דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!
    שיר
    02/07/2008

אני בת 15 ועשה פנים אחת לחודש בערך אבל חוזרת עליו כול יומיים אני המון זמן לא חופפת את השיער האם זה מזיק לו?*כי בזמן האחרון או שאני מסתרקת או שאני מעבירה יד על השיער נופלות שיערות לא שלמות חצאים קטנים של השייער *בזמן האחרון הוא נהיה יותר כהה ממה שהיה האם זה מהפנים ומה כדאי לעשות?*יש לי צמיחה נורא איטית של השיער הסתפרתי לפני בערך שנה והוא ממש קצר בגלל זה שמתי תוספות הוא גדל בשנה אולי ב 3 ס"מ!! תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!

הוספת תגובה

• שיר

ד``ר ברנרדו פינקל
    06/07/2008

שלום שיר
    באופן טבעי קיימת הפרשה מעור הקרקפת. כאשר לא חופפים את השיער מספר ימים מצטברות הפרשות המתבטאות במצב שיער שמנוני. בנוסף, באופן טבעי קיימת נשירה יום יומית של שיער. במקרה שלך, אל דאגה. לא חפפת מספר ימים את השיער והשיערות שאמורות היו לנשור, ממילא, הצטברו בקרקפת והן אלה שנשרו כאשר העברת יד בשיער. כאשר חפפת אותו ניקית הן את עור הקרקפת והן את השערות שהצטברו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו