כמעט מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמעט מיואשת
    גל
    10/11/2008

שלום אני בת 32 ולפני 4 שנים בערך התחילה לי התדלדלות בשיער- בעיקר מקדימה. הייתי צמחונית במשך 12 שנה והרבה זמן חשבתי שזה בגלל זה. אני כבר לא צמחונית ומשתדלת לאכול בשר ודגים. באופן כללי אני אוכלת מאוד בריא בהכוונתה של נטורופאטית. עשיתי בדיקות דם והורמונים והכל תקין. הפסקתי גלולות אחרי הרבה שנים שהייתי לוקחת. התחלתי טיפול אצל אחת מהמרפאות המפורסמות להתקרחות לפני חצי שנה והם אומרים שהדלקת שהייתה לי בקרקפת עברה אולם בחודש האחרון חלה התדרדרות במצב וההתקרחות גדלה. אני מודעת לכך שלחץ נפשי משפיע על השיער ואכן עברתי משבר לפני שנה. מה עושים? האם המצב הפיך? האם עלי לשקול השתלה? אני כמעט מיואשת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמעט מיואשת

הוספת תגובה

• כמעט מיואשת

ד``ר ברנרדו פינקל
    17/11/2008

שלום גל,
    המקרה שלך מורכב ומצריך בדיקת רופא. לא ניתן לייעץ לך דרך האינטרנט על הצורך בהשתלת שיער. יש לבצע בדיקה פיזית של מצב הקרקפת והשיער אצל מומחה להשתלת שיער.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו