מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה דעתכם?ירון14/08/2011
שלום ,
1) האם ייתכן והשפעה הפרופסיה והמינוקסי יפחות לאחר תקופה מסויימת? (3-4 שנים למשל?)
2) היום אני בן 23, לפני כ-6 שנים הייתי במצב נפשי לא טוב, דכאון וחרדות, האם ייתכן כי זה זירז את תהליך ההתקרחות אצלי ? או שזה תורשתי? יש לי אח קטן ממני בשנתיים שלא סובל מזה ואח קטן יותר בן 18 שנראה שיש לו התחלה קטנה בפדחת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבה להתקרחות
ד``ר ברנרדו פינקל15/08/2011שלום ינאי
קיימים גורמים רבים מאד לנשירת השיער. באופן כללי, נשירת השיער מושפעת הן מגורמים גנטיים, הן תזונתיים, הן סביבתיים והן נפשיים. חוסר בויטמינים או במינרליים (כגון: ויטמין B12, אבץ) משפיע על איכות השיער ואופן התפתחותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחלה תרופה
תומר לוי15/08/2011אחי,
אני משתמש בתרופה והיא באמת עוזרת..פשוט תתמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
תומר31/08/2011לפי מה שאני שהרופא אמר לי, נשירת השיער היא תורשתית רק לא ידוע בוודאות אם זה מהאב או האם בכל מקרה, אני משתמש בפרופסיה כבר כמעט שנה וכרגע נשירת השיער הופחתה ממש ואני מרגיש בשינוי. נדבר שוב עוד 3 שנים ונדע מה קורה אז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)