השתלת גבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתלת גבות
    עמיר
    03/10/2012

שלום רב , אני צעיר בן 20 הגבות שלי ממש דלילות כבר מהלידה וזה לא תוצאה של נשירה והם בכלל לא נושרים אבל מספר השערות בגבות ממש קטן וזה פוגע מאוד בביטחון העצמי שלי . האם אפשר לעשות השתלה בגיל זה ? ואם כן , מה הסיכוי להצלחה ומה הסיכונים ... תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתלת גבות

הוספת תגובה

• השתלת גבות - תגובה

ד''ר שלום שאלתיאל
    04/10/2012

שלום רב

אפשר לבצע השתלת גבות בגיל 20.

זה מצליח כמו השתלת שיער רגילה זאת אומרת קרוב ל-100%.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - השתלת גבות

עמיר
    04/10/2012

תודה רבה את השיער המושתל לוקחים משיער הראש זאת אומרת שהוא יצמח כמו שיער רגיל ואז צריך לקצר אותו למשך כל החיים ! האם זה נכון ?? והאם יש שיטה כלשהי שתוכל לתת לשיער המושתל את האופי של שיער הגבות ?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ניר
    14/10/2012

היי

את השיער לגבות לוקחים מהראש ואכן כאשר הם על הגבות השיער מתארך ללא הפסקה וצריך לגזור אותו , אך לאחר כשנה מיום ההשתלה השיער מתרגל למקומו החדש וצומח כמו שאר השיערות המקוריות שלך בגבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו