מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקהעומר22/11/2008
שלום ד"ר, אני בן 16 והשיער שלי דליל, דק ושומני. רציתי לדעת, 1. האם זה אומר שאקריח או שיהיו לי מפרצים בגיל מוקדם? 2. אם כן, ואני מבין שלא ראית אותי אז לא תוכל לדעת במדויק, אבל בכל זאת - עד כמה, פחות או יותר, מוקדם אקריח או שיהיו לי מפרצים בהשוואה לאנשים אחרים? מה הגיל הממוצע לכך אצל גברים, ומתי, לדעתך, הדבר יקרה לי, בערך? 3. מה אוכל לעשות כדי שהשיער שלי לא יהיה שומני? אולי צריך להשתמש בסוג מסוים של שמפו? כי יש לי קשקשים... וכמה פעמים בשבוע לחפוף, שמעתי שלא בריא לחפוף כל יום? 4. אני רוצה להתחיל לעשות פן\החלקה באופן קבוע, האם הדבר פוגע בשיער והופך אותו ליותר דליל ממה שהוא כבר? אם כן, עד כמה? תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה
ד``ר ברנרדו פינקל22/11/2008שלום עומר,
שיער דליל, דק ושומני אינו מנבא התקרחות או מפרצים בגיל צעיר. הסיבה העיקרית להתחלת התקרחות בגיל צעיר הינה גנטית (תורשתית).
לגבי שומניות השיער והקשקשים - עליך לחפוף את השיער כל יום (בניגוד למה ששמעת) בשמפו נגד קשקשים. לגבי ההחלקה - החלקות כימיות יכולות לפגוע בשיער. פנים פחות, בעיקר אם משתמשים בטמפרטורות לא גבוהות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה
עומר25/11/2008החלקות עם מחליק רגיל, פוגע בשיער יותר או פחות מאשר פנים? הרי בכל זאת כשמשתמשים במחליק הרבה יותר מושכים את השערה מאשר בפן. ותודה רבה על התשובות, ד"ר! מאוד עזרת לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)