נשירת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער
    שרון
    24/07/2008

אני סובלת מנשירת שיער מאוד חזקה. אני בת 32 אחרי לידה(לפני כ8 חודשיים). יש לי כמה שאלות.1-התחלתי ליטול כדורים רוטס HR וכדורי ברזל(כי בבדיקות דם גילו לי חוסר ברזל) ובנוסף לכל זה התחלתי ערכת טיפול של פולטן. האם כל זה יכול לעזור להפסקת הנשירה? ועוד משהו חשוב תוספות שיער יכולות לגרום לנשירה (לא בהדבקה אלה בחרוזים) כי עד עכשיו הייתי אם תוספות והורדתי אותם השבוע. ואני אשמח מאוד אם תוכל להמליץ לי על עוד טיפול שיוכל לעזור לי. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער

הוספת תגובה

• נשירת שיער

ד``ר ברנרדו פינקל
    26/07/2008

שלום שרון,
    הריון, לידה והנקה קשורים לשינויים הורמונליים המובילים לנשירת שיער. אינני יודע אם את (עדיין) מניקה - אולם לאחר תקופות אלה המצב מתייצב לרוב ומשתפר. בנוסף, מחסור בברזל גם הוא קשור לנשירת שיער. נשמע שאת עושה כעת את הטיפול הנכון והמספיק לשלב זה. חשוב להבין שגם מצב נפשי, חוסר שינה ולחץ קשורים לנשירת שיער. האידיאלי בתקופה זו - להניח לשיער במצבו הטבעי. מזל טוב להולדת הילד/ה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך ד'ר

שרון
    27/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו