מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה ויעוץ בקשר לשיער דלילHaim28/11/2008
דוקטור שלום! אני בן 25, סובל משיער דליל ומפרצים (גנים) שלא ממש מפריעים לי, כבר כ-4.5 עד 5 שנים השיער נשאר באותו מצב, (לא היו נשירות), מה שכן אני חייב לפקוד את הספר, ולהתספר תספורת קבועה כדי להבליט יותר נפח. בתקופות מסויימות השיער נראה בריא יותר, ולאחרונה אולי בגלל לחצים של לימודים ובעיות אחרות נראה שהשיער קצת יותר דליל למה שהתרגלתי אליו, הדבר מאוד מתסכל כי נמאס לעסוק בעניין השיער מגיל כל כך צעיר , בעבר הומלץ לי על-ידי מספר רופאי עור מובילים בתחום, לנטול כדורי פרופסיה אבל נמנעתי מכך , בעיקר בגלל תופעות הלוואי, אבל כיום אני שוקל להשתמש בה שוב, השאלה היא כזאת אם אני לא סובל מנשירות והמצב לא משתנה מומלץ להתחיל טיפול בתרופה, מה יהיו ההשלכות אם אני אפסיק להשתמש בה לאחר תקופה מסויימת, יש סבירות להחרפה במצב? ואם בכלל נטילת הכדורים יכולה לעודד צמיחה חדשה, אני לא מאמין בהבטחות וקסמים , כי עדיין גורמים רבים מנצלים את התופעה, כאמצעי לעשיית כסף קל על גבי חשבונם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה וייעוץ בקשר לשיער דליל
ד``ר ברנרדו פינקל03/12/2008שלום haim,
אתה מציין כי הסיבות לנשירת השיער הינן גנטיות. במקרה זה נטילת פרופסיה מומלצת. פרופסיה מונעת המשך הנשירה ומשמרת מצב קיים אך איננה מעודדת צמיחה של שיער שנשר כבר. הפסקת נטילת הכדורים מחזירה את קצב הנשירה לקדמותו. היא איננה מחריפה את המצב. במידה ומצבך יציב ללא פרופסיה, אין סיבה לנטול אותה כעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)