השיער שלי מתחיל לנשור , אני בן 16

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השיער שלי מתחיל לנשור , אני בן 16
    אקמול
    22/11/2008

קניתי חימר לשיער , דרך הספר שלי . חימר ביוטיופ . בכל מקרה , אני משתמש בזה שבועיים בערך +אני עושה פאנים שלוש פעמים בשבוע . עכשיו אני שם לב שאני מתחיל לשחק' עם השיער השיער שלי נושר בכמויות שקשה לתאר . אולי זה בגלל שהחומר נמצא על הראש 48 שעות כי אניי לא מתקלח כל יום .. בקיצור יש לי נשירת שיער מאז החומר והפאן מה לעשות ? אני בן 16 . אין לי גנטיקה בכלל של להקריח אבא שלי בן 60 ויש לו הרבה שיער בלי פדחת או קדחת וגם לסבא שהוא בן 80 יש לו הרבה שיער .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השיער שלי מתחיל לנשור, אני בן 16

ד``ר ברנרדו פינקל
    22/11/2008

שלום אקמול,
    הפסק מיידית להשתמש בחומר והתחל לחפוף את השיער באופן יומיומי! הפן הוא לא זה שגרם לנשירה. קרוב לוודאי השיער ישתקם עם הזמן. אל תנסה חומרים חדשים אחרים בחודשים הקרובים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לך מידע כלשהוא שהחומר הזה מזיק ?

אקמול
    22/11/2008

...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לך מידע כלשהו שהחומר הזה מזיק?

ד``ר ברנרדו פינקל
    22/11/2008

שלום אקמול,
    לא. עם זאת, לפי התיאור שלך זו סיבת הנשירה הדרמטית. חשוב שתברר מהם מרכיבי החומר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו