בן 16 ועשר חודשים | נשירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • בן 16 ועשר חודשים | נשירה
    מור
    10/08/2008

    שלום! קוראים לי מור כהן ואני בן 17 עוד מעט, ואני סובל מנשירה, אני חושב שהיא רצינית. יש לי שיער די ארוך (הפוני מקדימה מגיע לי עד לשפתיים ומאחורה השיער עובר טיפה את העורף).. אז ככה: לפני כשמונה חודשים בערך התחלתי לעשות פאנים, עשיתי משו כמו 3 פעמים בשבוע פאן.. אני לא חופף הרבה את השיער אולי פעמיים מקסימום בשבוע על מנת להשאיר את השיער חלק לאחר הפאן.. לפני כ7 חודשים בערך עשיתי החלקה אתיופית בשיער אבל אני לא חושב שזה כלכך קשור כי הנשירה התחילה לי בערך לפני משו כמו חודש וחצי.. לפני ארבעה חודשים עשיתי חימצון גוונים לשיער בשתי צבעים.. חלק מהשיער שלי נראה קצת שרוף אבל הרוב לא כי אני שם אחרי כל פאן שמן לשיער.. לפני כשלוש שבועות התחלתי להשתמש במסכות והשתמשתי בהם פעמיים בשבוע.. אחרי כל מקלחת שאני חופף את השיער, אני עושה פאן.. בימים האחרונים אני מרגיש שהנשירה מתחזקת, השיער הופך להיות חלש, וכשאני מסרק את השיער נופלות לי מלא שערות... היום כשסירקתי את השיער נפלו לי בערך 100 ומשו שיערות.. כל לילה כשאני יושב מול המחשב ומוריד את החולצה אני מרגיש שנופלות עליי שיערות .. השיער שלי ממש חלש כרגע הוא נתלש בקלות מהראש וכשאני לוקח שערה שנשרה ומותח אותה ומפעיל עליה טיפת כוח היא נשברת.. כנראה אני יקבע תור אצל רופא עור או טריקולוג.. אם זה יעזור במידה, אני לא אוכל הרבה ירקות ופירות.. אפילו אפשר להגיד שאני בקושי אוכל פירות וירקות.. לאבא שלי יש קרחת ואני מפחד שזה יקרה גם לי, אבל כרגע זה לא נראה לי רלוונטי כלכך .. יש איזו "תרופת סבתא" שאני יכול לנסות? ואני גם רוצה לדעת אם הפרופסיה מומלצת.. שמעתי שזה גם יכול להיות כמו אצל כלבים, נשירה בהתאם לעונה או משו כזה.. בבקשה עיזרו לי אני ממש צריך עזרה !! אם צריך גם תמונות של השיער אני יכול לשים אבל השיער הוא ארוך.. תודה רבה מראש! אני מחכה לתשובה :)

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 16 ועשר חודשים | נשירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בן 16 ועשרה חודשים/ נשירה

    ד``ר ברנרדו פינקל
    10/08/2008

    מור שלום,
    פאנים, החלקה וחימצון - מחלישים ושורפים את השיער. עליך להימנע מכך. השמנים בהם אתה משתמש יכולים להסתיר את הנזק שנגרם, אך לא לרפא אותו. בנוסף, למען בריאות הקרקפת, עליך לחפוף את השיער בתכיפות גבוהה יותר: בקיץ - בכל יום ובחורף - בכל יומיים. לא ידוע לי על "תרופת סבתא" למצבך. בכל אופן, פרופרסיה אינה מתאימה למצב זה וגם לא לגילך.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו