מספר שאלות בנוגע לנשירה ופרופסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות בנוגע לנשירה ופרופסיה
    דניאל
    29/07/2008

שלום ד"ר, בשנה האחרונה סבלתי מנשירת שיער חריפה מאד שהובילה להידללות השיער וחשיפת מפרצים קטנה.. הייתי אצל רופא עור והוא נתן מרשם לפרופסיה.. אני לוקח פרופסיה כבר 7 חודשים ובתקופה מסויימת היה נראה לי שזה עוזר, אומנם בחודשיים האחרונים שמתי לב שההידללות של השיער גוברת והנשירה מחמירה (אולי אפילו יותר), בנוסף הקרקפת והשיער שלי נהיו בשנה האחרונה שומניים מאד (אם חפפתי בלילה עד הערב שלמחרת כבר אני מרגיש שאני חייב לחפוף שוב כי השיער והעור קרקפת שומניים). בנוסף לכל זה לאחר שבזמן האחרון שמתי לב שהידללות החמירה והנשירה גוברת נכנסתי לסטרס ומתח נפשי מטורף.. אני בן אדם שהחיצוניות נורא נורא חשובה לו (כמה שזה נשמע שטחי).. ואני לא יכול לראות את עצמי נהנה מאיכות חיים בצורה כזאת. אני יודע שהמתח הנפשי רק מחמירים ומגבירים את הבעיה, אבל כיוון שזה נמשך ומחמיר כתוצאה מכך גם המתח והדיכאון מחמירים וזה מעגל שאני לא יודע איך לשבור.. ובנוסף לכך אם להיות כן בחצי שנה האחרונה הייתי שותה המון אלכוהול ומעשן הרבה (לא סיגריות).. דברים שהפסקתי לעשות לאחרונה כי אני חושב שהם אולי גם גרמו לנשירה, האם יש קשר בינהם באמת? האם יש מה לעשות במצב הזה? האם הפרופסיה לא אמורה לעזור? יש דרך שאפשר לשנות בחזרה את מצב השיער ולגרום לא להיות בריא ולא שומני שוב כמו שהיה בעבר? אודה לך על דעתך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד משהו שרציתי להוסיף

דניאל
    29/07/2008

מאז שהתחילה לי תקופת הנשירה אני מרגיש כל הזמן לא נח באיזור הקרקפת.. במיוחד באיזורי הנשירה, מן כאב מוזר כזה כאילו הקרקפת שלי דוחה את השיער מהראש.. לתקופה חשבתי שזה פסיכולוגי.. אבל שהזמן עובר אני מרגיש שזה יותר ויותר מוחשי.. האם יש לזה הסבר או פיתרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאל

ד``ר ברנרדו פינקל
    02/08/2008

דניאל שלום,
    הייתי ממליץ לך לחזור לרופא העור שהמליץ על הפרופסיה משתי סיבות עיקריות: א. את יעילות השפעת הפרופסיה ניתן לדעת לאחר תקופה מינימאלית של כ 6 חודשים. לדבריך, תקופה זו עברה ואתה לא רואה ו/או מרגיש שיפור כיום. פרופסיה לא עוזרת לכולם; ב. יש לך בעיה בעור הקרקפת. שומניות יכולה לתת תחושות משונות ולא נוחות. ויתכן ואתה זקוק לשמפו רפואי, כדי להנמיך את כמות השומנים המופרשים מעור הקרקפת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו