מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר שאלותשרון20/07/2008
שלום, אני בן 26 נוטל פרופסיה מזה שנה וחצי. התחלתי ליטול את הכדור לא בגלל שהבחנתי במחסור רציני בשיער על הראש וממש בהתקרחות, אלא פשוט בגלל שהבחנתי בשיער הנושר. כיום אני מרגיש שאני נמצא בדיוק באותו מצב, השיער נושר אבל מבחינת המראה הכללי זה נראה אותו דבר. השאלה אם אני לא סתם מבזבז כסף והייתי נמצא באותו מצב גם בלי הכדור? איך אני יכול לדעת (מבלי להפסיק להשתמש ולראות מה קורה - פוחד לקחת את הסיכון). נתונים להשלמת התמונה - 1) אני סובל מסבוראה חמורה בעור כולל הקרקפת. 2) כמו כן השיערות שלי מאד מאד דקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות
ד``ר ברנרדו פינקל26/07/2008שלום שרון,
פרופרסיה עוזרת כאשר קיימת נשירה על רקע הורמונלי - מה שלא עולה מהתאור שלך. לפיכך, לא ברורה הסיבה מדוע אתה נוטל את התרופה. מעבר לכך, נשירת השיער שלך סביר שקשורה למחלה האוטואימונית ממנה אתה סובל (סבוראה) והטיפול בנשירה קשור לטיפול במחלה וצריך להתבצע בהוראת רופא עור. בנוסף, לא ציינת סימנים של נשירה מעבר לתקינה (כ100 שיערות ביום נושרות באופן רגיל ותקין), המתבטאים במצבים כגון: שיער על הכרית לאחר הקימה או נשירת שיער משמעותית בזמן חפיפה). דקיקות השיער איננה רלוונטית לשאלתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)