שימוש בפרופסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בפרופסיה
    קובי
    17/06/2008

שלום
    אני בחור בן 27 יש לי נשירה כ8 שנים וקרחת באיזור הקדמי של הראש
    אם אני יתחיל עכשיו ליטול פרופסיה האם יש סיכוי להציל משהו?
    מה הסכון בנטילת פרופסיה ישנן שמועות שזה פוגע בכבד ובאכות הזרע ובכלל בתפקוד המיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בפרופסיה

הוספת תגובה

• קובי

ד``ר ברנרדו פינקל
    18/06/2008

שלום קובי,
    פרופרסיה היא תרופה המאוששת זקיקים פגועים ומאפשרת לשיער שיכול היה לנשור, להמשיך ולהתפתח. עם זאת, לא לכל משתמש הפרופורסיה יעילה. יעילותהמוכחת אצל כ 70% מהמטופלים. בכדי לדעת אם היא פועלת יש ליטול אותה מינימום תקופה של 1/2 שנה. הסיכונים שציינת נכונים, אם-כי הם מתגלים באחוז קטן מאד באוכלוסיית הנוטלים. זו הסיבה לכך שפרופורסיה חייבת להינתן במרשם רופא ובמעקב רפואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרדוקס המושלם

מוישה
    06/07/2008

אם אתה מקריח וכמעט ואין לך שיער מקדימה אזי אתה בסבירות גבוהה לא מקיים יחסים (לפחות לא עם נשים). אז איך אתה בכלל מרשה לעצמך להסס עם תרופה נגד נשירה, הרי מה יש לך להפסיד פה? חוסר אונות? זו הבעיה? קודם תמלא קצת את הראש ואז הנושא הזה יהיה בכלל רלוונטי. בכל אופן ולמזלך הרב גם לבעיה הזו יצרו גלולה (סיאליס, ויאגרה). מישהו חשב עלינו (הקירחים האימפוטנטים) עד הסוף שם. קח פרופסיה - מומלץ. מוישה שם בדוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו