מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בכללית ואני מחפש את המבצע הזה
עודד15/09/2011הבנתי שזה יוצא מאוד משתלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש ממושך בפרופסיהירון11/08/2011
אם אני משתמש בפרופסיה כל יום כמעט שנתיים וחצי, ביצעתי לפני 8 חודשים בדיקות דם רגילות והכל היה תקין, האם זה מספיק ?
האם עליי לבצע בדיקות דם יותר מעמיקות? לבדיקת תפקודי כבד ? כמו כן, האם יש צורך לבצע איזושהי בדיקה לזרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תדלגו עליי בבקשה
ירון14/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תדלגו עליי בבקשה - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל15/08/2011שלום ינאי
פרופסיה היא תרופת מירשם ולכן יש צורך במעקב ע"י הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ עם רופא
תומר15/09/2011תלך לרופא שלך ותבדוק איתו איזה בדיקות כדאי לך לעשות תמיד שלוקחים תרופה קבועה..כדי לבדוק את הדברים האלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני הייתי סקפטי
ברק12/09/2011היי לכולם, שמי ברק ואני בן 32. לפני שנתיים התחלתי לראות סימנים ראשונים של הדלדלות שיער בקדמת הקרקפת. אחד מחברי המליץ לי על פרופסיה. פניתי לרופא העור שלי וגם הוא המליץ לי על כך. התחלתי ליטול את הכדורים (אחד ליום) ולאחר כ-4 חודשים התחלתי לראות האטה משמעותית בקצב הנשירה ולאחר כ-7 חודשים התחלתי לחוש כי שיערי התעבה וכי צומחות שיערות חדשות במקום אלו שנשרו. אני יודע שיש לפרופסיה כעת מבצע אדיר שחוסך לי לא מעט כסף- על קניית 98 כדורים, מקבלים 30 במתנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי המבצע הזה
עודד12/09/2011זה ללקוחות מכבי או כללית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברק-MSD
ד``ר ברנרדו פינקל14/09/2011שלום ברק
ברור לי שזאת פירסומת של החברה "סקפטי" MSD
אבקש לא פירסומות בפורום זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני נתקלתי בזה באתר מכבי
תומר לוי15/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)