מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השתלת שיער סינטטייניב19/07/2013
שלום אני בן 20 אני סובל מהתקרחות באיזור המיפרצים ובאמצע המצח מגיל 17 ..אני מסתובב היום עם יחידת שיער ואחרי שלוש שנים הבנתי שזה ממש לא הפיתרון זאת הרגשה ממש מזוייפת וממש לא נוחה יצא לי לקרוא בשנה האחרונה המון על השתלות שיער ועל שיטות ההשתלה יצא לי ליקרוא גם על השתלת שיער סינטטי בציפוי קולגן כך שהגוף לא דוחה את השיערה יש רשת עולמית בשם אקסדורם שעוסקת בזה אבל לא בארץ לפי מה שהבנתי ..השאלה שליי היא האם קיים בארץ מרכז רפואי שמתעסק בהשתלות שיער סינטטי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער סינטטי - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל19/07/2013שלום רב
היו מרכזים בארץ שעסקו בשיער סינטטי .לא כל כך הצליחה השיטה (הרבה תלונות) ואז סגרו.
היום השיער סינטטי באיכות יותר טובה אבל זה עוד לא שיטה מושלמת כי כל הבעיות עם השיער הזה באות עם הזמן.
אם התקרחות שלך באיזור מפרצים אתה יכול לבדוק שיטת FUE שלא משאירה אחורה צלקת. טיפול קל שיכול לכסות שטח ההתקרחות שלך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שיער סינטטי - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל14/08/2013שלום רב
מדובר בחברת שמבצעת השתלות שיער בשיטת FUE זאת אומרת שלוקחים
אחורה שיער -שיער בלי לחתוך ולכן זה לא משאיר אחורה צלקת.
אבל יש עוד רופאים בארץ שעושים אותה שיטה עם אותם כליםץ
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)