מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השתלת גבותקובי מ.09/07/2011
האם ניתן להוציא גבות ולשתול אומם הכוון אחר?
ציירתי תמונה למי שלא הבין תכוונה .
מה שמצוייר באדום להוציא ולשתול בכוון שער הגבה.(עם אותו שערה/שורש)
ואם כן--------------->אז לתפרט בבקשה סיכויים להצלחה,תופעות לואי,זמני צמיחה
אם לא -------------> תודה בכל מקרה, הצעות בבקשה מה כן ניתן לעשות באזור הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת גבות - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל11/07/2011שלום רב
ניראה לי קשה להוציא באופן כירורגי שיער גבות
צריך ליראות את זה בפגישה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי נירא ח
קובי מ.11/07/2011באופן תאורטי כמו רופא אתה לא יכול לדעת? איפשרי או לא? עשו מתישהו משו בסגנון?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי נירא ח - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל11/07/2011צריך להוציא את שורש השיער לפי כיוון השיער וזה מאד תלוי
במספר השיער בגלל זה צריך לראות המקום.
האידאלי זה יהיה גם להכניס אותם שערות בחריץ הנעשנ בכיוון הנכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..........
קובי מ.15/07/2011אין אפשרות/טכניקה לסובב את שורש השיערה במקום?
או להוציא--->לסובב------>לשתול חזרה וכך שערה שיערה
סליחה על החפירה , מאוד מציק לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת גבות - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל13/07/2011ניתן להוציא גבות ולשתול אותם בכוון אחר בשיטת FUE
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיכויים בערך?
קובי מ.17/07/2011חוקר תנושא לא מזמן, לכן אם תוכל בקוים כללים לפרת
מה הסיכויים להצלחה, צלקות, זמן צמיחה, אם אפשר עלוייות פר שיער או איך זה עובד
זמן שיקום
אני מבין שקשה לענות על שאלות כלליות אבל אם יש באשרותך להרחיב תידע שלי מאוד אשמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיכויים בערך? - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל17/07/2011יעוץ ובדיקה במרפאתי בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)