תקרחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקרחות
    אורלי
    27/11/2011

בתי בת 22 ומזה שש שנים שהיא מתקרחת. ביקרנו אצל מומחה לנשירת שיער והוא לקח ביופסיה מהקרקפת והמליץ על ויטמינים אך זה לא עזר .היום ילדתי עם תוספת שיער בשזירה. שאלתי היא אם יש פתרון רפואי ? מה עם זריקות בקרקפת? ומהם הסיכויים בהשתלת שיער? ומה ממומלץ ? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקרחות

הוספת תגובה

• התקרחות

ד``ר ברנרדו פינקל
    03/12/2011

שלום אורלי,
    חסר מידע, לדוגמה, האם רופא העור איבחן מחלה אוטואימונית, הניתנת לאיבחון לפי הביופסיה וסוג ההתקרחות? לחילופין, האם קיים רקע רגשי וסימפטומיזציה של תלישת שיער? וכד'. כלומר, ישנן אפשרויות מגוונות ויש צורך להעמיק בבירור. הפיתרון הרפואי הינו בהתאם לדיאגנוזה. גם לא ברור לי מדוע ניתנו ויטמינים, מכיוון שלא ציינת מהן תוצאות בדיקות הדם המעבדתיות - האם היה קיים חוסר כלשהו? לפיכך, הייתי ממליץ לך על ביצוע פרופיל הורמונלי לביתך והמשך בירור אצל הרופא המטפל. אישית, אני נגד תוספות שיער, מכיוון שהדבק והקליפסים עלולים ליצור נזק לשיער הקיים. השתלת שיער היא פיתרון אפשרי, אולם רק לאחר שלילה של רקע של מחלה אוטואימונית או טריכוטולומניה (תלישת שיער) עדכנית. זריקות סטרואידים יכולות לעזור במקרה של מחלה אוטואימונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו