מה דעתכם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה דעתכם?
    ירון
    14/08/2011

שלום ,
    1) האם ייתכן והשפעה הפרופסיה והמינוקסי יפחות לאחר תקופה מסויימת? (3-4 שנים למשל?)

2) היום אני בן 23, לפני כ-6 שנים הייתי במצב נפשי לא טוב, דכאון וחרדות, האם ייתכן כי זה זירז את תהליך ההתקרחות אצלי ? או שזה תורשתי? יש לי אח קטן ממני בשנתיים שלא סובל מזה ואח קטן יותר בן 18 שנראה שיש לו התחלה קטנה בפדחת.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה דעתכם?

הוספת תגובה

• סיבה להתקרחות

ד``ר ברנרדו פינקל
    15/08/2011

שלום ינאי
    קיימים גורמים רבים מאד לנשירת השיער. באופן כללי, נשירת השיער מושפעת הן מגורמים גנטיים, הן תזונתיים, הן סביבתיים והן נפשיים. חוסר בויטמינים או במינרליים (כגון: ויטמין B12, אבץ) משפיע על איכות השיער ואופן התפתחותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחלה תרופה

תומר לוי
    15/08/2011

אחי,
    אני משתמש בתרופה והיא באמת עוזרת..פשוט תתמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

תומר
    31/08/2011

לפי מה שאני שהרופא אמר לי, נשירת השיער היא תורשתית רק לא ידוע בוודאות אם זה מהאב או האם בכל מקרה, אני משתמש בפרופסיה כבר כמעט שנה וכרגע נשירת השיער הופחתה ממש ואני מרגיש בשינוי. נדבר שוב עוד 3 שנים ונדע מה קורה אז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו