מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השתלת שיער בגבות לעיבוי וקצת למעלה בצד אחדרון03/09/2016
האם ניתן להשתיל מעט מאוד שיער בגבות? האם צריך בכל פעם לספר את השער הזה למקרה שרוצים קצת לעבות את הגבות (אצל גבר)? פעם הקראתי שאחרי כמה שנים השערה "מבינה" שהיא שיערה של גבה ומפסיקה לגדול ללא הפסקה. האם זה נכון והאם זה אפשרי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער בגבות לעיבוי וקצת למעלה בצד אחד - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל03/09/2016שלום רן
כן ניתן להשתיל באיזור הגבות.
כן יש צורך לספר את השיער המושתל הינו שיער צומח.
כן עם הזמן השיער לומד את מקומו החדש.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה נכון לגבי כל אזור אחר בגוף?
רון03/09/2016או שזה עובד רק בגבות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כאן בשביל לספר את הסיפור שלי
trhe16/09/2016אני עוד אחד שנעשה לו נזק והיחס הכי גרועה שקיבלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף אלך
trhe17/09/2016שמי אריה מוכן להצטרף אלך מתי שתרצה הוא רוצח עם תעודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ברנרדט פינקל
משה15/10/2016גם לי הוא עשה השתלת שיער גרועה ביותר עם צלקת רחבה ובולטת,נקלט בקושי שיער באיזור , התיקון של הנזק שהוא עשה לי היה גדול מנשוא גם כספית וגם נפשית !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיך לעדכן
trhe16/09/2016הוא רושם שיער בטוח לכל החיים הנחת יסוד מטעה זאת ההטעיה שדקטור פינקל מטעה את הקליינטים שלו הוא מפרסם את דוד הם שיער למטה ולמה כי השיער למטה הוא לא יכול לסרק את השיער כלפי מעלה כי אז רואים את החתכים זה לא חור זה חתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאים לרופאים
לוי יצחק18/09/2016אריה שלום אנחנו לא מבינים מי הרוצח עם תעודת הרופא ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיך לעדכן - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל19/09/2016אין לי מוסג מי אתה אבל התמונות מדברות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)