נשירת שיער חמורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער חמורה
    bee
    08/08/2008

שלום.. אני בת 19.5, והשיער שלי נושר בכמויות רציניות. הוא די חלש, וכל פעם שאני מורידה גומייה ממנו לדוגמא, המון שערות נשארות על הגומייה, וכך גם במקלחת, וכו'.. לפני כמה חודשים, התחלתי לקחת תוספי מזון, מהסוג שצריך לקחת פעמיים ביום, לאורך שלושה חודשים. בפעם הראשונה זה עזר, אבל אח"כ, כשהייתי צריכה להתחיל לקחת את הכדורים שוב, הם התחילו לעשות לי צרבת. כשהפסקתי לקחת אותם, הצרבת הפסיקה. יש לציין שאני לא אוכלת די ירקות ופירות. האם זה קשור לכך? האם הויטמינים שיש במאכלים האלה עשויים לתרום לחיזוק השיער? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער חמורה

הוספת תגובה

• נשירת שיער חמורה

ד``ר ברנרדו פינקל
    10/08/2008

שלום bee,
    כפי שציינתי פעמים רבות בפורום, ישנן סיבות מגוונות לנשירת שיער, כאשר תזונה לקויה הינה אחת מהן. אינני יודע מי המליץ לך על תוספי המזון ומדוע או האם את לוקחת אותם על דעת עצמך. בכל אופן, תוספי מזון יש לקחת רק בהוראת מומחה כגון: רופא, תזונאי, נטורופת וכו' הנותן בנוסף הוראות לתזונה נכונה לאחר בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו