מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לרופאי הפורום - עזרה בבקשהש'07/07/2011
אני בחורה, ויש לי בעיה שמאוד מטרידה אותי ופוגעת בדימוי העצמי. יש לי קו שיער לא ישר כמו שניתן לראות בתמונות וזה פשוט לא נראה טוב, אני גם לא רוצה להסוות את זה עם פוני מקדימה, אלא פשוט לטפל בזה. אני חושבת על זה כבר המון זמן והגיע הזמן ללכת על זה. אולי בתמונות זה נראה ממש מקרה אבוד, או שאולי בעיניכם זה לא מספיק חמור בכדי לעבור טיפול, אני בכל אופן, מאוד רוצה לעבור תהליך השתלת שיער במצח, האם אני יכולה כבר לגשת לאחד הסניפים שלכם ולעבור את זה אחת ולתמיד? האם יש על מה לדבר, או שאין טעם בכלל לטרוח ולהגיע לאחד הסניפים שלכם?
מחכה למענה.
תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופאי הפורום - עזרה בבקשה - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל11/07/2011שלום רב
צריך לבדוק את הקו בפגישה ונראה שיש אפשרות לבצע השתלת שיער
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל כיצד אוכל להסוות...
עזרה שוב28/07/2011את הקוצים של השיער שצומח? זה הדבר היחידי שמונע ממני להתחיל בהליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר שאלתיאל- עזרה?
נגיד06/08/2011.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל כיצד אוכל להסוות... - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל07/08/2011שלום רב
קשה להסוות את הקוצים . צריך אולי למצוא תסרוקת מתאימה כדי להסתיר אותם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)