מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צמיחת זיפים דלילה בלחייםרן02/08/2018
שלום רוני.
באחת הלחיים שלי יש צמיחה דלילה מאוד של זיפים. נאמר לי ע"י רופא עור בזמנו שמקור הבעיה בהתחלקות העוברית...
יש הבדלי פרופורציות מאוד לא אסתטיים בין שני צדי הלחיים כאשר הזיפים גדלים וזה מאוד מפריע לי.
בזמנו הוצע לי השתלת שיער בלחי.
כמו כן, ניסיתי למרוח קצף הרגיין על האזור ללא הצלחה.
שאלתי אליך - האם יש אופציה שלישית? אני לא כל כך מעוניין להיכנס לפרוצדורה של השתלה גם מטעמים רפואיים וגם כלכליים.
אשמח לשמוע עצה חכמה :-)
תודה רבה,
רן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה04/08/2018שלום רן.
ישנם המון אנשים שיש להם זקן דליל גנטית ישנם אנשים שהידלל להם עם השנים איזור מסויים בשיער או כאלה שסובלים מאלופציה ארטה ועוד ועוד.
כשמשתמשים במוצרים מסויימים להצמחת שיער בחלק מן המקרים זה לא עוזר. אך גם אם כן תרגיש שזה עוזר אתה תמשיך להיות משועבד למוצרים אלה כל חייך ואם תפסיק בשימוש הכל ישוב לקדמותו ואף יותר גרוע וגם כלכלית זה לא משתלם.
לכן מניסיון אישי השתלת שיער הינה הפיתרון הטוב ביותר במקרים כאלה והטיפול במקרה שמדובר בו הינו קל מאוד ולצמיתות.
אני מזמין אותך אישית לראות כיצד זה עובד ולראות תוצאות של מקרים כשלך ולהתרשם כמה זה זמין נוח משתלם ונראה כל כך טיבעי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)