שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    אורי
    19/11/2008

יש לי שאלה למה כול בן אדם ששואל אותך שאלה על מצב הבריאותי שלו אתה רושם תשובה קבועה כמו אין לי מספיק פרטים ולצערי אני לא יכול לעזור אנשים שבאים לפה יש להם סיבות ואחת הסיבות הם שהרופאים מבחוץ לא פותרים להם את הבעיות אז הגיע הזמן שהרופאים במחשב יתנו קצת יותר חוות דעת זה הכול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה

ד``ר ברנרדו פינקל
    22/11/2008

שלום אורי,
    צר לי שאתה חש כך. במקרים מסויימים (ומעטים בפורום זה) אנשים מבקשים לקבל חוות דעת בריאותית ספציפית כשהם נותנים מעט מאד פרטים היכולים גם להתפרש לכוונים שונים. נתינת חוות דעת במצב זה אינה מקצועית והדבר יכול גם להטעות מאד קוראים נוספים.
    מעבר לכך, יש לך דיעה מוטעית. רופא הפוגש ובודק אותך אישית, יכול להיות ספציפי הרבה יותר מרופאים המייעצים בפורומים השונים. כפי שמצויין בפורום זה ובפורומים אחרים בנושאי רפואה, הייעוץ בפורום אינו מהווה תחליף לבדיקה אישית ולאבחנה שבעקבותיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו