נסיגת שיער בחלק הקדמי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיגת שיער בחלק הקדמי...
    דניאל
    19/09/2008

שלום ד"ר,בחצי שנה האחרונה חלה אצלי נשירת שיער בחלקו הקדמי של השיער,ועל כן שוקל אני להתחיל ליטול את הכדור פרופרסיה,אשמח אם תענה לי על מספר שאלות: 1).האם יש בנטילת תרופה לאורך זמן ממושך(הרי נוטלים את הכדור במשך שנים)איזה השפעה על מצב הבריאות או פגיעה בכבד,או תופעות כמו אימפוטנציה ודיכאונות? 2).האם שימוש בכדור יכול להוביל בשוני בעובי השערה שכן בזמן האחרון השיער נהיה פחות עבה? 3).האם הכדור יכול לשפר את מצבו של החלק הקדמי של השיער כי כעת רק בחלקו הזה של השיער ישנה נשירה ואם יש סיכוי שהוא עוזר גם באזור המפרצים? 4).למיטב הבנתי התופעות לוואי יכולות להופיע אצל חתך נמוך מהנוטלים את הכדור,במידה ואני יחוש תופעות אלו האם הפסקת נטילת הכדור תפסיק את תופעות הלוואי? בתודה מראש ושבת שלום,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיגת שיער בחלק הקדמי...

הוספת תגובה

• נסיגת שיער בחלק הקדמי

ד``ר ברנרדו פינקל
    21/09/2008

שלום דניאל,
    לשאלותיך:
    א. כן. זאת הסיבה שפרופסיה חייבת להינתן במרשם רופא ובפיקוח רפואי מלא לאורך כל תקופת נטילתה.
    ב. כן.
    ג. לא. פרופסיה שומרת על המצב הקיים בלבד ואינה מובילה לצמיחת שיער מחודשת.
    ד.כן. עם הפסקת נטילת התרופה, נפסקות תופעות הלוואי. וכפי שציינת רק אחוז קטן (עד 3%) מהנוטלים חווים תופעות לוואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו