נשירת שיער חריפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער חריפה
    ליטל
    30/11/2011

היי
    אני בת 21 ובחודשים האחרונים יש לי נשירת שיער חריפה מאוד כל פעם שאני מעבירה את היד על השיער נושרים לי כבר משהו כמו 10 שערות אני כבר מפחדת להסתרק לחפוף כי אני אני רואה את הכמות ונחרדת. הלכתי לרופאי עור ואמרו לי לי לקחת אבץ בלי לבצע בדיקת דם....ונתנו לי בדיקות שיצאו תקינות לחלוטין. והמליצו על מינוקיסי 2 שמראש אמרו שהוא לא עוזר..משער עבה ניהיה לי שיער ממש ממש ממש דליל
    מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער חריפה

הוספת תגובה

• נשירת שיער חריפה

ד``ר ברנרדו פינקל
    03/12/2011

שלום סיוון,
    אין טעם לקחת תוספות כאשר תוצאות בדיקות הדם לא מעידות על חוסר. השאלה היא אם נעשו בדיקות של פרופיל הורמונלי. במידה ולא - יש לעשותן. בנוסף, חשוב להבין כי נשירת שיער יכולה להיות מושפעת גם ממצבים נפשיים כגון לחץ, מתח ועומס או משינויים בהרגלי התזונה, כולל דיאטות למינהן. לגבי תחושתך כי השיער נעשה דליל יותר, נשירה של 10 שיערות ביום זה מצב תקין ובמידה וקיים שיער ארוך זה יכול לנבוע משבירת השיער ולא מנשירתו. בנוסף, יתכן ותחושתך נובעת מכך שהשיער נעשה דק יותר ולא דליל יותר. לגבי חפיפה, יש לחפוף היטב את הקרקפת, בחורף - כל יומיים ובקיץ בכל יום, על-מנת למנוע הצטברות של שכבת שומן, העלולה להשפיע על הנשירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו