יש לי שיער דליל ביותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי שיער דליל ביותר
    נ.
    28/05/2008

אני מבקש לברר על סכנות הפעולה. כמו כן מהם סיכויי ההצלחה? אני מכיר מישהו שעבר 3 השתלות עד שנראו אצלו תוצאות, וגם אז זה הי מינורי. אגב, האם מצב נפשי - לחץ ומתח - משפיעים על סיכויי ההצלחה?

הרבה תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שיער דליל ביותר

הוספת תגובה

• נ

ד``ר ברנרדו פינקל
    02/06/2008

השתלת שיער היא פעולה כירורגית זעירה בהרדמה מקומית. נדירים סיבוכים מעצם הפעולה עצמה. סיכונים אפשריים הינם כתוצאה מרגישות יתר לתרופות שמשתמשים בהם טרם, במהלך ולאחר הפעולה - כמו בכל פעולה כירורגית.
    צפיפות השיער המושתל לעולם אינה אותה צפיפות כמו צפיפות השיער טרם ההתקרחות. אפשר רק לשפר את מצב הקרחת. תוצאות ההשתלה הינן אינדיבידואליות ומשתנות מאדם לאדם, בהתאם למצבו התחילי וסוג השיער. כלומר, גם אם הייתה הצלחה טובה מאד אצל שני אנשים שונים, ההשתלה תראה אחרת אצל כל אחד מהם.
    חלק מהגורמים המשפיעים על התקרחות הינם מצבים נפשיים כגון: לחץ או ומתח. השיער המושתל נוהג כשיער טבעי לכל דבר ומבחינה זו גם הוא מושפע מגורמים אלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו