מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירה שיער מטורפת ובלתי פוסקת-דחוףעינב16/12/2011
שלום, אני בת 23 ומזה כחודשיים שיש לי נשירה המונית בראש. אינני משתמשת בחומרים וקרמים לשיער ולא מבצעת החלקות, פאנים וכדומה. החלפתי מס' שמפויים מאז וכעת אני משתמשת בשמפו טבעי- אובלפיחה.
הסתפרתי מאז כי חשבתי שזה יעזור- ללא הצלחה.\
ביצעתי מס' בדיקות דם והרופא טוען שאין בעיה בברזל או ויטמינים.
אני אוכלת מסודר ומשלבת פירות וירקות.
כל יום נושרות לי קרוב ל200 שיערות, וכל השיער נושר לי על הבגדים והרצפה.
הנושא מאוד מדאיג אותי ומלחיץ כך שמאז אני פוחדת ולא מפזרת את השיער.. חוששת מנשירה.
יש לי תור לרופא עור השבוע. אני חסרת אוניםוהשיער הדלדל לי מאוד מאוד. אינני יודעת ממה יכול להיגרם הדבר. זה מתסכל ומכניס אותי לדיכאון.
חשוב לציין שאין לנו במשפחה תופעה שכזו.
אודה לעזרתכם בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה שיער - הורמונים
ד``ר ברנרדו פינקל17/12/2011שלום עינב,
יש מספר לא מועט של הורמונים הקשורים לנשירת שיער וביניהם ה TSH. הורמונים נוספים הינם
ESTRADIOL (E-2
PROGESTERONE
17-OH-PROGESTERONE
LH
DHEA SULPHATE
PROLACTIN
CORTISOL-BLOOD
TESTOSTERONE- TOTAL
SHBG
לכל הורמון תפקיד משלו, אך הפרעה בהפרשת הורמון אחד יכולה להשפיע על פעילות שאר ההורמונים. בנוסף, גם דיאטות לא נכונות או ככלל תזונה לא נכונה קשורים לנשירת שיער. הייתי לפיכך, ממליץ לך ללכת לייעוץ לרופא אנדוקרינולוג ובמקביל לייעוץ תזונתי. תכשירים חיצוניים במקרה זה אינם יעילים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)