מספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות
    שרון
    20/07/2008

שלום, אני בן 26 נוטל פרופסיה מזה שנה וחצי. התחלתי ליטול את הכדור לא בגלל שהבחנתי במחסור רציני בשיער על הראש וממש בהתקרחות, אלא פשוט בגלל שהבחנתי בשיער הנושר. כיום אני מרגיש שאני נמצא בדיוק באותו מצב, השיער נושר אבל מבחינת המראה הכללי זה נראה אותו דבר. השאלה אם אני לא סתם מבזבז כסף והייתי נמצא באותו מצב גם בלי הכדור? איך אני יכול לדעת (מבלי להפסיק להשתמש ולראות מה קורה - פוחד לקחת את הסיכון). נתונים להשלמת התמונה - 1) אני סובל מסבוראה חמורה בעור כולל הקרקפת. 2) כמו כן השיערות שלי מאד מאד דקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות

הוספת תגובה

• מספר שאלות

ד``ר ברנרדו פינקל
    26/07/2008

שלום שרון,
    פרופרסיה עוזרת כאשר קיימת נשירה על רקע הורמונלי - מה שלא עולה מהתאור שלך. לפיכך, לא ברורה הסיבה מדוע אתה נוטל את התרופה. מעבר לכך, נשירת השיער שלך סביר שקשורה למחלה האוטואימונית ממנה אתה סובל (סבוראה) והטיפול בנשירה קשור לטיפול במחלה וצריך להתבצע בהוראת רופא עור. בנוסף, לא ציינת סימנים של נשירה מעבר לתקינה (כ100 שיערות ביום נושרות באופן רגיל ותקין), המתבטאים במצבים כגון: שיער על הכרית לאחר הקימה או נשירת שיער משמעותית בזמן חפיפה). דקיקות השיער איננה רלוונטית לשאלתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו