שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    דניאל
    06/04/2008

אני בן 17 מעולם לא הייתה לי נשירה או משהו ולאף אחד מההורים שלי אין נשירת שיער או התקרחות (שניהם מעל גיל 43). עשיתי פן והשארתי אותו על הראש כ-4 ימים (ולא חפפתי כלל במשך כל הזמן הזה). בימים השלישי והרביעי הרגשתי שהשיער שלי שומני מאוד וכל פעם שנגעתי בו והתעסקתי איתו הרגשתי שמנוניות ביידים וגם שערות נפלו לי מהראש בכל פעם שניסיתי לתלוש כמה מהשיער. (נפלו לי בין 3-4 שערות בכל פעם שניסיתי לתלוש) מייד הלכתי וחפפתי את השיער ושניסיתי לתלוש שוב פעם שערות לא נתלשה לי אפילו שערה אחת. האם זה הגיוני שכל כך מהר לאחר החפיפה לא נתלשו לי כלל השערות מהראש שלפני כן כשהשיער שלי היה שמנוני ולא חפפתתי אותו 4 ימים (והיה עם פן) נתלשו לי בין 3-4 שערות בכל פעם שמשכתי בו ואפילו קצת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• דן

ד``ר ברנרדו פינקל
    08/04/2008

באופן טבעי קיימת הפרשה מעור הקרקפת. כאשר לא חופפים את השיער מספר ימים מצטברות הפרשות המתבטאות במצב שיער שמנוני. בנוסף, באופן טבעי קיימת נשירה יום יומית של שיער. במקרה שלך, אל דאגה. לא חפפת מספר ימים את השיער והשיערות שאמורות היו לנשור, ממילא, הצטברו בקרקפת והן אלה שנשרו כאשר העברת יד בשיער. כאשר חפפת אותו ניקית הן את עור הקרקפת והן את השערות שהצטברו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו