רונית-נשירת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רונית-נשירת שיער
    שושי
    05/10/2008

שלוםם אני רונית.. אני סובלת מנשירה כבר שנתיים לפני 4 שנים עברתי ניתוח טבעת בקיבה,ואני סובלת מנשירה חריפה בתקופה האחרונה אני כבר ניכנסתי לדיכאון הלכתי להרבה רופאי עור ביצעתי את כל הבדיקות הכל יצא תקין..רופא האחרון שהייתי אצלו רופא עור המליץ לי על רביבון שזה תמיסה לשיער והמליץ לי על רוטס HR. האם אתה ממליץ לי לקחת את זה ?כי אני לא מאמינה בשום דבר לכן אני שואלת אותך..כי עשיתי הרבה מישחות שאמרו לי ועשיתי אמפולות במספרות וזה לא עזר ליי..ויש לי נשירה מאוד חריפהה חצי שיער יורד לי..ואצלנו אין בעיה של התקרחות אצלנו במישפחה..אודה לך מאוד אם תעזור לי בזה אני פשוט חסרת אונים..אני כבר מיואשת!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רונית-נשירת שיער

הוספת תגובה

• רונית - נשירת שיער

ד``ר ברנרדו פינקל
    06/10/2008

שלום רונית,
    במצבך, לקיחת התרופות שציינת מיותרת. הייתי ממליץ לך לגשת לתזונאית. הרגלי האכילה שלך, השתנו באופן דרסטי. תזונה לא מותאמת או לא נכונה יכולה להוביל לנשירת שיער.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו