מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירה.quest16/11/2008
שלום. בחודשיים האחרונים חלה נשירה קלה - בינונית אצלי בלי סיבה ברורה. החלפתי כמה חומרים שאני משתמש בהם לשיער (גל, מוס ועכשיו עם ווקס) והשיער דליל בהרבה מבעבר. השאלות שללי הן: 1. מה לדעתך גורם לכך ? 2. האם השיער שנשר יצמח שוב ? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה
ד``ר ברנרדו פינקל17/11/2008שלום quest,
לצערי, אין בהודעה שלך מספיק מידע כדי לענות לך על השאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אני אפרט
quest18/11/2008אני בן 20. לא הייתה לי נשירה בעבר. אני שם לב כי שאני מעביר את היד על השיער יש כמות קטנה של שיערות שנשארת על היד. השיער דליל יותר מבעבר. השאלה הכללית שלי היא: האם שיער שנושר יצמח שוב ? או שזה תלוי בגורם... והשאלה לגביי היא: האם יש איזו סיבה הגיונית לנשירה שלי מכיוון שאין לי מושג למה זה קורה ? (כמו שאמרתי החלפתי בשבועות האחרוניים חומרים לשיער ביניהם מוס, גל ווקס אז אולי זו הסיבה אבל מעבר לזה, אין לי עוד רעיונות :/). תודה. : )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אני אפרט
ד``ר ברנרדו פינקל22/11/2008שלום quest,
לחומרים שאתה משתמש בהם אין שום קשר לנשירה. הנשירה תלויה בגורם. הגורמים לנשירה (מעבר לנשירה טבעית ותקינה של עד 100 שיערות ביום) יכולים להיות גנטיים, תזונתיים, סביבתיים, נפשיים ועוד. צמיחה מחודשת של השיער תלויה בגורם. לדוג', במידה והגורם גנטי - השיער לא יצמח שוב. במידה וסיבת הנשירה היא תזונה לא תקינה או לא מאוזנת - טיפול בתזונה יביא לצמיחה מחודשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)