מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער מטורפת בגיל 20 - אישהלין15/08/2008
היי שלום לכולם, אני בת 20 ובשנה האחרונה יש לי נשירת שיער מטורפת. ממש ברמה שאני מתחילה להרגיש ומתחילים לראות שהשיער מדלל מאוד. במקלחת כמובן אין סוף לנשירה, בזמן סירוק כנל, סתם בזמן העברת היד בשיער אותו הדבר. החלפתי עשרות שמפו, וזה לא עוזר. השתמשתי בדאב, קרמה, דר פישר ועוד.... אגב, אני משתמש במרכך בזמן החפיפה כמות מאוד קטנה. לפני כשנתיים הייתי עושה פאנים במסרה בערך 2 בשבוע... בשנה האחרונה הפסקתי לגמרי. למי פונים, מה יכולה להיות מקורה של התופעה, והאם ניתן להפסיק את זה???? אני לא בהריון, ולא הייתי אגב אם זה משנה... תודה רבה מראש !! לין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער מטורפת בגיל 20 -אישה
ד``ר ברנרדו פינקל24/08/2008שלום לין,
הייתי ממליץ על בדיקה הורמונלית מקיפה. גשי לרופא/ת המשפחה תחילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק בשביל הידע הכללי
לין25/08/2008ראשית תודה על תשובתך. שנית, בשביל ידיעתי הכללי טרם אגש לרופא המשפחה התוכל להסביר מהי בדיקה הורמונלית או מהן בעיות הורמנליות שגורמות לנשירת שיער כזו בגיל צעיר? תודה, לין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק בשביל הידע הכללי
ד``ר ברנרדו פינקל25/08/2008שלום לין,
בדיקה הורמונלית הינה בדיקת דם שגרתית דרכה בודקים את פעילותם של מספר בלוטות ו/או איברים המפרישים הורמונים רלוונטיים - היכולים להשפיע על צמיחת שיער בגוף האדם, כגון: בלוטת התריס, השחלות ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)