מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה הגורם לנשירת שיער ברגלים אצל גברדני16/10/2008
מזה כשנה לערך שיש לי נשירת שיער וממש קרחות בחלק התחתון של הרגלים מתחת לברך. אני בן 48 לפני שמונה חודשים לערך גילו שיש לי גידול ממאיר בשלפוחית השתן, ולאחר ניתוח הוסר הגידול ומיד ניתן לי טיפול כימותרפי לתוך שלפוחית השתן. כעבור חצי שנה בביקורת גילו כי הגידול חזר ושוב הוא הוסר בניתוח ושוב קיבלתי טיפול כמותרפי לתוך שלפוחית השתן. מזה כחודש שאני מודאג מאחר והנשירה הגיע למצב של קרחות ברגלים מתחת לברך בחלק האחורי. האם יש קשר בן המחלה והטיפולים לנשירת השיער ? האם ישנה סיבה אחרת לנשירת השיער, ומה הסיבה או המחלה ? האם יש טיפול להפסקת הנשירה, והחזרת המצב לקדמותו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה גורם לנשירת שיער ברגליים אצל גבר
ד``ר ברנרדו פינקל18/10/2008שלום דני,
לא ניתן לשלול השפעת כימותרפיה על נשירת שיער בגוף, גם אם מדובר בכמותרפיה מקומית תוך שלפוחיתית. עם זאת, העובדה שהשיער נושר רק בחלק התחתון האחורי של הרגליים תמוהה ומחייבת המשך בירור. בכל אופן, מספר חודשים לאחר גמר הטיפולים הכימותרפויטים השיער יכול להשתקם. אני מאחל לך רפואה שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני כחודשיים גיליתי קרחות באותו
ג'18/12/2013האיזור בדיוק, בשתי הרגליים.
בניגוד לכותב ההודעה המקורית לא טופלתי בשום טיפול בעבר שיכול להיות קשור לקרחות הפתאומיות.
עברו כחודשיים והשיער לא צומח במקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)