נשירה בגבות מזה כחודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירה בגבות מזה כחודשיים
    חסוי
    26/05/2018

מזה כחודשיים יש לי נשירה בגבות שמתאפיין בדילול ונסיגה מאיזור האף כלפי חוץ לאחר בדיקת רופא עור ההבחנה הייתה אלופציה משתמש בתמיסת בטאקורטן ומינוקסי מזה כחודש. לא נראה תוצאות מלבד אולי עיכוב קל האם ישנו טיפול כדאי יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירה בגבות מזה כחודשיים

הוספת תגובה

• שלום רב

רוני חתוכה
    30/05/2018

ניתן לבצע זריקת prp באיזור זה והשינוי יהיה לאחר 3 חודשים ויעזור לעיבוי הגבות החיסרון שצריך לעשות זאת לפחות פעמיים בשנה.
    רק במקרים מיוחדים ניתן להצע השתלת שיער בגבות ולצמיתות.
    לייעוץ בנושא ניתן ליצור עימנו קשר דרך הפורום.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתלה לנשירת שיער בגבות

חסוי
    02/06/2018

ההבחנה הראשונה הייתה אלופציה/טולוגן אפלבאום. לפני מספר ימים הלכתי לרופא עור ואמר לי דכנראה זה מסבוריאה. האים ניתן לבצע השתלה במקרים אלו ומה אחוז ההצלחה ? . תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

רוני חתוכה
    12/06/2018

חשוב לטפל כאמור בהודעה הראשונה שלי במינוקסידיל בגבות כ-6 חודשים ורק אז ניתן להשתיל שיער שם ולצמיתות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו