מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון?בת 1611/04/2011
התחלתי לקחת גלולות-הרמונט
(התחלתי בדיוק ביום הראשון של המחזור כמו שצריך והכול)
ובסיום החבילה הראשונה לא הפסקתי ל7 ימים כמו שצריך
ישר התחלתי את החבילה השנייה
(כי לא התאים לי לקבל מחזור בשבוע הזה )
אבל בחבילה השנייה השתמשתי בגלולות אחרות -פליים
(הגניקולוגית הביאה לי שיהיה לי חבילה ספייר ולא היה לי זמן
ללכת לקנות את הגלולות אז השתמשתי בה )
עכשיו סיימתי את החבילה של הפליים
ואני לא מקבלת מקבלת מחזור...
האם זה נורמלי ?
האם ייתכן שאני בהריון ?
מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל13/04/2011לא סביר שאת בהריון. הדימום בד"כ יגיע 4 ימים לאחר גמר החפיסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי תופעות מלחיצות בזמן המחזור...shani10/04/2011
ביום הראשון שאני מקבלת מחזור אני מרגישה עייפות מטורפת...מעיין רצון שאני לא יכולה לקום מהמיטה...אני ממש מרגישה בדיכאון מסויים עד שהמחזור שלי נגמר...למה זה קורה? ואיך אני יכולה לטפל בזה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי תופעות מלחיצות בזמן המחזור... - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/04/2011זה נקרא PMS . את יכולה לנסות טיפ]ול אלטרנטיבי כמו דיקור או כדורי שמן נר הלילה.
או לנסות להתחיל בנטילת גלולות. ממליצה לך לפנות לרופא לשיחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה קרה גם לי...וזה ממש התיש אותי עד
שלומית12/04/2011שהרופא נשים שלי נתן לי גלולות פמינט ועכשיו אחרי כבר שלושה מחזורים אני מרגישה אחרת לגמרי...אז גלולות יכול להיות פתרון יעיל בשבילך...תשאלי את הרופא נשים שלך על זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת מחזור...לאה08/04/2011
היי, אני בת 20 ועד עכשיו היה לי מחזור קבוע. לאחרונה כבר חודשיים לא קיבלתי מחזור.
לא קיימתי יחסי מין. מה אפשר לעשות בלי לפנות לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קבלת מחזור... - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה08/04/2011אם את בטוחה שאת לא בהריון אין לך מה לחשוש הוסת תגיע אך אם הסיפור חוזר על עצמו מומלץ לפנות לראופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
מרגרט11/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר ובכל זאת...
מרגרט11/04/2011בכל זאת האם יש איזשהו משהו שאפשר לעשות על מנת להשפיע על הגוף ולגרום לו שאקבל את המחזור? (חוץ מפעילות גופנית), אולי אוכל מסויים או שתייה שיכולים זרז את התהליך?
אודה לתשובה בהקדם.
נ.ב
עדיין לא קיבלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!לי07/04/2011
שלום,
אני בת 18, התחלתי להשתמש בגלולות אני בשבוע הראשון ושכחתי לקחת את הגלולה הרביעית..בדר"כ אני לוקחת בשעה 20:00 אם זה חשוב
מה לעשות? לקחת עכשיו? זה יגן עלי בכל מקרה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/04/2011תלוי כמה זמן עבר מהשיכחה. אם פחות מ 12 שעות -קחי ולא קרה כלום.
אם יותר מ 12 שעות , דלגי על הגלולה והשתמשו בקונדום בשבוע הקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה
תמר12/04/2011להעזר בשירות של ה"מזכירונט" שזה שירות של הגלולות שאני לוקחת - פליים (ושל עוד כמה סוגים) מה שטוב בזה אחרי שנרשמים חינם באתר שלהם מקבלים אסמס לנייד כל יום בשעה קבועה לבלוע גלולה ואז אין מצב ששוכחים. וגם כשצריך להתחיל חפיסה חדשה גם מקבלים תזכורת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוורה - מדבקה טרנסדרמלית - דחוף ממששירן ממן07/04/2011
אני בת 15 וחצי והמחזור שלי לא תקין. אני מקבלת מחזור פעם בארבעה חודשים עד חצי שנה.
הייתי אצל רופאת נשים והיא המליצה לי על מדבקת אוורה - מדקה טרנסדרמלית.
המחזור האחרון שלי היה בתאריך 21.01.2011 . התחלתי לשים את המדבקה הראשונה בתאריך 24.02.2011 וכעבור 24 יום הופיע לי המחזור בתאריך 19.03.
בתאריך 23.03 חזרתי שוב על התהליך של המדבקה וב-30.03 הדבקתי את המדבקה השנייה שבאריזה . הייתי אמורה להחליף מדבקה אתמול (6.04.2011) אבל בגלל שלא הצלחתי להוריד אותה מהגוף אז למחרת בבוקר(7.04) החלפתי אותה , ובאותו בוקר של ה-7.04 הופיע לי דימום.
השאלה שלי היא האם בגלל שלא הורדתי בתאריך הנכון את המדבקה אז הופיע המחזור והאם אני צריכה להוריד את המדבקה מכיוון שזו רק המדבקה השלישית ורק לאחר שבוע אני אמורה להוריד את המדבקה והגוף עדיין לא הספיק להיות בהפסקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוורה - מדבקה טרנסדרמלית - דחוף ממש - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/04/2011אחור של יום בהחלפת המדבקה אינו קריטי. המשיכי כרגיל כאילו לא היתה תקלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעזרה המשך -2מיכל06/04/2011
תודה,אבל זה לא חזר אחרי יחסים כי אני בתולה,אז אולי זה משהו אחר?אולי בעור?
והאם רק מקלחת תעזור לי?כי זה נורא מוזר שזה חוזר ובד"כ זה חוזר אחרי מחזור,אני הולכת לרופא,זה נרגע ואז שוב מחזור ואז זה שוב חוזר.האם זה יעבור מתי שהוא?יכול ליהיות שזה ישאר לתמיד?ואם אני אחכה שזה אולי יעבור לבד זה יגרום לנזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לעזרה המשך -2 - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/04/2011זה לא לתמיד ולא עושה נזק. נסי פולידין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זו שוב נתלי.נתלי06/04/2011
לא פעם ראשונה , היה לי לפני כמה חודשים שלא קיבלתי חודש שלם, ומאז זה לא בדיוק איחור אבל פעם אני מקבלת ב23 ומעלה .. לא פחות . והפעם לא קיבלתי עד עכשיו ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו שוב נתלי. - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/04/2011כדאי לעשות ברור פרופיל הורמונלי ולשלב גם עם בדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףנתלי06/04/2011
אני לא כלכך זוכרת תאריכים , אבל אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין וקרה פעם אחת בלי אמצעי מניעה..
מאחר לי שבוע ו ..עשייתי בדיקה ויצא שלילי , אבל אני עדין לא מקבלת ..
למה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףףף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל06/04/2011זו פעם ראשונה שמאחר לך?
לעיתים האחור בוסת נובע מאחור בביוץ מסיבות שונות.
אם לא תגיע וסת בימים הקרובים-תפני לברור אצל רופא/ת נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעזרה המשךמיכל05/04/2011
תודה,צריך לזה מירשם ?ואיך שמים את זה בכלל? והמשחה שהוא נתן לי היא דרמקובין האם זה אמור לעזור?ולא הבנתי מה יש לי כי הגד חזר לי כבר בפעם הרביעית אני אשמח לתשובה מכן כי הרופא כבר יודע שזה חזר לי ואמר לי לקחת שוב כדורים ותרופה.
וזה היה לפני כשבועיים וזה עבר וחזר לי עוד הפעם,מה לעשות?והאם יש תרופה ביתית להקלה בגרד?והאם צריך להסתבן? כי שמעתי שזה לא טוב
אני ממשש מצטערת על כל הטרחה אבל אני כבר נואשת והגרד כבר מוציא אותי מהכלים!
תודה שוב
מיכל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לעזרה המשך - תגובה
ד``ר דגנית סמואל06/04/2011לנרות פולידין לא צריך מרשם ומחדירים אותם בלילה לפני השינה לנרתיק.
אם התופעה טופלה, עברה , וחזרה אחרי יחסי מין , כדי לשקול לטפל גם בבן הזוג שלך.
להסתבן לא כדאי יותר מפעם-פעמיים ביום היות שזה עלול לגרום ליובש וגירוי בפני עצמו.
כדאי להשתמש בסבונים שפחות מגרים את העור כמו סבונים לתינוקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסתחסויה05/04/2011
שלום רב.. בתי בת ה13 קיבלה מחזור פעם ראשונה בינואר לאחר ספירה של 28 יום קיבלה שוב ..וזהו כבר עברו 32 ימים ועדיין היא לא קיבלה ..שאלתי האם זה בסדר שבהתחלה המחזור אינו סדיר?? אני חושבת שמוקדם מידי לפנות לרופאת נשים..(עוד שאלה אנחנו לפני טיול ולא הייתי רוצה שתקבל בטיול יש מה לעשות בעניין??) תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת - תגובה
ד``ר דגנית סמואל05/04/2011אי הסדר עדיין אינו מדאיג.
ניתן לדחות וסת-פני לרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףספיר04/04/2011
קיבלתי מחזור ב- 16.3 אם קיימתי יחסים ביום רביעי ב- 30.3 וביום חמישי למחרת שכחתי לקחת גלולה, בימים שלפני לקחתי מסודר.. ובחפיסה אני בשלב של יומיים לפני הסוף.. ז"א נשארו 2 גלולות ליטול.. האם יש דאגה ? מה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל05/04/2011כעיקרון לא נראה לי שיש לך מה לדאוג אולם אם לא תגיע הוסת בזמן מומלץ לבצע בדיקת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
תמר06/04/2011היי, אם יש לך בעיה שאת שוכחת גלולות אז יש שירות ממש טוב שאני משתמשת בו ונקרא "מזכירונט" לגלולות שאני לוקחת, ואז פשוט נרשמים חינם בוחרים שעה כל יום ומקבלים תזכורת קבועה לנייד ואפילו כשצריך להתחיל חפיסה חדשה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעזרהמיכל04/04/2011
לפני כמה חודשים התחיל לי גרד והלכתי לרופא והוא נתן לי פלוקאנול,לאחר כחודש זה קרה עוד הפעם ולקחתי את הכדור השני שנתן לי וכעבור בערך כחודש וחצי הלכתי אליו עוד הפעם(כי זה חזר)והפעם הוא עשה לי תרבית ויצא:אין צמיחת שמרים ופלורה נורמאלית.ונתן לי משחה וכדורים לקחתי אותם ואני מרגישה יותר טוב אבל מה הבדיקות אומרות ועכשיו אני אחרי מחזור,אמורות ליהיות לי הפרשות טיפה כהות עם ריח קל?ועדין טיפה טיפה מגרד אבל זה גדר אחר,גדר בעור נראה לי .האם זה בגלל היגינה למשל?
מצטערת על כול השאלות ואני אשמח לתשובה בהקדם
תודה
מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לעזרה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל04/04/2011האיזור אינו סטרילי וססופו של יום יתכנו הפרשות וריח. נסי 3-4 ימים של נרות פולידין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה צריך לעשות לפני שלוקחים גלולות במיטל04/04/2011
בפעם הראשונה?? יש איזו בדיקה פולשנית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה צריך לעשות לפני שלוקחים גלולות ב - תגובה
ד``ר דגנית סמואל04/04/2011לא חייבים להיבדק. אפשר גם להיבדק כעבור מס חדשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת באמת לא חייבת לעבור....אבל
סיגל06/04/2011הוא בטח ישאל אותך כמה שאלות בסיסיות כאלה בשביל לגלות הסטוריה משפחתית, וישאל אם את מעשנת (כי את בטח יודעת שזה מהווה גורם סיכון לסתימת עורקים), ויתן לך גלולות בהתאם לגיל שלך..אני קיבלתי פליים בגלל שיש מעט הורמונים אז בטח אותו הדבר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותיונית31/03/2011
שלום,
רציתי לדעת אם שילוב של גלולות פמינט ואקנה מיצין פוגע ביעילות הגלולה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה מיצין
יונית31/03/2011יש לציין שזה שימוש חד פעמי באקנה מיצין תמיסה שמתי ממש קצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה01/04/2011את יכולה להשיך את הטיפול ללא חשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשכוח גלולהתמר31/03/2011
אני שואלת בשביל חברה שלי היא קצת מתביישת,
היא אומרת שהיא שכחה 2 גלולות החודש בחפיסה, נשארו לה עוד 8 גלולות לקחת והיא לא יודעת אם זה בטוח לשכב עם החבר שלה, אם הוא צריך לשים קונדום גם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשכוח גלולה - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה01/04/2011עדיף שהוא ישתמש בקונדום החודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)