נשירת שיער אצל בת 21

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער אצל בת 21
    עדי
    22/10/2008

שלום, אני סובלת מנשירת שיער חמורה כבר כמה חודשים ובעקבות כך השיער שלי כבר ממש דליל. הייתי אצל רופאת המשפחה, שנתנה לי מרשם לכדורי אבץ למשך חודשיים (שאני עדיין לוקחת) ומרשם לשמפו נגד קשקשים אגיספור. כמו כן עשיתי בדיקות דם מקיפות וכל הבדיקות יצאו תקינות. אני מסיימת את המרשם של הכדורים השבוע ומשתמשת באופן תקין בשמפו אך אין שיפור במצב הנשירה... אני כבר ממש מודאגת מה עוד ניתן לעשות על מנת שהשיער יחזור לקדמותו???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער אצל בת 21

הוספת תגובה

• נשירת שיער אצל בת 21

ד``ר ברנרדו פינקל
    25/10/2008

שלום עדי,
    תיאורך כללי ביותר. כפי שציינתי בפורום זה פעמים רבות, הסיבות לנשירת שיער מגוונות ביותר ורבות ובדיקת סיבת הנשירה צריכה לכלול היבטים מערכתיים תזונתים, נפשיים ופיזיולוגים. בדיקות הדם צריכות לכלול פרופיל הורמונלי המותאם לבדיקת סיבות אפשריות לנשירת שיער. לא ברור מדוע נטלת אבץ אם תוצאות הבדיקות, לדבריך, היו תקינות. גם לא ברור איך את מטפלת בשיערך או לחילופין, אולי מזיקה לו. האם התזונה שלך תקינה? האם יש גורמים נפשיים אפשריים המשפיעים על המצב? וכו'. אני ממליץ לך לחזור לרופאה שטיפלה בך עם שאלות אלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו