הלם שלאחר ההשתלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלם שלאחר ההשתלה
    תומר
    14/10/2008

שלום דוקטור אני שוקל לעבור השתלת שיער , אני סובל מהתקרחות נשית וקראתי באחד האתרים שהשיער שלי יכול לקבל הלם לאחר ביצוע ההשתלה והכנס למצב של טלוגן רציתי לשאול האם זה נכון והאם כל השיער שקיבל הלם חוזר במלואו עם השיער שנשתל בתודה תומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלם שלאחר ההשתלה

הוספת תגובה

• הלם שלאחר ההשתלה

ד``ר ברנרדו פינקל
    18/10/2008

שלום תומר,
    השתלת שיער איננה גורמת להלם לשיער קיים, בכל דרגה או סוג של התקרחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלם בשיער

תומר
    19/10/2008

די מוזר שאתה אומר שאין דבר כזה לאחר השתלה, קראתי בהרבה אתרים ושמעתי המון אנשים שעברו שהייתה להם תופעה זאת אבל השיער שקיבל הלם צמח להם עם השיער המושתל לאחר 3 חודשים אני שואל כי יש לי חבר שעשה לפני חו דש וחצי ונהיה לו יותר גרוע אבל אמרו לו לפני שזה קורה והשיער חוזר עם השיער המושתל האם זה לא נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלם בשיער

ד``ר ברנרדו פינקל
    25/10/2008

שלום תומר,
    כפי שציינתי השתלת שיער איננה גורמת להלם לשיער. מה שקורה הינו שלעיתים בעת ביצוע הנקבים בקרקפת (בהם משתילים את זקיק השיער) פוגעים בפעולה בשיער קיים. שיער זה, יצמח שוב. בהתייחס לכך, יש חשיבות לשיטת בצוע הנקבים. מחקרים הראו כי פגיעה בזקיקי שיער, בעת בצוע נקבים בלייזר יכולה להיות תמידית. כלומר, השיער הנפגע לא יצמח שוב. עם זאת, בשיטות אחרות הרס תמידי של זקיקים - נדיר. בכל אופן, זהו לא הלם, אלא, פגיעה בשיער קיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלם בשיער

תומר
    26/10/2008

דוקטור תודה לך על תשובתך אשמח אם תוכל לומר לי עבור כמה זמן צומח בחזרה השיער שנפגע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלם בשיער

ד``ר ברנרדו פינקל
    29/10/2008

בין חודש לשלושה חודשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו