ד''ר פינקל שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד''ר פינקל שלום
    ליאור
    02/06/2012

לפני שנה וחצי באתי למרפאתך לאבחון ואמרת לי שהמצב שלי מצריך 3 ניתוחי השתלת שיער בשיטת FUE. מאז אני לוקח פרופסיה וישנו שיפור גדול בצמיחה ובצפיפות השיער אך עדיין ישנם מפרצים שמאוד מפריעים לי שארצה לבצע באזור זה השתלה.
    האם עצם העובדה שיש שיפור גדול במראה השיער שלי מאותה פגישה איתך ואני אבוא לפגישה נוספת איתך אתה תגיד לי שמצבי כרגע מצריך פחות השתלות שיער ממה שקבעת בפגישה בינינו לפני שנה וחצי?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד''ר פינקל שלום

הוספת תגובה

• ד''ר פינקל שלום - תגובה

ד``ר ברנרדו פינקל
    03/06/2012

שלום ליאור
    אתה מוזמן למרפאתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד''ר לא ענית לי

ליאור
    03/06/2012

השאלה אם אני אבוא לפגישה איתך יש סיכוי שתגיד לי שאני צריך פחות השתלות ממה שאמרת לי לפני שנה וחצי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד''ר לא ענית לי - תגובה

ד``ר ברנרדו פינקל
    03/06/2012

ליאור
    זה לא המקום לדו שיח
    תתקשר בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו