שתבדקי ע"י רופא נשים
ובאתה הזדמנות תבצעי בדיקת הריון חוזרת
אני מציעה לך להיות מוגנאת תמיד עם אמצעי מניעה ולא רק פרסטינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותא26/03/2011
אני אמורה לקחת 21 גלולות ואז לעשות הפסקה של 7 ימים
אבל ההפסקה יצאה בדיוק על החזרה של החבר מהצבא
ולא רציתי לקבל מחזור
אז המשכתי לקחת את הגלולות ב7 ימים הללו
השאלה שלי היא מה עלי לעשות כעת?
האם להמשיך עכשיו עם הגלולות ופשוט לדלג על ההפסקה של השבוע
או להפסיק עכשיו לשבוע או יותר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל27/03/2011את יכולה לבחור אחת משתי האופציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ..שיר26/03/2011
הלכתי לקבל גלולות והרופא אמר לי להתחיל לקחת מהיום הראשון למחזור , ז"א שקופסת גלולות אחת תספיק לשבוע מחזור + שבועיים , אז אני צריכה לקחת ישר עוד גלולות לשבוע מקופסא חדשה ללא הפסקה ?
שאלה נוספת .. במידה וקרתה טעות ונכנסתי להיריון, איך אפשר לדעת את זה [בגלל שיהיה לי מחזור בכול מקרה בגלל הגלולות] ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה .. - תגובה
ד``ר דגנית סמואל27/03/2011נטילת הגלולות היא בדכ 3 שבועות ואחר שבוע הפסקה או נטילת חפיסות ברצף של 3 ח' -לפי בחירתך.
אם את נוטלת גלולות בצורה מסודרת הסיכוי להריון שואף ל-0.
על מנת לדעת אם את בהריון-עושים בדיקת הריון באמצעות קיט מבית מרקחת או בדיקת דם בקופת חולים.
קרוב לודאי שאינך בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחווווףףףףףףף עזררהשרון26/03/2011
היי אני בת 17 ויש לי 2 שאלות
1. האם אגיסטן עוזר לטפל בפטרת?
2. האם יש דרך להפסיק את ההפרשות ואם לא, האם הן מפסיקות מעצמן באיזשהו שלב בחיים ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחווווףףףףףףף עזררה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל27/03/2011אגיסטן עוזר לפטרת.
לגבי2- תלוי בסוג ההפרשה. צריך לבדוק כדי לענות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טמפון דולףשלומית26/03/2011
בת 19,
כשאני שמה טמפון הדם דולף החוצה ( החוט נרטב בדם ולפעמים יותר - כתמים במכנס), וזה רק אחרי 2-3 שעות של שימוש (ביום השני למחזור).
אולי לא שמתי אותו טוב? הוא לא מפריע לי, אני לא מרגישה אותו בכלל.
איך אני יכולה לדעת אם שמתי נכון? אולי הכנסתי עמוק מידי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טמפון דולף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל27/03/2011נשמע ששמת אותו טוב והוא פשוט ספוג.
קחי טמפון עם יכולת ספיגה גבוהה יותר או החליפי לעיתים תכופות יותר.
לאחר מתן שתן לעיתים הטמפון ספוג בנוזל ועל כן פחות סופג דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ לבת 15 דחוףליאת26/03/2011
אני בת 15 ... בחודש שעבר עשיתי סקס יבש לפעם הראשונה בחיי ואין לי ממש ניסיון במין .
זה היה ביום האחרון של המחזור שלי ...הייתי עירומה וחבר שלי נשאר לבוש כל בגדיו ... עשה לי באצבעות עד שהגעתי לאורגזמה ... הוא חיבק אותי חזק והצמיד את גופי אליו .
הבחנתי בכתם על מכנסו למרות שהוא לא גמר בכלל ... לא היה לו מושג מה הכתם הזה .
בכל זאת הייתי מודאגת ... מה הסיכוי להריון בצורה שתיארתי ? אני באיחור של יומיים ...האם יש לי מה לדאוג?
אני בת 15 ונורא מובהלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ לבת 15 דחוף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל27/03/2011הסיכוי להריון נמוך מאוד. צאי מהלחץ.
אם הוסת תאחר בשבוע-בצעי בדיקת הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין - למה לצפות?תמר23/03/2011
שלום אני בת 17 ואני וחבר שלי רוצים לשכב זאת פעם ראשונה בשביל שנינו אז רציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי למה לצפות, אם אני צריכה לעבור בדיקה גניקולוגית קודם, אם ירד לי דם וזה יכאב???
אני יודעת שיש לי מלא שאלות אבל זה ממש חשוב לי אז אם תוכלו לענות מהר בבקשה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין - למה לצפות? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל23/03/2011בדיקה גינקולוגית לפני האירוע יכולה להיות חשובה לצורך קבלת הדרכה על אמצעי מניעה והימנעות מהדבקות במחלות מין.
האם יכאב או ירד דם? נורא אינדיבידואלי וקשה לדעת מראש, אך עלול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמר
שירה23/03/2011זה יכול לכאוב קצת, לא יותר מדי, מקסימום תפסיקו באמצע ותתחילו שוב יותר מאוחר. ירד לך קצת דם, מיליוני בנות עברו את זה אז אל תדאגי. אם את לא מרגישה מוכנה אז תחכי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תמר24/03/2011זה ממש מעודד... :(
בפעם השניה זה כבר לא אמור לכאוב? אני מתכוונת אחרי שקרום הבתולים כבר נקרע?
מה לגבי אמצעי מניעה? מה הכי טוב לנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמממ
שירה04/04/2011בגדול, סקס לא אמור לכאוב.
אבל יש מצבים שזה יכול לכאוב, נניח אם לא שכבת עם מישהו המון זמן והפתח נהייה קצת יותר צר, או אם את שוכבת עם מישהו כשאת לא רטובה, כאלה דברים. בכל אופן אם יכאב לך אז תפסיקו ותנסו שוב אחר כך.
לגבי אמצעי מניעה, מבחינת הריון גלולות וקונדום זה אותו הדבר, שניהם יגנו עליך מפני הריון. מבחינת מחלות מין, רק קונדום יגן עליך. אני אישית משתמשת בקונדום כשאני עם מישהו חדש (וזה קורה לא מעט...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תמר, מהנסיון הקצר שלי
galit27/03/2011אני גם לא מזמן הלכתי פעם ראשונה לגניקולוג, וגם הייתי ממש לחוצה, הוא שאל אותי כמה שאלות ורשם לי גלולות פליים בגלל שיש להן מינון נמוך של הורמונים וזה מה שמתאים למי שמתחילה לקחת גלולות אז אל תלחצי...כולנו עוברות את זה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדי כבר עם הפרסומות לגלולות
**04/04/2011נמאס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףף ! אני מפחדת שזה לא חמוראורטל22/03/2011
אני בת 14.5 עוד לא קיבלתי מחזור ובזמן האחרון יוצא לי נוזל לבן וסמיך בכמויות בנוניות מאיבר המין . אני לא יודעת מה פשר הדבר ומה הנוזל הזה בכלל. (אף פעם לא קיימתי יחסי מין)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףף ! אני מפחדת שזה לא חמור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל23/03/2011נשמע כמו פיטריה. נסי לטפל באמצעות אגיסטן ואם לא יחלוף-פני לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהש21/03/2011
רציתי לישאול ביתי בת 13.5 קיבלה מחזור לפני חמישה חודשים במשך ארבע חודשים היא קיבלה רגיל אולי בהפרש של כמה ימים עכשוי מאחר לה כבר שלוש וחצי שבועות האים זה בסדר או שצריך ליפנות לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל22/03/2011עדיין בגדר הסביר.
בשנתיים ראשונות סביר שיהיו אי סדרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ש22/03/2011האים יש משהוא שאפשר להקדים את המחזור או שלחקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר דגנית סמואל22/03/2011בשלב זה אפשר לחכות עוד שבועיים שלושה ואם לא מגיע ניתן לזרז באמצעות כדורי פרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)