מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נסיגת שיער בחלק הקדמי...דניאל19/09/2008
שלום ד"ר,בחצי שנה האחרונה חלה אצלי נשירת שיער בחלקו הקדמי של השיער,ועל כן שוקל אני להתחיל ליטול את הכדור פרופרסיה,אשמח אם תענה לי על מספר שאלות: 1).האם יש בנטילת תרופה לאורך זמן ממושך(הרי נוטלים את הכדור במשך שנים)איזה השפעה על מצב הבריאות או פגיעה בכבד,או תופעות כמו אימפוטנציה ודיכאונות? 2).האם שימוש בכדור יכול להוביל בשוני בעובי השערה שכן בזמן האחרון השיער נהיה פחות עבה? 3).האם הכדור יכול לשפר את מצבו של החלק הקדמי של השיער כי כעת רק בחלקו הזה של השיער ישנה נשירה ואם יש סיכוי שהוא עוזר גם באזור המפרצים? 4).למיטב הבנתי התופעות לוואי יכולות להופיע אצל חתך נמוך מהנוטלים את הכדור,במידה ואני יחוש תופעות אלו האם הפסקת נטילת הכדור תפסיק את תופעות הלוואי? בתודה מראש ושבת שלום,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיגת שיער בחלק הקדמי
ד``ר ברנרדו פינקל21/09/2008שלום דניאל,
לשאלותיך:
א. כן. זאת הסיבה שפרופסיה חייבת להינתן במרשם רופא ובפיקוח רפואי מלא לאורך כל תקופת נטילתה.
ב. כן.
ג. לא. פרופסיה שומרת על המצב הקיים בלבד ואינה מובילה לצמיחת שיער מחודשת.
ד.כן. עם הפסקת נטילת התרופה, נפסקות תופעות הלוואי. וכפי שציינת רק אחוז קטן (עד 3%) מהנוטלים חווים תופעות לוואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)