מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלילות ונשירה מילדותש12/10/2008
שלום רב!מילדות יש לי מבנה שיער מיוחד:הוא דליל,דק ובמרכז מאחור יש התקרחות שעליה יש שיער כשל תינוק,ובתחתית מאחור יש מעין "זנבות" של שיער....מעולם לא השתמשתי בקרמים לטיפוח כי השיער חלק.ניסיתי את כל התכשירים האפשריים לטיפול אך דבר לא הצמיח פרט למינוקסי שלקחתי לפני מס' שנים ושיפר משמעותית,אלא שהלחץ דם וכאבי הראש היו בלתי נסבלים.יתרה מכך,אני סובלת מאז ומתמיד מנשירה קבועה כמו של כלב:שערות קטנות נושרות. אני ממש מיואשת.מעולם לא נתקלתי בתופעות כאלו.בדיקות אצלי תמיד תקינות.גם מבנה השערות הוא קצר,כך שלא יתארך מעבר לעורף.חשבתי על השתלות אך אין לי שיער על העורף לשתול.כל דבר אחר אני מפחדת,במיוחד ההשתלה שעושים במספרות עם דבק וכובע סיליקון:המחשבה על אי נוחות,כאבי ראש והריסת השיער...אני לא מצפה להרבה,בתור התחלה:משהו שרק יפסיק את הנשירה. אני אלמד לחיות איתו,כי היו לו כבר ימים יותר גרועים,אך הנשירה גורמת ממש לעוגמת נפש. אגב-בין יתר כל הדברים שניסיתי בעבר,הופניתי גם לכדורי אבץ,שלא רק לא עזרו בכלום אלא גרמו לבחילות איומות.אני קוראת שגם יש נשירה בהריונות,וכרגע אני רווקה.אני מפחדת מהעתיד...שום רופא עור לא נתן פתרון חוץ מהמינוקסי או לטעון שהם חסרי אונים לגביי-דבר מייאש בפני עצמו...אודה לך על תשובתך.חג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלילות ונשירה מילדות
ד``ר ברנרדו פינקל18/10/2008שלום ש,
כפי שציינת, שימוש במינוקסי איננו מומלץ במקרה שלך מכיוון ואת סובלת מתופעות הלוואי של התרופה. גם הדבקות שיער למינהן תחלשנה עוד יותר את השיער. אינני יודע אלו בדיקות ביצעת לפיהן את אומרת שהמצב תקין. הייתי ממליץ לערוך בדיקות דם הורמונליות מקיפות, כולל בדיקת הורמונים גבריים, שלרוב לא מבוצעת אצל נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)