השתלת שיער סינטטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתלת שיער סינטטי
    יניב
    19/07/2013

שלום אני בן 20 אני סובל מהתקרחות באיזור המיפרצים ובאמצע המצח מגיל 17 ..אני מסתובב היום עם יחידת שיער ואחרי שלוש שנים הבנתי שזה ממש לא הפיתרון זאת הרגשה ממש מזוייפת וממש לא נוחה יצא לי לקרוא בשנה האחרונה המון על השתלות שיער ועל שיטות ההשתלה יצא לי ליקרוא גם על השתלת שיער סינטטי בציפוי קולגן כך שהגוף לא דוחה את השיערה יש רשת עולמית בשם אקסדורם שעוסקת בזה אבל לא בארץ לפי מה שהבנתי ..השאלה שליי היא האם קיים בארץ מרכז רפואי שמתעסק בהשתלות שיער סינטטי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתלת שיער סינטטי

הוספת תגובה

• השתלת שיער סינטטי - תגובה

ד''ר שלום שאלתיאל
    19/07/2013

שלום רב

היו מרכזים בארץ שעסקו בשיער סינטטי .לא כל כך הצליחה השיטה (הרבה תלונות) ואז סגרו.

היום השיער סינטטי באיכות יותר טובה אבל זה עוד לא שיטה מושלמת כי כל הבעיות עם השיער הזה באות עם הזמן.

אם התקרחות שלך באיזור מפרצים אתה יכול לבדוק שיטת FUE שלא משאירה אחורה צלקת. טיפול קל שיכול לכסות שטח ההתקרחות שלך.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתלת שיער סינטטי - תגובה

ד''ר שלום שאלתיאל
    14/08/2013

שלום רב

מדובר בחברת שמבצעת השתלות שיער בשיטת FUE זאת אומרת שלוקחים
    אחורה שיער -שיער בלי לחתוך ולכן זה לא משאיר אחורה צלקת.

אבל יש עוד רופאים בארץ שעושים אותה שיטה עם אותם כליםץ

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו