נשירת שיער מטורפת בגיל 20 - אישה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער מטורפת בגיל 20 - אישה
    לין
    15/08/2008

היי שלום לכולם, אני בת 20 ובשנה האחרונה יש לי נשירת שיער מטורפת. ממש ברמה שאני מתחילה להרגיש ומתחילים לראות שהשיער מדלל מאוד. במקלחת כמובן אין סוף לנשירה, בזמן סירוק כנל, סתם בזמן העברת היד בשיער אותו הדבר. החלפתי עשרות שמפו, וזה לא עוזר. השתמשתי בדאב, קרמה, דר פישר ועוד.... אגב, אני משתמש במרכך בזמן החפיפה כמות מאוד קטנה. לפני כשנתיים הייתי עושה פאנים במסרה בערך 2 בשבוע... בשנה האחרונה הפסקתי לגמרי. למי פונים, מה יכולה להיות מקורה של התופעה, והאם ניתן להפסיק את זה???? אני לא בהריון, ולא הייתי אגב אם זה משנה... תודה רבה מראש !! לין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נשירת שיער מטורפת בגיל 20 -אישה

ד``ר ברנרדו פינקל
    24/08/2008

שלום לין,
    הייתי ממליץ על בדיקה הורמונלית מקיפה. גשי לרופא/ת המשפחה תחילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק בשביל הידע הכללי

לין
    25/08/2008

ראשית תודה על תשובתך. שנית, בשביל ידיעתי הכללי טרם אגש לרופא המשפחה התוכל להסביר מהי בדיקה הורמונלית או מהן בעיות הורמנליות שגורמות לנשירת שיער כזו בגיל צעיר? תודה, לין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק בשביל הידע הכללי

ד``ר ברנרדו פינקל
    25/08/2008

שלום לין,
    בדיקה הורמונלית הינה בדיקת דם שגרתית דרכה בודקים את פעילותם של מספר בלוטות ו/או איברים המפרישים הורמונים רלוונטיים - היכולים להשפיע על צמיחת שיער בגוף האדם, כגון: בלוטת התריס, השחלות ועוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו