מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי שיער דליל ביותרנ.28/05/2008
אני מבקש לברר על סכנות הפעולה. כמו כן מהם סיכויי ההצלחה? אני מכיר מישהו שעבר 3 השתלות עד שנראו אצלו תוצאות, וגם אז זה הי מינורי. אגב, האם מצב נפשי - לחץ ומתח - משפיעים על סיכויי ההצלחה?
הרבה תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ
ד``ר ברנרדו פינקל02/06/2008השתלת שיער היא פעולה כירורגית זעירה בהרדמה מקומית. נדירים סיבוכים מעצם הפעולה עצמה. סיכונים אפשריים הינם כתוצאה מרגישות יתר לתרופות שמשתמשים בהם טרם, במהלך ולאחר הפעולה - כמו בכל פעולה כירורגית.
צפיפות השיער המושתל לעולם אינה אותה צפיפות כמו צפיפות השיער טרם ההתקרחות. אפשר רק לשפר את מצב הקרחת. תוצאות ההשתלה הינן אינדיבידואליות ומשתנות מאדם לאדם, בהתאם למצבו התחילי וסוג השיער. כלומר, גם אם הייתה הצלחה טובה מאד אצל שני אנשים שונים, ההשתלה תראה אחרת אצל כל אחד מהם.
חלק מהגורמים המשפיעים על התקרחות הינם מצבים נפשיים כגון: לחץ או ומתח. השיער המושתל נוהג כשיער טבעי לכל דבר ומבחינה זו גם הוא מושפע מגורמים אלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)