מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השתלת שיער בארץ ביחס לעולםאיתן09/02/2015
שלום רב !
אני מתעמיין בנוגע להשתלת שיער ואני מעוניין לדעת האם ההשתלת שיער בארץ מפותחת כמו בשאר המדינות המפותחות בעולם. כי למיטב ידיעתי ישנן הרבה המלצות של אנשים על רופאים בחו״ל. בנוסף אני מבקש לדעת האם הטכנולוגיה של היום היא ברמה כזאת שהשתלת שיער נראית כמו שיער שהיה תמיד אצלנו או נראית כהשתלה.
ודבר אחרון האם הטכנולוגיה בעתיד יכולה להשתנות לרמה גבוהה יותר של השתלה
בתודה מראש
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער בארץ ביחס לעולם - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל10/02/2015שלום איתן
הרפואה בישראל היא אחד המפותחות בעולם
כל רופאה המתעסק בהשתלת שיער למד את השיטות בחו"ל
השתלות בשיטת מיקרו גרפט ניראות טבעי אך לא בצפיפויות כמו שנולדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שיער בארץ ביחס לעולם
איתן12/02/2015תודה על המענה ד״ר!
אבל איך תסביר שיש אנשים שלא מרוצים מההשתלה/ השתלה לא מצליחה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שיער בארץ ביחס לעולם - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל12/02/2015מספר סיבות.
לדוגמה: ציפיות גדולות.
השתלות מתחת לגיל 25.
ברפואה אין 100% ולפעמים
ולמזלינו הרופאים יש מעט מאוד כישלונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שיער בארץ ביחס לעולם - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל11/11/2015שלום איתן
אין בפואה הצלחות של 100%
אם הציפיות גדולות אז ההשתלה לא צליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון אישי-רמה אחרת לגמרי בחו"ל
רועי11/11/2015בקליניקות ידועות, עשיתי בקפריסין כבר פעמיים(שטח גדול יחסית), תוצאות מדהימות מבחינת איכות, מראה טבעי, אין פלגים וגם טכניקה מיוחדת למיקום השיער בקדמת הראש שנותנת את המראה הטבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון אישי-רמה אחרת לגמרי בחו"ל - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל11/11/2015כל כבוד רועי אני שמח בישבלך
אבל אם הם כל כך טובים למה פעמיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שיער בארץ ביחס לעולם תמונה
איתמר10/08/2016שלום רועי.
תוכל בבקשה להוסיף תמונה שאוכל
לראות את איכות ההשתלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרועי אני אשמח אם תפרט יותר
גיא26/10/2016אני כבר ממש בדיכאון ואם מה שאתה אומר נכון אני אשמח שתפרט יותר ואף תיצור איתי קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)