כמה שאלות בנוגע למשיכות בשיער+החלקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות בנוגע למשיכות בשיער+החלקה
    יריב
    21/09/2008

1.הבנתי ששיער ראש שנמשך כמה פעמים באותו מקום , עלול לנשור ולא לצמוח יותר, מה עושים אם זה קורה? 2.האם אחרי המשיכות זה בטוח שזה יקרה? 3.עד כמה ניתן למתוח את השיער בלי שיגרם לו נזק בלתי הפיך? (קראתי באיזה מקום שהוא יכולה להמתח 30 אחוז מאורכו), כי בחפיפה,סירוק,עיצוב,פאן, תסרוקות מסויימות ובשינה הוא נמתח. 4.מה החלקה יפנית עלולה לעשות לשיער? הבנתי שיש נשירה אחרי, למה זה קורה? ואם כן, הנזק הפיך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תודה מראש ד"ר*

יריב
    21/09/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאלות בנוגע למשיכות בשיער+החלקה

ד``ר ברנרדו פינקל
    27/09/2008

שלום לי,
    יש להבדיל בין משיכה לתלישה. שיער שנתלש פעמים רבות מאותו איזור צמיחה - יכול שלא לצמוח יותר. כפי שציינת, השיער נמתח מפעולות שונות, אולם פעולות אלו, במידה ואינן גורמות לתלישתו, לא יזיקו לו. שיער אינו גומי ואורכו אינו משתנה עם המתיחה. באופן טבעי, אורך השיער מתארך רק עם גדילתו. האשליה של שיער ארוך יותר נובעת מיישור השיער באמצעות פעולות שונות. החלקה יפנית מערבת שימוש בחומרים כימיים חזקים המובילים פעמים רבות לנשירת שיער. הנזק הינו הפיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר..רק עוד המשך קטן..

יריב
    03/10/2008

רופא עור אחר אמר לי שכמה משיכות בשיער באותו איזור, חלשות או חזקות מחלישות את הזקיקים, ובסוף השיער נושר ולא צומח יותר, האם המשיכות מזיזות את השורש ממקומו? קרקפת שומנית גורמת לנשירה חמורה ומובילה לדלילות וקרחות? כי בשביל של הקרקפת אני רואה שומן, גם זמן לא רב לאחר המקלחת. שימוש בניזורל יכול לפתור את הבעיה? (בלי להשתמש בו כל החיים או משהו) ושוב תודה לך ד"ר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר... רק עוד המשך קטן..

ד``ר ברנרדו פינקל
    06/10/2008

שלום לי,
    משיכות נישנות באותו איזור מחלישות את הזקיקים, הן לא מזיזות את השורש ממקומו.
    יש להקפיד על קרקפת נקיה ולא שומנית. יש להשתמש בשמפו פעמיים בשבוע וביתר הימים בשמפו רגיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו