מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער חריפהליטל30/11/2011
היי
אני בת 21 ובחודשים האחרונים יש לי נשירת שיער חריפה מאוד כל פעם שאני מעבירה את היד על השיער נושרים לי כבר משהו כמו 10 שערות אני כבר מפחדת להסתרק לחפוף כי אני אני רואה את הכמות ונחרדת. הלכתי לרופאי עור ואמרו לי לי לקחת אבץ בלי לבצע בדיקת דם....ונתנו לי בדיקות שיצאו תקינות לחלוטין. והמליצו על מינוקיסי 2 שמראש אמרו שהוא לא עוזר..משער עבה ניהיה לי שיער ממש ממש ממש דליל
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער חריפה
ד``ר ברנרדו פינקל03/12/2011שלום סיוון,
אין טעם לקחת תוספות כאשר תוצאות בדיקות הדם לא מעידות על חוסר. השאלה היא אם נעשו בדיקות של פרופיל הורמונלי. במידה ולא - יש לעשותן. בנוסף, חשוב להבין כי נשירת שיער יכולה להיות מושפעת גם ממצבים נפשיים כגון לחץ, מתח ועומס או משינויים בהרגלי התזונה, כולל דיאטות למינהן. לגבי תחושתך כי השיער נעשה דליל יותר, נשירה של 10 שיערות ביום זה מצב תקין ובמידה וקיים שיער ארוך זה יכול לנבוע משבירת השיער ולא מנשירתו. בנוסף, יתכן ותחושתך נובעת מכך שהשיער נעשה דק יותר ולא דליל יותר. לגבי חפיפה, יש לחפוף היטב את הקרקפת, בחורף - כל יומיים ובקיץ בכל יום, על-מנת למנוע הצטברות של שכבת שומן, העלולה להשפיע על הנשירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)