לד"ר פרנקל, בעיה מקרה חריג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר פרנקל, בעיה מקרה חריג
    אורון
    25/08/2008

שלום רב הנני פונה אליך, כמקרה חריג אני בן 20 כיום, עברתי לפני שנתיים בערך הסרת שיער בלייזר באזור הלחיים ובאזור הגבות (באמצע הגבות) במהלך הטיפול המטפלת סטתה מהמקום ועקב כך אין לי את השיערות בגבות שבאות לכיוון האמצע וזה נותן לגבה מראה קצר והיא רחוקה מהגבה השניה זה נורא מפריע לי ונראה לעין. אני רוצה לטפל בזה והבנתי שאתה מומחה בטיפולים כאלה.. אז כמה שאלות: האם ניתן לטפל בבעיה זו בקפידה? האם יש סיכוי טוב לתוצאות טובות? היכן אתה נמצא? וכפי שאתה רואה זו בעיה קטנה ולא צריך הרבה שיער להשתיל אז רציתי לדעת בין כמה נע המחיר לטיפול בבעיה שלי? (אני חייל) אשמח מאוד אם תענה לפנייתי בתודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לד"ר פינקל, בעיה מקרה חריג

ד``ר ברנרדו פינקל
    25/08/2008

שלום אורון,
    ניתן לטפל בבעייתך ע"י השתלת זקיקי שיער בודדים עם סיכוי לתוצאות טובות מאד. כל השתלה מתבצעת בקפידה. מחיר השתלת גבות תלוי בגודל ההשתלה ונקבע לאחר בדיקת מצבך וייעוץ. עליך לתאם פגישת ייעוץ מראש. הקליניקות שלי נמצאות בחיפה ובת"א. טלפונים לתיאום פגישה: בת"א : 03-5379944; בחיפה: 04-8363377

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו