מה הגורם לנשירת שיער ברגלים אצל גבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הגורם לנשירת שיער ברגלים אצל גבר
    דני
    16/10/2008

מזה כשנה לערך שיש לי נשירת שיער וממש קרחות בחלק התחתון של הרגלים מתחת לברך. אני בן 48 לפני שמונה חודשים לערך גילו שיש לי גידול ממאיר בשלפוחית השתן, ולאחר ניתוח הוסר הגידול ומיד ניתן לי טיפול כימותרפי לתוך שלפוחית השתן. כעבור חצי שנה בביקורת גילו כי הגידול חזר ושוב הוא הוסר בניתוח ושוב קיבלתי טיפול כמותרפי לתוך שלפוחית השתן. מזה כחודש שאני מודאג מאחר והנשירה הגיע למצב של קרחות ברגלים מתחת לברך בחלק האחורי. האם יש קשר בן המחלה והטיפולים לנשירת השיער ? האם ישנה סיבה אחרת לנשירת השיער, ומה הסיבה או המחלה ? האם יש טיפול להפסקת הנשירה, והחזרת המצב לקדמותו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה גורם לנשירת שיער ברגליים אצל גבר

ד``ר ברנרדו פינקל
    18/10/2008

שלום דני,
    לא ניתן לשלול השפעת כימותרפיה על נשירת שיער בגוף, גם אם מדובר בכמותרפיה מקומית תוך שלפוחיתית. עם זאת, העובדה שהשיער נושר רק בחלק התחתון האחורי של הרגליים תמוהה ומחייבת המשך בירור. בכל אופן, מספר חודשים לאחר גמר הטיפולים הכימותרפויטים השיער יכול להשתקם. אני מאחל לך רפואה שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני כחודשיים גיליתי קרחות באותו

ג'
    18/12/2013

האיזור בדיוק, בשתי הרגליים.
    בניגוד לכותב ההודעה המקורית לא טופלתי בשום טיפול בעבר שיכול להיות קשור לקרחות הפתאומיות.
    עברו כחודשיים והשיער לא צומח במקום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו