נשירה שיער מטורפת ובלתי פוסקת-דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירה שיער מטורפת ובלתי פוסקת-דחוף
    עינב
    16/12/2011

שלום, אני בת 23 ומזה כחודשיים שיש לי נשירה המונית בראש. אינני משתמשת בחומרים וקרמים לשיער ולא מבצעת החלקות, פאנים וכדומה. החלפתי מס' שמפויים מאז וכעת אני משתמשת בשמפו טבעי- אובלפיחה.
    הסתפרתי מאז כי חשבתי שזה יעזור- ללא הצלחה.\
    ביצעתי מס' בדיקות דם והרופא טוען שאין בעיה בברזל או ויטמינים.
    אני אוכלת מסודר ומשלבת פירות וירקות.
    כל יום נושרות לי קרוב ל200 שיערות, וכל השיער נושר לי על הבגדים והרצפה.
    הנושא מאוד מדאיג אותי ומלחיץ כך שמאז אני פוחדת ולא מפזרת את השיער.. חוששת מנשירה.
    יש לי תור לרופא עור השבוע. אני חסרת אוניםוהשיער הדלדל לי מאוד מאוד. אינני יודעת ממה יכול להיגרם הדבר. זה מתסכל ומכניס אותי לדיכאון.
    חשוב לציין שאין לנו במשפחה תופעה שכזו.
    אודה לעזרתכם בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נשירה שיער - הורמונים

ד``ר ברנרדו פינקל
    17/12/2011

שלום עינב,
    יש מספר לא מועט של הורמונים הקשורים לנשירת שיער וביניהם ה TSH. הורמונים נוספים הינם
    ESTRADIOL (E-2
    PROGESTERONE
    17-OH-PROGESTERONE
    LH
    DHEA SULPHATE
    PROLACTIN
    CORTISOL-BLOOD
    TESTOSTERONE- TOTAL
    SHBG
    לכל הורמון תפקיד משלו, אך הפרעה בהפרשת הורמון אחד יכולה להשפיע על פעילות שאר ההורמונים. בנוסף, גם דיאטות לא נכונות או ככלל תזונה לא נכונה קשורים לנשירת שיער. הייתי לפיכך, ממליץ לך ללכת לייעוץ לרופא אנדוקרינולוג ובמקביל לייעוץ תזונתי. תכשירים חיצוניים במקרה זה אינם יעילים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו