מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבוד 35% מהשיער תוך חודשאנה29/09/2018
שלום מור,
אני בת 29 ובחודש וחצי האחרונים השיער שלי נושא בקצב דרסטי, כל נגיעה בשיער נשארות לי באזור ה20 שיערות ביד( ספרתו) וזה ככה כל היום. אני רואה שורשי שיער שכבר לא מחוברים לקרקפת ופשוט תלויים להם על הראש. אוסיף כי חוויתי משבר רציני לפני כ5 חודשים ומאז נמצאת בתקופת לחוצה ולא פשוטה. עשיתי בדיקות דם בהמלצתך ופניתי לאופא עור מומחה בתלשום, מאחר והברזל שלי הוא 40 ( המינימום לנורמל מתחיל מ60) הוא ישר אמר שזה בגלל הברזל ושאני אקח כדורי ברזל 3 חודשים והכל יעבור ויחזור לקדמותו. הוא אמר שהוא אכן רואה דלדול רציני בקרקפת שלי אבל זה בגלל הברזל. מאז עבר חודש ואני נוטלת את הברזל יחד עם hr רוטס ואין כל שינוי לטובה. השיער עדיין נושר בקצב מדאיג והקרחות בראש גדלות. אני מתלבטת עם לחכות ולהמשיך ככה עוד חודשיים, כי במידה וזה לא רק הברזל ואני מחכה לא יישאר לי שיער בסוף החודשיים. אודה לעצתךך. אני מצרפת את הבדיקות ההורמונליות שאני לא בטוחה שהוא עבר עליהן ברצינות.
LH 4.76. FSH 9.43 - Estradiol pmol/L 100 - folic acid 18.07 - P-LCR 41.6* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה....
אנה29/09/2018אוסיף כי השיער שלי שמנוני מאוד ויש לי קשקשים בראש. הרופא אמר בביטחון שזה לא סבוריאה.... אני מפחדת שאובחנתי לא נכון ואני מבזבזת זמן טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
רוני חתוכה02/10/2018זה כבר מעצב שיער יכול לאבחן ולומר לך..סבוריאה זה יותר בעייתי מקשקשים ויותר סמיך ובעייתי מקשקשים.
במקרה זה חשוב לחפוף יום יום ולא לשים מרכך כלל וכלל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
רוני חתוכה02/10/2018כפי הנראה את לא סגורה על אבחון הרופא שלך ולכן הייתי ממליץ לך ללכת לקבל חוות דעת נוספת מרופא אחר. לצערי אינני רופא ואני לא יכול לענות לך בעניין הבדיקות ההורמונליות. אבל כן ממליץ בחום לא לוותר ולקבל תשובות על כך.
חוסר איזון הורמונלי הוא הגורם העיקרי לאיבוד שיער הקרקפת וזה עלול לנבוע גם מבעיות בבלוטת התריס. את זה הרופא יידע לומר לך על בסיס הבדיקות. אפילו פה בפורטל תוכלי למצוא רופאים שמנהלים פורומים כמו שלי ויענו לך בשמחה.
באשר לויטמינים ומינרליים- חודש ממש לא מספיק לבחון אם הברזל עןזר או לא. את צריכה להתמיד לפחות 3 חודשים כדי לראות שינוי. הייתי ממליץ לך לקחת גם ביוטין (ויטמין B7) שמחזק את השיער. המינון הרצוי במצבך הוא 5000 mcg. זה נמכר בכל העולם ואני לא בטוח שתמצאי בארץ משהו כזה. תוכלי להזמין באינטרנט, או אצלי. אני מביא מבתי החולים להשתלות שיער.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)




